💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 918
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Секундантите са във фаза 2.
Когато се номинира само 1 човек от племе, а не по двама.
И тогава на тях им дават и 30 гроша за победа.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 11:47 от Diavolo

# 16
  • София
Мерси,Дяволче! Цена нямаш!😊
 От известно време забравям да коментирам нещо.Осени ме на кастинг битката на Момчил и споменаването му като рекордьор. Спомних си,че част от тези победи бяха като секундант.
 Тази година няма ли да има секунданти или те се появяваха на по-късен етап?🤔
Секундандите са, когато станат само две племената, т.е след 4 седмици ги чакаме

# 17
Да,мерси ! Точно това се чудех!🫡

# 18
  • София
Благодаря за темата!

Най-комплексни - Димитър, Светлин и Раду, от жените - Силвия, Анджи и Деси.
Предполагам Горди на брега, Силни в резиденция и Дръзки в стопанство. Ако Анита изпрати една от жените или Павел - не смятам, че толкова ще отслаби племето, че чак на брега да отидат, но знае ли човек 🙂 И за това залагам на второ място за тях.

# 19
  • София
Да се запиша и аз в новата тема, благодарности на Diavolo за труда, който полага всеки път!

Силвия и на мен не можа да ми хареса. Да, на арената е топ, но не ми допада държанието й.

# 20
Благодарности на Дяволо за темата, корицата и трудът, хвърлен по нея.

Предпочитания:
Жълти на резиденция без манджа, освен за Кралев.
Сини на стопанство и зелени още 1 седмица плаж
Капитани:
Гешев-като вече заявил се, ако не иде в блатото, Виктория и Миряна.

# 21
Благодаря за темата и за анкетата.
На четвъртия въпрос исках да отговоря "Червените", но то изобщо липсва като опция. Що тъй? Wink

Гласувах за Караолис да бъде капитан, също и Жълтите да идат на Резиденция, че умряха от глад и те вече.

За споровете Раду-Силвия, твърдо ЗА Раду.  "О̀ди гладна! Хахахаха" Grinning

# 22
Понеже заспах на битката на Мишо, някой ще ме светне ли защо Кралев ще има храна?

# 23
  • Stockholm
Минавам само да се запиша в новата тема. За съжаление нямам любимо племе този сезон, което също е добре, за да не се вълнувм особено от несправедливостите, които станаха неизменна част от сценария.

# 24
  • София
Дизи,
Ами щото червените какво племе са?
А и те от оригиналните червени останаха само два скелета... Grinning
Такъв цирк и тъпотия е това блато, че нямам думи просто...

Тц тц, жълтите и на резиденцията да идат пак няма да има храна за тях. Пропуснал си май съботния епизод. 😛
п.п. Загубиха облога с Димо за победител и няма да се хранят цяла седмица, освен един/някои по изключение... И така остана висящо.

# 25
Когато се номинира само 1 човек от плема, а не по двама.
А какво точно правят? Избира се един човек от племе да отиде на елиминация и един секундант?

# 26
Когато се номинира само 1 човек от плема, а не по двама.

Помня и колко зор му беше на Рълев да отиде за 'грошове', а Момчи ги трупаше от всякъде и не знаеше какво да ги прави 😂
Абе стана ли ясно дали ще му важат грошовете за Ол Старс? 😀😀😀

# 27
Ами щото червените какво племе са?
А и те от оригиналните червени останаха само два скелета... Grinning
Такъв цирк и тъпотия е това блато, че нямам думи просто...
Е те не са виновни за това.  Станислав би могъл да играе много добре. Венци и Мартин виждаме, че се справят супер.
Ама нищо де... просто анкета, няма проблем, че не може да се кликне. Пишем си го в коментарите.

# 28
  • София
Уф, цялата минала тема нямам нито един коментар. Ще пробвам тази седмица повечко да гледам от предаването.

Иначе малко ме хвана яд за отпадането на Наталия, но конкретно в тази битка нулев шанс. Обаче на предходната с въженцето и плочки беше супер зле и така не става. Мани там поне громеше и продължаваше някак.

Силвия искам да продължи по-напред, защото е наистина адски подготвена. Може би я слага в топ 3 на жените за всички сезони. С куцата социална игра за никъде.

# 29
  • София
Nitler,
Ами всеки един от номинираните в двете племена (във фаза 2 са само две племена) си избира свои двама секунданти (в ИВ ги наричат съюзници). Обикновено най-близките им в племето, ама не винаги. Може и просто най-добрия в игрите, дори и да е в отсрещната коалиция.
Тези двамата секунданти играят някаква по-бърза игра (не е трасе) и ако спечели твоя човек получаваш предимство в елиминационната битка. Понякога това предимство е незначително, но понякога огромно и ти решава цялата битка (обикновено се дават за хората на продукцията или тези, които те желаят да стигнат по-напред).
Лично за мен това е безумие и несправедливо. И винаги в темите сме били масово против тези битки, откакто ги въведоха. Не си спомням кога беше това, ако не се лъжа от сезон 4, ама може и да е сезон 3.

mushama,
Не е сигурно, че ще е Кралев. Димо не уточни. Ще се разбере днес предполагам преди или след териториалната. Аз лично спекулирам с Кралев, защото само той искаше да заложат за Томи Борисов, докато останалите не го послушаха и заложиха на Мишо, който загуби кастинг битката и сега няма да се хранят цяла седмица, освен някой/и...

Дизи,
Имам предвид, че сега, към този момент (седмица 5) храбри вече няма... Поне за мен. В предните две допитвания за любимо племе фигурираха...

Общи условия

Активация на акаунт