💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 296
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Брей големи заплахи голямо чудо 😁
Те на тия толкова им е писнало 'еле на Кралев, че сигурно им е все едно жълти ли ще са пембени или червени!
Понякога патоса на водещите ми идва в повече, ще кажеш, че говори на второкласници 😄

# 691
А нещо за предимството, което взе Крамарска защо не казаха? Защо ли толкова акцентираха на личните облаги, които е отказала, едва ли не е направила непростимо престъпление?! Какъв е този пресилен драматизъм, с гарнитура унизително отношение и десерт- Палячото Кралев- Бумеранга, Копието на съдбата😉😀😵💫😵💫😵💫

# 692
Стан обаче как вървеше победоносно с флага на Гордите напред ,стъпваше тежко Grinning

# 693
А той не почина ли още в първи сезон, един дето беше кмет на някакво малко градче. Аз само този сезон съм гледала преди 20 години май беше 🙄

Този кмет беше на моят град кмет. Беше прекрасен чове, който мислеше за града си и хората си. След него само падения.

Относно играта: Жълтите явно изчезват. Не мога да повярвам.

# 694
Започвам да гледам без настроение. И се питам кого ли ще прецакат днес?
Добрин и Мартин не ме трогват. Нещо в тях има. Нещо подмолно, страхливо, мишкарско.

Чакам Борисенко и неговите синхрони.

# 695
Никакви планове са нямали Храбрите. Просто така им се получи. Жълтите си бяха разединено и слабо племе от началото и така се случи, че там отидоха най-много хора. А те да не подценяват толкова русата мацка, най-вече Борисенко. Искал бил нея. В много от игрите тя е напълно способна да го победи.

Някой беше написал по-нагоре, че това е най-скучния сезон и фаворит няма. Подкрепям. Тази година ни един не мога да си харесам и да стискам палци за него. Всички са едни льольовци, а играта на продукцията започна твърде рано и твърде очевидно. За първа година ИВ го гледам като за фон, докато правя нещо друго😏

# 696
Започвам да гледам без настроение. И се питам кого ли ще прецакат днес?
Добрин и Мартин не ме трогват. Нещо в тях има. Нещо подмолно, страхливо, мишкарско.

Марто и Добри са ми големи сладури. Надявам се след обединението да си развият потенциала.

# 697
Крамарска е много добро дете. А Кралев направо не се трае, този мазник и подлизурко, като ветропоказател е . А Стан внезапно ми опротивя.🤮

# 698
  • Stockholm
На Момчи брат му миналата година на тази битка се преби. И сега видях, че някой скочи също като него. Нинджи, нинджи, ама човешкото тяло си има ограничен потенциал.

# 699
Сезонът, с уж адски амбициозен кастинг, ама няма душа. Да, има дразнители, но го няма позитивното. Няма ги вдъхновяващи любимци като Гого, Фифо, Момчил... А само с негативни емоции не върви.

# 700
  • Варна
Прекалено много глупости дрънка водещата, както всяка година де😄 Планове,  и т.н.
На мен също не ми харесва сезона изобщо.
Нито има готини образи, нито някакви фаворити и силни играчи като друг път.
Като се сетя за леля Гена , Весито , Зори и подобни

# 701
Оф какво толкова уаукат и ахкат другите два отбора, все тая как ще се казват

# 702
Е, и какво? Смениха екипчетата, голям обрат.

# 703
На мен ми стана тъп сезона. Не си харесах участник, дори не им помня имената на някой. Пускам епизода като фон и чета в темата. Днес мисля да не гледам въобще, дори и не само днес....
Има нещо такова...Предишни години темата вреше и кипеше, на този етап вече горяхме в игрите и противоборствата, а сега още бъркам Благой и Калоян.
Много ми е вял сезонът, Биг Брадър съща  е бледо копие на някогашния, въобще много слаб ефир тази година.
Силни са участниците, подготвени, но липсва една брънка, която е най-важната явно, за да има гледаемост. Щом дори аз върл фен от сезон 1 дремя докато гледам, малко ми е мъчно, че няма участник като Гого, Фифо, Момчи и Рълев да внесе малко динамика.
В цялата суматоха Кралев ми става мил и симпатичен.

# 704
  • София
Какви са тия драми сега?? Прекръстиха ги..голяма работа, изкараха го все едно са направили страшна беля...
Наред с брутално тежкото и излишно наказание заради загубен кастинг залог, продукцията прави долни схеми..

Общи условия

Активация на акаунт