💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 73 466
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 120
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, Магито пак извъртя дъ-то, за кой ли път... Много разочароващо! Не е ли гледала предишните сезони, че сега не знае къде се намира и се чувства като в небрано лозе. Хубаво поне, че си дава сметка колко зле играе коалиционно и смятам, че това ще й изяде главата.
Наталия няма спирка - пак същите глупости, не знам как не й е неудобно да казва на хора, които вече са ходили на елиминация, а някои и на по две, че са страхливци и се крият зад нея. Когаааа?! Joy
Кральольо... тъкмо бях започнала да му позабравям възпитанието и интелекта и той побърза да напомни за себе си. Най-комплексният, най-умният и най-способният! Не знам останалите защо не го виждат това. Grinning

# 121
  • Stockholm
Хм, утре  капитанската нещо ме съмнява.

# 122
  • София
Хора, аз Кралев не мога да го приема насериозно. Като общуване с петокласник е неговото.
Обаче Гешев е доста отблъскващ напоследък.

# 123
Хм, утре  капитанската нещо ме съмнява.
Може ,който падне -на блатото

# 124
Кралев поне 1000 пъти каза ,че понеже е познал изходът от битката трябва ТОЙ да получи храна 🤣🤣🤣 Ако някой не е разбрал сигурна съм, че пак ще го повтори 😆😆
Странна реакция на Продуценти и Водещи на приказките на Кралев. Те обикновено не пропускат да приземят бързо  подобни самозабравили се Палячовци. Дори се е стигало до обидни, унизителни подмятания и етикети от Ралица и Ко.
А сега е странна  липсата на реакция и дори одобрителните усмивки към Най- комплексния🙃😉

Силно се надявам да се самопростреля с тази дебелокожа арогантност Кралев!

# 125
  • София
Има игри, които могат да дадат на капитанската, така че момичетата да са с предимство. Въпросът е ще го направят ли.
Маги отново разочарова-не си намери място това момиче.
Кралев ми е пълен шут - голяма веселба е с него. И да гледаш физиономиите на хората като почне да се хвали.

# 126
Обаче хубаво ѝ каза на Изи да ходи да плаче някъде, хаха! 😂

Наистина е забавен Кралев, ама лошото е, че той се мисли за това, което казва, а не вижда действията си.

# 127
Сетих се на кого ми прилича Льольо, че и нали е "над" всички си има перка...
"Че съм умен - умен съм, но защо съм толкова красив?! Сигурно, защото съм скромен, а скромността краси човека."
 "Карлсон, който живее на покрива".

# 128
Кралев - стратегът!

Митко ми пълни душата! Ето такива играчи ще внесат разнообразие. Гледам втори цял сезон, но предвидимостта на играчите е адски досадна!

# 129
  • София
Май по- мижитурски сезон не е имало: то Добрин, Мартин, Гешев, Микяй и Павел = страшни “мъже”. Не е имало сезон като този с толкова много скатавки и никаква чест и достойнство!
Къде са Юлиан, Фифо, Момчи, Рълев, Гого - не задължително в този ред?!
Тези са страшен въздух под налягане: уж много силни и подготвени, а “скатаването” им е хоби. Опорочиха играта!

Ми такива сме си ги отгледали. Така де. Както казваше един пишман политик "калпав мат'риял"!

# 130
Добрин да е спокоен. Мазното винаги изплува отгоре Trollface

# 131
  • Germany
И защо да го приземяват Кралев, той така хубаво се излага. Нали обича поговорките, той е добър пример за “ Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи”.

# 132
  • Брюксел / София
Добрин не може да плува ли?

# 133
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Този сезон едно им признавам. На игрите почти няма играчи по слипчета и прашки, поне едно положително нещо да има.

# 134
Микяй е слаб и в плуването.

Общи условия

Активация на акаунт