Червените знаменца при жените

• 18 395
  • 517
  •   1
Отговори
# 465
Пушенето. Ама то не е флаг, флагът е предупреждение за евентуален проблем, докато пушенето си е директен проблем, не мога да се целувам с пушач, нито да имам пушач вкъщи.

# 466
Пушенето и мен ме отблъсква. Като по-млада ходех с пушачи и не ми е било драма, ама сега станах капризна 😂

# 467
Кой го интересуват тия 10%, то 1 трябва...
Именно! А останалите милиарди даже не ме и интересуват
То наистина 1 трябва, ама дали този 1 на вас ще ви хареса? Grinning

# 468
Кой го интересуват тия 10%, то 1 трябва...
Именно! А останалите милиарди даже не ме и интересуват
Точно така, един трябва. Твоята мисия е да го откриеш. Той се крие някъде след милиардите.
И сега се пита, кога е по-вероятно да го откриеш:
1. Ако кажеш "аз ще правя каквото искам и ще бъда каквато реша, не ме интересува мъжкото мнение и какво харесват мъжете" - така си ограничаваш избора до една малка група мъже, които харесват точно това, което си ти. 10% ли 20 % ли са не знам - но твоят един трябва да се случи сред тях.
2. Ако си кажеш "мъжете универсално харесват жени с качества Х, У, Z значи аз трябва да придобия тези качества, за да може като го срещна и той да ме хареса и да ме пожелае"

# 469
  • София
Крис принципно е прав, ама математиката пак му е слаба Smile Може само 10% да харесват дебеланки, ама от останалите 90%, някои пък са дебелаци, някои не се харесват на слабите жени по други причини. И дебеланката вземе та се класира. Та не стоят линейно нещата. Всеки прави някакви компромиси, защото всеки е компромис по някакви параграфи. Иначе факт, че ако имаш някоя масово нежелана характеристика, опциите ти намаляват. Но това не е само при жените, а и при мъжете. Та накрая опира до това дали си склонен да приемеш, че изборите ти могат да не съвпаднат с желанията ти.

# 470
не ви ли омръзна да дъвчете едни и същи неверни твърдения, мъжете тук, не знам..
то вярно, че всеки вижда според камбанарията си, но поне не се изказвайте от името на целия пол..

# 471
Един близък ми разказа тия дни защо се е разделил наскоро с гаджето си. На 29 и 31, с добри професии, осигурени - равностойни партньори, един вид, със силно привличане. Чували се през деня, виждали се всяка вечер. В първите дни се радвал на въпросите и "Как ти мина деня, разкажи ми всичко, къде ходи, какво прави, с кой се видя?" (работата му не е статична). Мислел си - супер, интересува се от мен, грижа я е. Обаче нещата започнали да ескалират много бързо  - "Иванова? Тя на колко години е? Имаш ли я на снимка? Обвързана ли е? И всеки ден ли трябва да ходиш там?". Започнала да му показва нейни колеги на снимка, обяснявайки колко са зле и как не стават, явно с желание той да прави същото. Настоявала да се запознае не само с родителите му и сестра му, но и с всякакви важни за него хора, които е споменавал - любима учителка от гимназията, кръстницата му, братовчеди от детството (някои от тях в чужбина). Искала да си разменят паролите Smile Колкото повече настъпвала, толкова повече той се отдръпвал. Накрая в един прекрасен ден, той пътува за среща с нея, попада в зверско задръстване поради катастрофа, и и звъни да каже, че ще закъснее. Поискала да и пусне локация, за да види къде е и как се движи Smile. Затворил телефона, при първа възможност обърнал колата, и гоустнал отвсякъде. Търсила го два пъти на служебен телефон на фирмата му, намерен в нета, но той не бил там.
И сега да кажа за колко време се е случило всичко това. За три седмици. За 20 дни! Не червен флаг, ами гора от червени флагове.

# 472
то, червения флаг е бил развят още с първите разпити за подробен отчет на деня, особено ако това е била основна тема на разговор..
аз бих прекратила още там някъде всякакъв контакт..

# 473
Поискала да и пусне локация, за да види къде е и как се движи Smile. Затворил телефона, при първа възможност обърнал колата, и гоустнал отвсякъде. Търсила го два пъти на служебен телефон на фирмата му, намерен в нета, но той не бил там.
И сега да кажа за колко време се е случило всичко това. За три седмици. За 20 дни! Не червен флаг, ами гора от червени флагове.
Ама пусна ли ѝ локация да види как си тръгва?😂

# 474
  • София
Не червен флаг, а жълта книжка Joy Добре че си е тръгнал, човекът, спасил се е сравнително бързо.

# 475
Да не започне да обикаля около сградата на фирмата му.

# 476
На майка му звъняла ли е?

# 477
🚩 безспирното чатене.
🚩 тези със строга план програма за живота си. до 25 женена, първо дете до 26, второ до 29. Тези по принцип не си търсят партньор, а актьор в тяхното шоу.

# 478
то, червения флаг е бил развят още с първите разпити за подробен отчет на деня, особено ако това е била основна тема на разговор..
аз бих прекратила още там някъде всякакъв контакт..
Напълно съм съгласна. Чак пък такъв разпит за всеки обикновен работен ден веднага сочи, че човекът или не е на център, или няма за какво да си говорим.
Червен флаг за един е бледорозов за друг. Имам позната, която е същата, е, не звъни на работодателя, но искаше гаджето й да си споделя локацията с нея нон-стоп и го разпитваше защо се е отбил по пътя за офиса и къде се намира. Сега са женени и имат две деца.

# 479
На майка му звъняла ли е?
Да не започне да обикаля около сградата на фирмата му.

Засега изглежда като да е разбрала посланието. Дано е така. Не се познава с майка му, не е имало случай да ги запознае. Все пак става въпрос за 3 седмици Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт