💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 303
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Досадно ми стана...един час ще минават по варелите.

# 721
Охх аз и без това едвам ги различавам още, а сега и червени тук, червени там. Храбри тук, храбри там. Съвсем разджуркаха манджата. Защо изобщо беше нужно това?🤔

# 722
Много ме е яд за Крамарска. Как гадно я прецакаха. Всеки друг на този етап щеше да си вземе предимство за себе си и да се спаси, тя - измислено предимство, добре поне, че им го взеха. А сега с капитан Стан, наложен от сценария, явно се опитват да спасят онова недоразумение Кралев от номинации…

# 723
И на мен ми е тъпа тази игра до сега с тези варели .Relieved

# 724
  • На Изток от Рая
На бившите жълти наказанието нали беше една седмица, така че ако спечелят резиденция, би трябвало да имат храна вече

# 725
  • Варна
Или и толкова глупав, или са го инструктирали какво да говори...
По-скоро първото

# 726
  • София
И какъв беше смисълът да им сменят името? Все едно е от значение как се казва племето и какъв цвят дрехи ще носят, като хората са си все същите.
Чудят се каква простотия да измислят, обаче такива халосни стрелби няма да им спасят сезона. То бива творческо безсилие...
Стан от вратата капитан... Защо?! Не го харесвам, да беше си стоял на блатото. Само волска сила може да предложи, акъл йок.
Анита като я гледам, също в момента хаби едно място. Сто пъти по-добре беше Деси да си беше останала в племето. Малко кон за кокошка са последните замени.

# 727
Те още са на резиденция. Щом всичко е ново, началото и то, би следвало саламите да са в хладилника. Кральольо ще най сит, най щастлив. Ще е ял веднъж повече. Иначе в другия живот не яде така и това, ама сега..... Искам го на варела горе.
Ах, да. Варелиии.

# 728
Сега искам храбрите да са на номинация и да номинират Стан и Кралев.
Не мога да разбера тези коалиции в племената. Всеки да играе за себе си разбирам, но да се делят на коалиции - не.

Да, ама пъзелът на Архимед е доста труден, а Кралев казва, че се е готвил. Ако е така имат шанс да бият.

# 729
  • София
Едно време ги връщаха, като се подпират на съплеменниците си, сега всички минават с подпиране ниските варели

# 730
  • София
Да, ама пъзелът на Архимед е доста труден, а Кралев казва, че се е готвил. Ако е така имат шанс да бият.
Той и на кръста нали се е готвил, даже си имал един във хола, ама една тресчица и цялата подготовка отива у канала JoyJoyJoy
Сега да не се окаже, че се е готвил на друга разновидност на този пъзел (например със 14 вместо 13 парчета) Joy

# 731
Микай се надцени, пък обвинява Светлин, че му казал "давай, можеш"

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 21:41 от cool_style

# 732
Жълтите слипчета смениха ама варелите не свариха да пребоядисат Joy

# 733
  • Варна
🤣🤣🤣 Вярно бе,

# 734
Ти пък... аз точно си мислех рекламният агент на Миаманте какъв гений е Joy може и да чете тук всъщност, години наред ги дъвчем тези варели, много стратегическо място за реклама се оказват.

Общи условия

Активация на акаунт