💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 73 479
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 375
tfn2k, майтапиш се ти, но Кралят Слънце изнесе целия сезон и докара рейтингите до нивото на сезон 4, оставяйки конкурентите далеч назад Joy
Всичко го мразим, обаче когато отпадне от играта, телевизионният екран съвсем ще осиротее без него Joy
Всички го мразиТЕ... Аз още преди 2 седмици казах, че това момче носи сезона на гърба си, сега вече всички са го видяли. Съвсем заслужено първо място ще е, като спечели. Дано продукцията да спре да му подлива вода и ще ги размаже.

# 376
  • Sunshine state
tfn2k, майтапиш се ти, но Кралят Слънце изнесе целия сезон и докара рейтингите до нивото на сезон 4, оставяйки конкурентите далеч назад Joy
Всичко го мразим, обаче когато отпадне от играта, телевизионният екран съвсем ще осиротее без него Joy
На мен пък Кралев не ми е интересен и център на увеселителната вселена и ми е все тая дали ще отпадне. Дори ми писна да ни занимават само с неговия стържещ стомах. Като му е толкова зле, да си ходи тогава. Чакам синхрона му за разпадащото му се тяло да бъде меме съвсем скоро. Sweat Smile

# 377
В интерес на истината Кралев доста прилично се представя на битките. Като изключим синхроните с оплакванията му и гледаме конкретна битка, вижда се, че той се хвърля с хъс в играта, не саботира и насърчава съотборниците си.

# 378

# 379
Коментари между учителката на Анита и самата тя  Joy

# 380
На мен Кралев също не ме вълнува и ми е все тази дали ще играе или ще си замине.

Не знам как въобще има приятели този човек,като ежедневно ще се изтъква той колко голяма работа е,а как другите са под нивото му.

Димитър пожела Деси на блатото,защото спомена на Анита,че с нея (Деси) най-добре щял да се разбере. Според мен имаше впредвид гласуването на блатото и евентуално играта им след това в отборите.От друга страна си мисля,че си вкара единственият конкурент на евентуален пъзел и е малък автогол.

# 381
Аз пък вече и Кралев взех да съжалявам.
То и други сезони глад е имало ,ама такаво чудо като този не си спомням да е било.

Първоначалната идея, за река/ плаж, стопанство и резиденция я разбирам, дава им допълнителен стимул за победа в териториалната ( ако имаше три резиденции, за какво да се борят ), а от там ,съответно с по- добрата храна и допълнителни сили за номинационните битки. Сега друг е въпроса за количеството и качеството на храната, ама айде български стандарт ще го кръстим или с други думи не е перфектно ,но се "ядва".😁

Нооо после идва Блатото !? Ролята на което е доста съмнителна и много  недоосмислена ( резервни части разхвърляни на полянка ) .😬 Защо за Бога седят гладни там ( та те дори не са в играта) не схващам  ? Каква е точно целта ? - Да им е гадно?  Или пък е състезание кой повече ще издържи на мизерията ? Общо взето пълна глупост, ако са искали скрита локация ,защо трябваше да е блато и да има глад. Логика нулева. А и е толкова интересно за зрителя като локация , че затова в седмицата само два- три пъти за по 5 минутки го дават. Фурор постигнаха. 🤮

И след това идват с  най новата простотия залог на кастинг битка : постоянен глад или щайга със салами. WTF ?
Да не говорим колко сбъркано е , че точно "победители"-оттървалите се от номинации тази седмица отиват един вид да играят "комар" (искат, не искат), ами и загубата в залога е тройно по- голямо наказание от номинации. А пък наградките са под всякаква критика. За равностоен залог т.е независимо на коя локация са винаги да имат храна, изобщо няма нужда да коментирам, то е ясно че за това никакъв шанс да се бръкнат.
 Дори и комарджията има право на избор дали да заложи,кога да заложи и колко да заложи. (Убедена съм ,че нейде из конституцията има записано нещо за правото на избор. Ако няма определено трябва да го запишат.🙃)  А липсата на избор и заставянето на хора да извършват действия , в случая насилствен залог  без да имат правото да откажат за мен е равносилно на престъпление.  И да , ясно ми е че са подписали договори , ама не ми беше ясно , че робството е легално в ИВ !? Робите не притежават права и често са подложени на принудителен труд. Ееее ами на мен едно към едно ми звучи.😜

Следващата седмица очаквам всички да са гладни , битка в понеделник 20 човека тичат и минават халки и решават пъзел за протеиново барче. Във вторник плуване , ласо и прашка за пакет боб, в сряда платформа 1000кг ,който я отлепи от старта- кило салами и така до края на седмицата... първия припаднал отива на блатото.Свалилият най- много кила отпада, за да не се наложат разходи за лекар и съдебни дела. Така последният оцелял е победителя на ИВ с6 най- екстремното предаване в националният ефир.🤮👎🖕

# 382
Joy,
Не добиваш ли чувството че диригентът на цялото шоу е садист който избива комплекси мачкайки хората по най-различни начини - с глад, с най-различни врътки така че да им е зле, с вербални атаки.

# 383
  • Пловдив
Честно казано, част от коментарите не ги разбирам Blush
Единият не можел да плува, другият не можел да гладува, третият щял да си носи последиците цял живот...
Е, за какъв... са влезли там?
Да не ги е бил някой по главата да ходят?
Ама пуст мерак за известност. Ами, не ги съжалявам, честно Blush

# 384
  • София
Joy,
Не добиваш ли чувството че диригентът на цялото шоу е садист който избива комплекси мачкайки хората по най-различни начини - с глад, с най-различни врътки така че да им е зле, с вербални атаки.
Всички диригенти на такива шоута (независимо от канала) в България са садисти: това си е най-главната точка от Длъжностната им характеристика Joy
И поради липса на каквото и да е въображение у малцината добрали се до тези позиции експлоатират една и съща стратегия: да търсят рейтинг показвайки ни гърчещи се от глад хора: колкото повече, толкова повече. Ама и ние сме  лудите, щом още ги гледаме Joy

# 385
Хора, споко – ядат, но боб и ориз. Нормално е да отслабнат. Досега щяха да са хвърлили топа, ако няма храна. Когато твърдят, че е валяло цяла нощ, чувалите им са сухи. Косите винаги са чисти, екипите са изпрани.

# 386
За мен също цяла седмица глад е простотия и прави играта ненужно жестока и несправедлива. Смятам, че щеше да е милион пъти по-интересно,ако на стопанството си ядяха каквото отгледат, а на третата дестинация -каквото си хванат+ да имат възможност да тренират пъзели или да упражняват друго нещо. Така биха имали някакво предимство. Иначе виждаме как веднъж попаднали на кофти дестинация, затъват и край.
За блато и подобни съм напълно против. Също и вкарване на резерви.

# 387
  • София
Добрин и Микяй на тарзана 😊

# 388
Коментарите на учителката са потрес, ако това е нивото на сегашните учители, нямам думи. Вместо да се държат достойно и навън, и онлайн, и да дават пример, такива махленски коментари.

# 389
  • Germany
И аз за учителката щях да пиша. Впечатлих се😳

Общи условия

Активация на акаунт