💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 73 315
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 105
Абе, Кралев е по-комплексен от Крамарска спор няма според мен . Не че той е Фифо,  но тя е още по-зле

# 106
Не посмяха гладен да го изберат...
Как можаха жълтите да не изберат най,най комплексния играч стъпвал в ИВ.Няма друг такъв в световен мащаб
А ние правим класации  кой е по по  най.Ми ето го

# 107
Еми Гешев 100 процента ще опука и двете капитанки утре Joy

# 108
Това предаване трябва да го прекръстят на „Игри на рева “. Крамарска пак реве, Маги и тя, то не бе рев не бе чудо!

# 109
  • Брюксел / София
Май по- мижитурски сезон не е имало: то Добрин, Мартин, Гешев, Микяй и Павел = страшни “мъже”. Не е имало сезон като този с толкова много скатавки и никаква чест и достойнство!
Къде са Юлиан, Фифо, Момчи, Рълев, Гого - не задължително в този ред?!
Тези са страшен въздух под налягане: уж много силни и подготвени, а “скатаването” им е хоби. Опорочиха играта!

# 110
Тая хлебарка няма ли кой да я смачка и да я постави на мястото???
Леле, до агресия ме докарва това човече!!!!

# 111
  • София
Освен ,ако утре играта не е реване, не виждам друг победител освен Гешев

Предвиждам играта с делвите за утре 😁

Димитър все повече ми харесва. И на блатото мисли и действа. Дано не го прецакат.

# 112
Наталия как може да не осъзнава какво глупости говори спрямо мъжете, които са ходили нон стоп на битки, не знам...

А относно тримата мъже, най-дразнещ ми е Гешев и то защото много агресивно и супер самодоволно решава какво да се прави. Павел ми е много по-разумен и схватлив, но май ще си мълчи.

# 113
  • Fire & Blood
Предпочитам на слушам фантазиите на Кралев (поне ме забавлява) отколкото да гледам  кахърните, печални физиономии на Крамарска и Маги.

# 114
Сигурно са фенклубът на Дунев от предния сезон Simple Smile
Май по- мижитурски сезон не е имало: то Добрин, Мартин, Гешев, Микяй и Павел = страшни “мъже”. Не е имало сезон като този с толкова много скатавки и никаква чест и достойнство!
Къде са Юлиан, Фифо, Момчи, Рълев, Гого - не задължително в този ред?!
Тези са страшен въздух под налягане: уж много силни и подготвени, а “скатаването” им е хоби. Опорочиха играта!

# 115
Павел е сивият кардинал в племето.Кралев не спря да се хвали и пред другите племена унизи Изабела  и пак той най,най ,не чувства ли че става смешен,оня ден от кръста скочи ,заради трън ама иначе хвалбата му голяма.Това са Игрите на Кралев.

# 116
Не ми харесва агресията в Гешев. Много си повярва този човек.....всичко на всяка  цена Rolling Eyes

# 117
Кралев поне 1000 пъти каза ,че понеже е познал изходът от битката трябва ТОЙ да получи храна 🤣🤣🤣 Ако някой не е разбрал сигурна съм, че пак ще го повтори 😆😆

# 118
  • Буркина Фасо
Павел е сивият кардинал в племето.Кралев не спря да се хвали и пред другите племена унизи Изабела  и пак той най,най ,не чувства ли че става смешен,оня ден от кръста скочи ,заради трън ама иначе хвалбата му голяма.Това са Игрите на Кралев.
ш-ш-шшшштттт,  ти не си му на нивото. той е над теб Smiley

# 119
Даде си момчето заявка за салам. Отборът заложи и пак той загуби. Казал бил, познал бил. Залогът беше друг. Комплексния комплексар Кральольо Камчия. Аман.

Сините ще се сдухат след пращането на Деси в блатото и ще се озоват на плажа. Ццццц. Долна продукция.

Общи условия

Активация на акаунт