BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 613
  • 903
  •   1
Отговори
# 870
Веселка е красива жена - има уникални светлозелени очи и е с много правилни черти на лицето.

Не знаех, че има здравословен проблем, но ако е така, се надявам да не е нищо сериозно и дори да се оправи в бъдеще, ако е възможно.

С боди позитивизма съм умерено съгласна - трябва да умеем да се харесваме такива, каквито сме, но в същото време грижата за себе си, особено за здравето трябва да е приоритет за всеки. Затова винаги съм се чудела на жени, които намират един час да се гримират, а не намират половин час за тренировки.

# 871
И какво толкова стресиращо намирате в наднормията. Ако от толкова малко нещо се стресирате , значи си имате проблем , който трябва да се решава от специалисти . Трябва ли на всеки пост да ни се обяснява колко нещо е грозно и отвратително и сме длъжни да се гнусим едва ли не. Тяло като тяло , опаковка и толкоз. Интересното е , че в реалния живот също спорихме с позната , която е почти същия размер и се облича не по -малко атрактивно. Беше ужасно възмутена и яростно обиждаше.

# 872
  • USA
Аз лично не говоря нито за боди-позитивизъм, нито за политкоректност в скучая. Веселка, че е дебела - дебела е. И аз като съм била дебела едно време не съм се обиждала на тази дума. На нейните 130кг какво друго ще му кажеш? Със сигурност много добре си го знае. Че хората не харесват дебелите жени, не ги харесват. И това си е вярно. Не съм съгласна обаче да се мъчим и пъчим и да се правим, че най-главната причина за това, че я коментираме толкова често не са килограмите й. Точно това дразни и човърка хората. Иначе, за мен лично тя просто излага дебелите жени и влиза в някакви много грозни стереотипи, но пък и ми писна да чета еднотипни коментари за дебелия й гъз.

# 873
  • София
Дъми, ти какво би й коментирала? Те не ни показват нищо друго от нея...нито декламира стихове, нито рисува живопис, нито води интелектуални разговори... Живота си живее, забавлява се, прави свалки с мисия и без мисия, щедро си показва щедрите дадености и това е..Какво друго да й коментираме по-точно?

# 874
  • Сф
Психото Кристи много правилно отбеляза, че трябвало да си чете договорите. ББ много я пощади да излезе " по волята на публиката " уж и да няма санкции. Шуробаджанащина наяве.
Веселка..
Не обичам да се парадира със заболяване.
Напротив, постарай се да вземеш мерки! Да се вземеш в ръце и да покажеш нещичко положително за пример. А не да се тъпчеш с хляб и мусака примерно и да се обличаш евтино и грозно като стил на фона на телесната си маса. Още повече в последното десетилетие и у нас затлъстяването на младите е проблем и широко срещано. Ето, например Анжела е споделяла в интервю, че има и епилепсия.Не леко заболяване. С две думи изобщо не симпатизирам на лекото поведение като цяло на Веселка и ни знам за какво я защитавате  и съжалявате заради теглото точно.

# 875
То не думите, които се използват за Веселка да толкова обидни, колкото отношението.
Това, което Гош дъ Мангал и Марио направиха си беше обидно. А тя го позволи , защото само така ѝ се обръща внимание, което е тъжно и жалко. Обаче е факт, че много момичета с проблеми , като Веселка допускат такова отношение от мъжете. Защото по друг начин не им обръщат внимание. Защото ги е срам да излизат с момичета, като тях.
Иначе Веселка е красива. Но кг отблъскват. За съжаление е коментирала, че няма и воля да отслабне. А може би няма нужната мотивация..

# 876
Еми като й е вкусно на женицата!

# 877
  • Planet Earth 🌏
Не вярвах, че ще изритат Кристи. Мислех, че ще се опитат да изцедят докрай "лудостта" й, но явно им е дошла ту мъч Grinning

Това с драскането по огледалото с червило беше напълно излишно, само им създаде работа после да чистят. А, на интервюто тази сутрин си говореше заучени фрази и беше толкова нахилена, че чак ти призлява. Колко сме ги слушали оправданията от сорта на: "монтажа е лош", "не сте видяли всичко" и т.н. И как лъже, че харесала всички вътре и била много изненадана, защото очаквала по-малко интелигентни хора да участват. 🙉

# 878
Е тя още в началото в къщата каза,че не харесва никого и никой не й е интересен и няма какво да прави там

# 879
  • USA
Дъми, ти какво би й коментирала? Те не ни показват нищо друго от нея...нито декламира стихове, нито рисува живопис, нито води интелектуални разговори... Живота си живее, забавлява се, прави свалки с мисия и без мисия, щедро си показва щедрите дадености и това е..Какво друго да й коментираме по-точно?
Ами, а де - искаше ми се да блесне с нещо друго освен с това, но явно и тя и продукцията имат различни планове.

# 880
Едно е да не одобряваш затлъстяването или Веселка като цяло. Друго е да се пише “тази ще ги изяде всичките”, “цялата мусака ще им омаа”, “тюлен”, “праска”,  и други подобни, които се виждат тук. Съжалявам, много е грозно да се говори така за едно младо момиче.

Бози позитивизмът не е да възхваляваш нездравословно тегло, а да се приемаш такъв, какъвто си. Да не позволяваш недостатъкът да контролира живота ти. Да не се мъчиш, за да угодиш на някой. Да покажеш, че си човек отвъд теглото. Веселка не възхвалява 130-те си кг, даже няколко пъти вече каза, че не препоръчва никой да става толкова пълен.

Радвам се, че Кристи отпадна, честно казано истериите ѝ ми дойдоха малко в повече.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 14:31 от Lilly_85

# 881
Кристи е много лабилна и полярна, но имаше потенциал като играч. Изкарваше от другите характера им, който опитват да крият или играят. Крайно глезена и лигавеща се, но също така доста интуитивна и прозорлива. Може да мисли, но не иска, предпочита си лежерието и лигавщината. Типичен продукт на нашето време – всякакви джаджи, лесен/бърз достъп до инфо и блага, липса на стимул за каквото и да било поради презадоволеност. Тотална липса на дисциплина и най-вече самодисциплина. Като е изваден от зоната си на комфорт и полудява. Това е в неин ущърб предимно.
Гласувах да остане – провокираше другите да покажат истинските си лица.
///
Веселка стар няма какво да се коментира – дебело момиче, което явно не е глупаво и е решило да се възползва от дебелината си като я промотира и се прави, че е мега дзен и ок в това си състояние. Не мисля, че наистина го чувства така и се харесва, но си е избрала такава маска. Лошо няма.
//
Гошо ланеца си е с типичен манталитет – предсказуем и тъповато смешен с номерцата си на моменти. Весели къщата, когато не дразни. Псевдоморалът му ще го провали.
//
Момичето с най-често срещаното име в България – Ванеса, засега е твърде възпитано, както твърди и затова изглежда безлична. Има потенциал, надявам се да избухне скоро.
//
Пешко е мазничък, то неслучайно и такава роля са му дали. Успява да се намаже на всяка филия. Скоро и той ще издиша и ще бъде аут.

# 882
Има ново гласуване в приложението: "Да отслабне ли агент Енигма или да напълнее?"
Ще създават напрежение за количеството храна, предполагам.

# 883
  • Буркина Фасо
Едно е да не одобряваш затлъстяването или Веселка като цяло. Друго е да се пише “тази ще ги изяде всичките”, “цялата мусака ще им омаа”, “тюлен”, “праска”,  и други подобни, които се виждат тук. Съжалявам, много е грозно да се говори така за едно младо момиче.

Бози позитивизмът не е да възхваляваш нездравословно тегло, а да се приемаш такъв, какъвто си. Да не позволяваш недостатъкът да контролира живота ти. Да не се мъчиш, за да угодиш на някой. Да покажеш, че си човек отвъд теглото. Веселка не възхвалява 130-те си кг, даже няколко пъти вече каза, че не препоръчва никой да става толкова пълен.

Радвам се, че Кристи отпадна, честно казано истериите ѝ ми дойдоха малко в повече.
ама ако кажеш за някоя, че е красива, умна ... всичко е наред.  ако кажеш, че е грозна, дебела -  лошо изказване.
коментира се това, което сме чули и видяли.  симпатична е в лицето, но надолу е дебела.  факт !!!

за цигарената фабрика какво да кажеш ? - симпатично лице, което погрознява при липсата на Нурофен. друго видяхме ли ? Smiley

# 884
Прочетохте ли изобщо поста ми? Никъде не съм отричала, че е дебела. Говоря за дебелашките (no pun intended) изказвания кого / какво ще изяде и епитетите по неин адрес.

Общи условия

Активация на акаунт