BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 060
  • 903
  •   1
Отговори
# 300
Много скучен епизод и фалшиво промо.

# 301
  • София
Бих наредила Косара след Веселка, но добре, че не стана тя ламята.

# 302
От целия епизод разбрах едно - единственият начин да зарадваш Косара е да ѝ дадеш кошница пълна с луканки. Най-накрая се усмихна тази жена. Проблемът е, че като се наяде, пак ще почне да вряка.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 00:11 от Lilly_85

# 303
Кристи и в "Съдби на кръстопът" е участвала. Поредната продукция на Hidalgo (Краси Ванков).

Ето че още една участничка в Брадъра е с връзки, не само Радостин.
Скрит текст:

Колко пък да са с връзки? Като счетем, че България не е голяма държава и да речем, че общо актуалните и популярните от телевизия/онлайн медии са примерно около 5000-7000 души, няма как да не са навързани като "свински черва" и да не виждаме едни и същи лица, скачащи от предаване в предаване. 

Но примерно, аз не се интересувам много от актуалните популярни персонажи. Конкретно от ББ разпознавам Веселка и Анджела. Като едната я свързвам със счупеното легло в КнИ, а другата с фразата в същия формат "Менками са". Та, интересни са ми за опознаване като личности.

# 304
Ако беше връзкарка, нямаше да я оставят да се излага така. Момичето ламти за слава и се бута във всичко.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 09:39 от Lilly_85

# 305
Кристи и Косара са най-неприятните персонажи. Тези жени имат сериозни вътрешни проблеми и съчувствам на останалите, че им се налага да живеят с тях.
За момента Ивоне и на мен ми е фаворит, а имах съвсем други очаквания за нея след влизането.

# 306
Сега си връщам епизода и пак Косара ми прави най-лошо впечатление. Във всеки епизод тази жена се кара на някой на висок тон, това, ако ти е в къщата да си се хвърлил от прозореца… засега нея не понасям най-много от всички.

# 307
  • Буркина Фасо
Сега си връщам епизода и пак Косара ми прави най-лошо впечатление. Във всеки епизод тази жена се кара на някой на висок тон, това, ако ти е в къщата да си се хвърлил от прозореца… засега нея не понасям най-много от всички.
защо трябва потърпевшия да се хвърля през прозореца ? Smiley

# 308
Така де, хипотетично, то изначално не бих се съгласила да съм минута в компанията ѝ. 😀 След този ББ, както писахте, само мъж, който не го е гледал, би си я взел вкъщи за жена… 😅

# 309
Колко пък да са с връзки?
Колко пък да са с връзки? Ами нали Краси Ванков се похвали в сутрешния блок, преди старта на Биг Брадър, че 12 хиляди души са се явили на кастинг.
От тях избират 16 или 18 .... И вече виждаме пореден човек, който е приятел на екипа, в "актьорските списъци" на Hidalgo. След София-ден и нощ, Помощ 112, сега и Съдби на кръстопът! Да видим кой ще лъсне и от Ол инклузив.

# 310
  • Враца
В този момент, 11 984 души, въздъхват облекчено, че не са ги одобрили..

# 311
Баси и тъпото риалити, то даже не можеш нищо да тролнеш вече по него. Това ще е по-голям фейл от наредения Сървайвър с Благо Тъпото.

# 312
  • София
Като знам и как се пишеше в темата, предните сезони. Преди имаше по 100 + поста, за 1 час. И това е доста показателно. Сега са по 10 поста.

# 313
  • София
Гледахте ли промото за довечера? Някой си тръгва. Само дано не е Теодора, че с такова впечатление оставам.

# 314
Яд ме е на себе си, че го гледам.

От самото начало на сезона ми направи впечатление броя на коментарите в темата.

Онази вечер заспах на дивана, докато го чакам.

Да си променят програмата.

Игри на волята за мен е толкова скучно, колкото и ББ.

Общи условия

Активация на акаунт