BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 670
  • 903
  •   1
Отговори
# 75
Има ли тема за ВБ 2017 ?

# 76
  • Буркина Фасо
има.

# 77
  • София
Относно "р"-то на Ивончо, мисля че си е истинско, защото в Черешката говори по същия начин.

# 78
Пуснах си лайфа по някое време днес… Гледах половин час и го спрях. Скучничък беше. Ще чакам дейлито утре.

# 79
  • Sunshine state
Радо, Ванеса и Георги харесвам. Анджела ми е нестабилна и супер истерична , също като Кристи и Косара. Тоя Марио и той е изплискал мощно легена. Направо взех да съжалявам хъркащия ром покрай тия психота. И айде да не свири на струната на съжалението онлифенката, щото не само нейният живот е бил тежък, но не сме се юрнали всички да се чекнем. Чак за най-достойната за победител гледам я обявили в една от фейсбук групите, ама те списващите там не са критерий като гледам как се изразяват. Смешна история.
Кристи е ясно, че е зависима и то не само от цигари, че и аз пуша, но чак такива неадекватни тръшканици да правиш..
Батката, дето отпадна, ми беше безинтересен. Не знам на коя планета жените му се рояли, ама не е на тази. Фантазии някакви негови явно. Видяхме, че и мисленето не му се отдава - едно изречение не може да скалъпи. 🤣

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 04:58 от Pupitka

# 80
Липсва ми Ники Кънчев.. 🫤

# 81
  • USA
Аз се опитвам да харесвам Ванеса, но нещо в мен ми говори, че няма да блесне с особено остроумие и интелект. Мисля, че симпатиите към нея, до голяма степен, се градят на липсата на филъри и операции по нея. Явява се един вид като момиче от народа. Тъй де, то това е хубаво, но за момиче, което се гордее толкова много с естествената си красота, не върви на абсолютно всяка снимка в инстаграм да е напълно неразпознаваема заради обработката.

Също така, на мен лично не ми се понрави как се изказа към Веселка. Има и по-тактични начини да го каже, например "може на някои от съквартирантите да не им се хареса това" и тн. А и аз пък не разбрах точно защо Веси реши да развее космалаците около манджата, защото косата й наистина не е чак толкова дълга. Едно време нашите баби само със сешоари са се сушили. Grin

Този Радо ми е толкова невзрачен, че утре ако тайно се измуши от къщата никой няма и да разбере - нито съквартирантите, нито ние.

# 82
Ако може някой да пусне линк, че нещо не я намирам в търсачката Simple Smile . Благодаря за изчерпателния отговор на потребителя със странен ник Simple Smile .

# 83
А и аз пък не разбрах точно защо Веси реши да развее космалаците около манджата, защото косата й наистина не е чак толкова дълга. Едно време нашите баби само със сешоари са се сушили. Grin

Изключително гнусно с тези косми в отворена печка. Тази сърдита и незадоволени Косара като не я е гнус не означава ,че другите са длъжни да ядът манджа с косми и тръгнала да коментира, че Ванеса била мърла. Прави се на голяма домакиня и чистница ама хайде хайдe , то се вижда...

# 84
  • Sofia
Относно "р"-то на Ивончо, мисля че си е истинско, защото в Черешката говори по същия начин.
В коя Черешка е бил/а ?

# 85
# 86
Благодаря ❤️.
А днес пак ли ще е само един час излъчването 🤔

# 87
  • USA
Благодаря ❤️.
А днес пак ли ще е само един час излъчването 🤔

Да, и сигурно пак с 20мин. закъснение. Simple Smile

А някой разбра ли как така Ванеса си е толкова близка с Емануела?

# 88
  • София
В коя Черешка е бил/а ?
Беше гост-готвач на Иво Димчев.От 2.20мин започва.

# 89
Хаха, е то или ще е на Иво Димчев, или на Евгени Минчев, или на Кулагин...

Общи условия

Активация на акаунт