💗Януарчета 2025 💙💛Тема 3🧡

• 35 020
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
  • София
След престоя в болница ми забраниха разходки и натоварване, сега само из къщи ходя, но гледам да лежа повече, загото иначе имам стягания и болки.

# 661
Именно затова и мен ме е страх да излизам на дълги пешеходни разстояния, та да не вземат да ми изтекат водите някъде сред народа Laughing .

Мисля да си слагам вече някаква еднократна пелена на матрака, че да не се случи случка в съня ми (така четох в други теми), за да го предпазя колкото мога.

# 662
Аз от два дни не спя почти. Боли ме таза и сгъвките много , явно младежа е паднал надолу. Излизам на разходки всеки ден но около вкъщи или в парка. Вече не мога много но не се отказвам. Иначе започнах да качвам и слизам стълбите в нас по интензивно. Казват че помагало за раздвижване. Утре съм на тонове и ще видим за разкритие та горе долу ще се ориентирам как се движим

# 663
  • Пловдив
Аз на матрака съм сложила водоустойчив протектор и отгоре чаршафа от спалното бельо. За всеки случай 😄

# 664
Много ми е странно, че вече започваме да обсъждаме и разкриете😃 все едно вчера разбрах, че съм бременна… много бързо мина това време🥲
Чета няколко теми с термини по-ранни от нашите и сега изведнъж и ние започваме да обсъждаме това🥹

# 665
Аз всеки ден имам разходки, някои дни повече от други. Сега, ако всичко е ок, е добре да се движим. Бавна съм и се задъхвам, но трябва и малко да вляза във форма, да имам сили за раждането.
Мисля и леки упражнения да започна да правя за по-леко раждане. Като цяло съм войник, не се предавам никога аз Grin Знам, че ще е така и като дойде бебчо, колкото е да е трудно. Всъщност, не мисля че ще е по-трудно, натоварено и емоционално изцеждащо от нещата, които съм си причинявала с годините от работохолизъм. Поне, ако не за друго, съм калена и съм свикнала без сън и с 10 екстремни ситуации за решаване, в рамките на 10 мин хаха Накрая, имам чувството, че както всички постоянно ме плашат и повтарят колко е страшно и трудно, ще вземе да ми лесно и приятно и въобще песен и дори почивка, в сравнение с живота, който съм водела. Grin Хаха

На мен АГ ми каза, че трябва да издържа поне до 20.01 (термин 02.02), обаче аз си имам предчувствие, че малкия ще си стои докрая. Добре му е в мама Simple Smile

# 666
Аз не се разхождам навън изобщо. Стоим си на топло с малката откакто я изписаха от болницата . Въпреки че с нея навъртам километри вкъщи- няма спирка . Joy Остана ми една седмица преди секциото, не мога да си намеря място от вълнение. Това му е хубавото на този начин на раждане , имаш си дата и си я чакаш с нетърпение.
 Мисля да заведем каката на импровизирана среща преди да вляза в болница и да й на купим много подаръци. Идеята ми е да направим последния й ден като само дете много специален . Heart

# 667
Лятна буря, и на мен ми е супер тежко вече да вървя, стяга ме отдолу и ме опъва и изобщо разширявам си се зверски много. От колата до избраната дестинация и 500м макс ми е и то супер бавно. Ще трябва да изкараме до края, въпросът е че с тези близнаци нищо не се знае кога ще е това, особено като искам да раждам и естествено. АГ-то ми каза по-полека с танците по празниците хаха

# 668
  • Пловдив
Хаха 😂 Аз едва се прегъвам обувките да си сложа, май ще пропусна танците. При мен иска секцио на 27.12, но аз ще се опитам да го увещая за 30.12. Днес говорих и с болницата и те предпочитат 30.12, защото на 27-ми имат планувани 17 операции. Естествено, никой не знае дали няма да тръгнат дотогава, но се надявам поне в 37 да вляза.
Не мога да повярвам колко малко време остана 🤯

# 669
Момичета, има ли някоя от Вас,която ще ходи на трета фетална в 35 г.с.? Опасявам се дали не е късно, макар че миналия месец ходих, когато бях в 29 г.с., но при преглед на ЖК миналата седмица проследяващия ми доктор ме попита дали не пуша,което ми се стори странно, при положение, че през живота си не съм пипала цигара. 🥲
После пък четох, че доста често на пушачки бебета им изоставали и се замислих дали не ме пита заради това, макар че нищо повече не каза след въпроса си. 😔

# 670
След престоя в болница ми забраниха разходки и натоварване, сега само из къщи ходя, но гледам да лежа повече, загото иначе имам стягания и болки.
На мен ми препоръчаха лежане и пазене още в първите месеци. Ако се налага да ходя до някъде е предимно с колата. Ако ходя малко повече също започват болки и стягания, а и от анемията много се задъхвам и се случва да ми се завие свят, да ми прилошава.
Вече опрях до заветната 38-ма седмица, в която раждането не се счита за преждевременно, но още не се чувствам във форма.
Осем месеца ограничени движения и изведнъж няма как да рипнеш и да играеш 4 км. ганкино хоро докато подтичваш в спортно ходене. Ще е лека-полека.

# 671
Момичета, има ли някоя от Вас,която ще ходи на трета фетална в 35 г.с.? Опасявам се дали не е късно, макар че миналия месец ходих, когато бях в 29 г.с., но при преглед на ЖК миналата седмица проследяващия ми доктор ме попита дали не пуша,което ми се стори странно, при положение, че през живота си не съм пипала цигара. 🥲
После пък четох, че доста често на пушачки бебета им изоставали и се замислих дали не ме пита заради това, макар че нищо повече не каза след въпроса си. 😔

Аз бях на трета фетална в началото на седмицата в 35г.с. Притеснявах се дали ще се види нещо, като е толкова голямо бебето вече, но беше супер, видя се всичко, имаме бузести снимки, бебе 2800, беше полезно.

# 672
Привет.
Още след трансфера ми е ограничено движението и  физическото натоварване.  Ходя навсякъде с колата, но избягвам и да карам вече. Едвам се извъртам настрани.
Вървя по 400-500м  най-много. Вкъщи едва успявам да наготвя нещо. Много ме боли кръста и таза.  Ще ми се да устискам до НГ, но Божа работа. Повече си лежа и почивам. 😏

# 673
Днес на тоновете пак всичко ок при мен, без признаци за контракции... Има и още малко останали води, та за сега са добре нещата. Ще видим до кога ще изтрае беба, вече е 3 кг.

# 674
Днес на тоновете пак всичко ок при мен, без признаци за контракции... Има и още малко останали води, та за сега са добре нещата. Ще видим до кога ще изтрае беба, вече е 3 кг.
Коя седмица сте?

Общи условия

Активация на акаунт