💗Януарчета 2025 💙💛Тема 3🧡

• 34 856
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Здравейте, дали може линк към фб групата? С термин 02.02 съм,но се очертава господина да се появи през януари.
Заповядай. И аз съм така, термин 6.02., но януари ми е секциото. https://www.facebook.com/share/RpQLmJw94txKceuS/?mibextid=K35XfP

# 16
Оо здравей Деси, значи и с теб ще си се виждаме и в двете групи 🤗
Здравейте, дали може линк към фб групата? С термин 02.02 съм,но се очертава господина да се появи през януари.
Заповядай. И аз съм така, термин 6.02., но януари ми е секциото. https://www.facebook.com/share/RpQLmJw94txKceuS/?mibextid=K35XfP

# 17
Оо здравей Деси, значи и с теб ще си се виждаме и в двете групи 🤗

Приех те Simple Smile

# 18
Мамита, има ли сред вас такива с изолирана е.коли във вагинален секрет? Ако да, бихте ли споделили как сте я преборили? За първи път в живота ми излезна тази гад преди месец, като симптом имах засилено течение и нищо друго. Изписаха ми антибиотик панцеф и гинексид глобули. Пих 3дни панцеф и влезнах в болница с вирус повръщане и там 3дни освен глюкоза ми вливаха венозно друг антибиотик ципрофлоксацин (бактерията си е чувствителна към него също). Наред с тези неща не съм спирала пробиотик с червена боровинка на natural factors. Правихме контрола и днес ми излезна, че все още я има бактерията.. Днес аг ми изписа лактобор гелчета, ще пробваме без антибиотик.

Аз пък бях с чиста микробиология, но същата бактерия с бонус още една излезнаха в стерилната урина.🤯 Бях на антибиотик и глобули против гъбички една седмица и сега в петък ще пускам нова урина и микробиология, така се надявам да е чисто всичко…

# 19
Здравейте , групичка ! Ще ходите ли на трета ФМ? Аз имам час за 28ми в Марковс , че втората не я правих при тях и останах изключително разочарована от доктора .
И още нещо - как сте с апетита ? Засега съм с 6 кг. отгоре, но ако продължава този среднощен глад ще започна да се търкалям. Joy

# 20
Аз ще ходя на трета ФМ в началото на декември.
Относно апетита- напоследък имам много голям апетит, основно за шоколад и вредни храни (тестени, пържени и т.н.), качила съм около 10 кг. вече, но обмислям да започна да се ограничавам. Днес правих обременяване с глюкоза и чакам резултати.
Lovelysi ти колко кг. си била преди забременяването?

# 21
И аз съм качила около 10-12,но са само на корем. Започнах да се ограничавам от около месец,защото АГ ме наплаши, че ще се търкалям накрая. На последния преглед за месец бях качила 1,5-2кг,което казаха, че е добре.  Grin

# 22
dreamer-97 Забременях 60 , но от липсата на апетит първите месеци и гаденето смъкнах до 58 и сега съм 64 кг. С дъщеря ми носих доста високо и коремът ми беше кръгъл , широк и огромен ,  а сега с момченцето изглеждам сякаш съм глътнала футболна топка ( ако ме погледнеш отзад изобщо не изглеждам бременна ).

# 23
За трета ФМ все още не знам, АГ не ме е изпратил.

Апетитът си ми е същият - ям основно 3 пъти на ден като не винаги имам междинни с някой плод или нещо малко.

Относно килограмите, +9кг съм, гледам да не качвам много и да се движа според предполагаемата графика. Не забравяйте, че се задържа вода и това може да доведе до увеличаване на теглото с около 1 или 2кг (засякох ги на кантара), както и при запек от няколко дни също има влияние.. Та понякога качените изведнъж 1 или 2кг за няколко дни, могат да се дължат на различни фактори и теглото да не е съвсем реално..

# 24
За трета ФМ все още не знам, АГ не ме е изпратил.

Апетитът си ми е същият - ям основно 3 пъти на ден като не винаги имам междинни с някой плод или нещо малко.

Относно килограмите, +9кг съм, гледам да не качвам много и да се движа според предполагаемата графика. Не забравяйте, че се задържа вода и това може да доведе до увеличаване на теглото с около 1 или 2кг (засякох ги на кантара), както и при запек от няколко дни също има влияние.. Та понякога качените изведнъж 1 или 2кг за няколко дни, могат да се дължат на различни фактори и теглото да не е съвсем реално..

И аз го засякох това. Но аз се меря всяка сутрин. Понякога наистина рязко дърпам 2 кила и след 2 дни ги няма Grinning
Иначе съм +7 за 27ма седмица, уж и аз вървя по графика , но да видим. Сега уж най-много се качвало. Целта ми е общо 12 кг, да видим дали ще успея.

# 25
Дай Боже да наддадем до здравословно тегло и да са доносени бебетата. Аз имам прителки, които казват "оо, сега след 7-ми месец ще станеш слон; сега се качва най-много и прочие", но истината е, че всичко е много строго индивидуално. Познавам момичета, които наистина са качвали много, други има които са качили не повече от 7-10кг, независимо от месеца. Така че, аз не слушам много какво ми говорят. Сега може да съм +9кг, но мога рязко да наддам, а мога и изобщо да не наддам доста.

# 26
  • Пловдив
Абсолютно, всичко си е строго индивидуално при качването. В 27 седмица съм, +10 кг, с близнаци. Гледайки графиките, си вървя точно в нормалното качване. Дано и занапред да е така и да се родят здрави и доносени бебенца. Не се филмирам колко качвам, нито как ще ги свалям след това. Живот и здраве, те да са добре, а другото ще го мислим в последствие.

# 27
Мда и при мен ме заплашват: Ей сега ще видиш след 7мия месец как ще станеш като слон, дъра бъра.... Ще се постарая с каквото мога да не стана като слон, пък ако стане вече поне ще дам че съм дала всичко от себе си Simple Smile И за мен е индивудиално , аз започнах пълна и мисля, че то няма и накъде да кача толкова много . Дай Боже при всички ни всичко да е ок, другото ще го оправим.

# 28
Наскоро слушах в една он лайн лекция лекарка от Надежда каза така " Аз на моите пациентки им казвам ,ще всичко,което си качат до 28 г.с си е за тях,след това всяко кило до 40 г.с е от бебето"

# 29
Момичета, АГ ми се обади да ми каже, че резултатите показват 100% гестационен диабет. Аз му казах: "Нека да изчакаме един ден и да направя ново изследване." Но отговори, че по време на бременност не е хубаво да се прави (самото обременяване) отново. И аз му обясних, че например не съм спазила точно 12 часа глад, ами 11 (плюс, минус някоя минута). Ноо...все пак твърди, че това нямало голямо значение и ме изпраща на ендокринолог.
Честно казано никога не се бях изследвала за диабет, ИР и т.н., освен на ФМ, където рискът беше много нисък. И именно, защото рискът беше нисък, съм озадачена.
Доста съм притеснена, със сигурност не го очаквах...Confused

Общи условия

Активация на акаунт