🤰Февруарчета 2025 г. -Тема 3

• 34 903
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Ние всеки декември правим за рождения ден на детето (бъдещ батко), тази година просто и коремът ще е там Grinning

Но фокусът пак ще си е баткото, живот и здраве после като се роди бебето и за него ще направим отделна.

# 301
Банята ни е след ремонт и честно да ви кажа момичета плочките ги чистя веднъж в месеца и да не ги изчистя изобщо не са мръсни. Разумно си избрах цветовете. Санитарията всяка седмица, но не съм сменяла препарата ползвам Медикс, малко ми е обострено обонянието, но не ми действа задушаващо, ежедневно я минавам с моп и дезинфекциращ препарата, заради дом.любимец.  Вкъщи ММ е поел прахосмукачката и мопа, взехме по-хубава комбинирана с парочистачка, защото сме с коте.
Относно фотосесията ММ това изобщо не можеш да го накараш да го направи. Той и без фотосесия не иска да се снима, но като се роди бебето няма право на мнение, иска не иска ще се снима.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 19:53 от Mariq878

# 302
Ние с мм ще си правим в началото на декември фотосесия, но не коледна. Винаги много са ми харесвали, ще видим нашите как ще се получат, дано не заприличам на буре до тогава🤣.
Относно чистенето си върша всичко както преди, не използвам специални препарати и не ползвам ръкавици. Не ми става неприятно от миризмата

# 303
Аз имам запазена фотосесия за мен декември, а ще правим отделно и Коледна с него и кученцето ни (което възпршемаме и гледаме като дете Grin).

За чистенето - на мен вече ми е много трудно. Не мога да чистя като преди. Но аз съм малко фанатик и едно чистене на апартамента си отива направо за фитнес тренировка. Ежедневно почистване си поддържам още доколкото мога, но седмичните не мога. Мъжът ми много ми помага. Решихме, като бебчо се роди, да идва жена да почиства веднъж седмично, за да съм спокойна аз и за да бъде вкъщи поддържано и чисто. Аз се изнервям, ако е мръсно и неподредено и със сигурност ще ми влияе.

Иначе, за препарати препоръчвам Gama Organica. Български, изцяло натурални, чистят брутално добре. Вкъщи ползваме само от тях за почистване.

# 304
Ние фотосесия не сме планували, но не  е лоша идея.

Относно препаратите, аз гледам да избягвам сега, попринцип винаги съм с ръкавици, а сега и избягвам много силните и чистя по-често със сода и оцет Grinning А като се случи да ползвам по-силни препарти, за тоалетната специално, слагам маска и гледам да изчистя по - набързо Grinning Да знаете че содата чисти доста добре и мазнини + че е напълно безвредна

Иначе аз съм си ппц филм леко в тези отношения от край време Grinning Не се лакирам и боядисвам от 2-3 години, парфюм толкова рядко ползвам, че последно си купих 2022 , сами може да сметнете Grinning

А рол он не ползвам също от много време, години, леко влажни мишнички втривам сода, взела съм си някаква био, и върши 100 пъти по -добра работа от рол он-и. Bulb Hug

# 305
Момичета, някоя от вас да има усещането, че ще й се пръсне коремът? Joy Не знам газове ли са, разместване на органи ли, разширяване на матката и мускулите ли, но е супер неприятно като усещане. В 24 гс съм.

# 306
Аз съм така. Коремчето ми вече ходи преди мен, почти 28г.с. съм.🤭 Обуването и навеждането, като цяло вече ми са ми супер трудни. Имам чувството, че ходя като пингвин 😂
Момичета, някоя от вас да има усещането, че ще й се пръсне коремът? Joy Не знам газове ли са, разместване на органи ли, разширяване на матката и мускулите ли, но е супер неприятно като усещане. В 24 гс съм.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 00:32 от Mariq878

# 307
Вече пуфтя за всичко, спокойно. Поне от месец се оплаквам, че ще се пръсна Grinning

# 308
Аз също усещам корема си много издут и изпънат. Подозирам, че е от газове, защото не всеки ден е така, а само като прекаля с вредна храна. Чак ми е тежко да дишам понякога.

# 309
И при мен е така коремчето. Като съм легнала съм ок, обаче като стана го усещам надуто и опъната кожата, най-вече след хапване, без значение каква храна ям, а заради гестационния диабет не ям никакви лоши храни. Вероятно са газове, а и все по-малко място остава за стомаха и червата Grinning

# 310
Даже като ме попита проследяващият дали имам втвърдяване аз не знаех как да му отговоря, защото имам дни, в които ми е постоянно твърд (най-вече вечер).

# 311
Защото имам и контракции, т.нар втвърдяване, и аз се бърках, кога е от подуване, кога са тези контракции. Мисля че правя разликата вече и има едно странно усещане при контракция, чувствам го все едно ми се пишка..и аз не знам точно как да го опиша.. плюс напрежение за кратко в корема ниско.

KРР при теб как са контракциите? Аз в четвъртък съм при док.

# 312
Вечерно време и аз пуфтя, определено ми натежава и става голям. Иначе през деня като съм на работа ми е добре, а все пак работя на крак. Дори ходенето си го усещам по същия начин, продължавам да ходя с бърза крачка като преди, просто на моменти се изтощавам повечко

# 313
Защото имам и контракции, т.нар втвърдяване, и аз се бърках, кога е от подуване, кога са тези контракции. Мисля че правя разликата вече и има едно странно усещане при контракция, чувствам го все едно ми се пишка..и аз не знам точно как да го опиша.. плюс напрежение за кратко в корема ниско.

KРР при теб как са контракциите? Аз в четвъртък съм при док.
Точно това е и при мен усещането за контракция, чак някак си и в гърлото я усещам. Не боли, но е странно, усещаш стягането и силен позив за пишкане. А от подут стомах, усещането е просто усещане за опъване. При контракцията коремът става като камък, няма как да се сбърка.

При мен положението вече е доста по-добре. Пак си имам и то не малко - поне 10 на Деню но не им обръщам внимание вече. На 19 съм на преглед чак, но се надявам дотогава да не ми се налага да ходя извънредно

# 314
Есмералда,и при мен големи дилеми с това опъване ,придърпване ,тежест и какво ли още не. От 1м поне (вече съм 27г.с)вече нямам представа кое точно се случва.Като се нахраня ,опъва все едно съм изяла един тон храна,при положение,че корема не ми е голям и съм качила минимум кг. Като стана и походя пък започва да стяга . Понякога имам и менструални болки. И на всичкото това да спомена ,че съм със серклаж от 3седмици. Не мога и да дишам като хората,пъшкам и охкам 😀 а ми остават още 13 седмици до термин.В заключение на проследяващия ми лекар,явно така ще си изкарам бременността заради чувствителна матка. Иначе щом усетя ,че ми се пишка ,веднага отивам иначе веднага ме стяга . Това ми е един от начините да избягвам стягането.

Общи условия

Активация на акаунт