BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 722
  • 903
  •   1
Отговори
# 645
red soul,що за речник и злоба към хора,които не познавате.Чак пък толкова.

# 646
  • София
Всъщност, и Анджела, и Атижа влезнаха с голи задници, но не изядоха толкова критика за това. Разбираме, че не е уместно за пълен човек да се гласи. Питам се обаче, ако ходеше раздърпана и изсулена, дали нямаше пак да отнесе сума критики - че се е запуснала съвсем - освен на килограми, и на облекло?

И още един въпрос, с който опитвам да се предизвикам - ако подобна мисия бе поставена на Атижа или Анджела, и те бяха затиснали по подобен начин някой младеж в джакузито, щеше ли да е толкова криндж и да има подскоци как не е подходящо?

А подстрекателството на ланеца беше видимо най-дискомфортно за Марио.

# 647
Паралелно почти с Брадъра гледах и филма " Алма и Оскар". Биографична творба за  две иконични австрийски личности  -художника експресионист Оскар Кокошка и примата на виенския хайлайф Алма Малер като влюбена двойка.
Та, далеч по-смущаващи сцени има в този филм, от импровизациите на един циганин в подобен формат. И зависи от настройката на зрителя спрямо продукцията, която иска да види.
На Веселка изказът ѝ е груб за дама и ме дразнеше в началото, но постепенно я приемам, забавна ми е, да.
Ако съм критична към нея, трябва да бъда по-критична към себе си, че съм решила да гледам подобен формат.
Изначално сме приели, че в 23часа ще изнасят шоу, а не награждаване на нобелови лауреати. Нали!?

# 648
  • София
Кукушев прави як анализ

Много добър и точен Joy...
-Разликата между Алфа и Алф  е много тънка..JoyJoy

# 649
  • София
Няма как да имаш физическа черта, която обществото като цяло смята за неприемлива, без изобщо да ти пука. Социални същества сме и желанието околните да ни приемат винаги съществува - заложено ни е еволюционно. Много хора като Веселка се правят на непукисти, но истината прозира. Гарантирам, че ако беше възможно и някой ѝ предложеше да развее магическата пръчка и да махне 50 кг. от тялото ѝ, щеше да приеме без дори да се замисли.

Напълно съм съгласна. Обаче според мен е хубаво, че въпреки че й пука, е там и се опитва да е себе си. И провокира, като не отказва на себе си всички неща, които ние групово като общност, имаме импулса да й откажем.

# 650
Няма злоба.А речника е като за предаването.Аз не визирам килограмите на тази жена,а отношението,което показа към себе си.
За килограмите си е нейна работа.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 00:18 от red soul

# 651
Умрях си от смях с Веселка и Марио… 😀 Ако не друго, поне разсмяха аудиторията и без това досега такава скука беше всичко.
Този Петър се прави на много интересен и възвишен. Не ми хареса как назидателно говореше на Марио, при положение, че Веселка за нищо не е казала изрично „Не, не искам масаж” или нещо подобно, се чудя защо така се опита да го изкара сякаш насила някой ѝ е направил масаж…

# 652
  • София
И според мен беше прекалено. Изобщо не става дума за кг, а за поведение. Това ли е представата за флирт? На мен на тормоз ми приличаше повече. Петър не е моралист, а каза че прилича на подигравка към Веселка. На мен също ми беше грозно, не искам и перфектен задник да гледам по тв да се развява по този начин.

# 653
Никой не коментира теглото на Веселка ,а поведението

И какво й е поведението?

Не намирам нищо неморално в поведението й.

Младо момиче, забавлява се.

Ако само спеше й ядеше отново щеше да ви дразни поведението й.
Ти би ли позволила да те пляскат по задника и да ти разкопчават сутиена не само пред хората в къщата Ами и пред цяла България и най-вече и роднините ти и приятели и всички ,които те познават и може би имат добро мнение за теб. Защото ако би го позволила -говори много лошо за теб и за начина ,по който мислиш за живота

# 654
Кой ли ще изгонят днес? Може и Ванеса да е. Не успяват  много контент, да изцедят от нея. Нормална е ( засега) , и това определено няма да се хареса на екипа. Като нищо ще и намажат ските, за да запазят бай м@нгал и лабилната Кристи

# 655
Впечатлена съм колко добре Марио отигра ситуацията. Въпреки ужаса от нейната настоятелност и съвсем искрените молби към ББ да му помогне, докато бягаше, нито веднъж не я обиди или да прояви грубост. После влезе в роля и по време на вечерята беше безупречен кавалер. Ако всичко беше приключило там, да, забавно беше, макар че ако ролите бяха разменени, нямаше да го възприемем така. Насилие си беше, Марио не беше в състояние да противодейства. Сутеньорската намеса на Георги и Ивоната предобри ситуацията и стана пошло и грозно. Едно е те да правят нещо помежду си, съвсем друго да бъдат принуждавани с цел сеир и излагация. Прав беше Петър да се намеси, излишно беше да го коментира сутринта.

# 656
Кой ли ще изгонят днес? Може и Ванеса да е. Не успяват  много контент, да изцедят от нея. Нормална е ( засега) , и това определено няма да се хареса на екипа. Като нищо ще и намажат ските, за да запазят бай м@нгал и лабилната Кристи
Аз си мисля, че ще е Петър. Забелязвам, че манталитетът му дразни, а и не се справя особено добре като агент Енигма. Не можа да се обоснове като номинира Веселка, после не успя да спечели мисията с монетите.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 16:21 от Lilly_85

# 657
  • somewhere over the rainbow
Е т'ва снощи си бе направо изнасилване на нежното ми око. Гъзене, чекнене, тресене на обемни телеса от която и да е дама е направо извращение. Каквото и да казват толерантните, беше грозно. То бива, бива боди позитивизъм, ма вескиният минава всякакви граници.

# 658
  • Варна
Аз много се смях на вчерашния епизод, ама със сълзи се смях.
Сигурно, защото не видях и почувствах на Веселка дай е кофти и неудобно.
Как хубаво й подхожда името Веселка на Веселка.
Дано да е все така весела и някак над нещата.

# 659
Веселка и Марио на финал!

Общи условия

Активация на акаунт