🤰Февруарчета 2025 г. -Тема 3

• 31 887
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Ние от самото начало не правиме секс. Док каза че може, но ако се притеснявам по-добре би било да не. А аз съм голям филм и ми е добре така Grinning Само на френски ласки се радва мм. Иначе при мен желанието също го има, че и в повече, но се преживява и го приемам като рефреш, една доста добра почивка и после ще сме като девствени Grinning

момичета вие изпитвате ли вагинален дискомфорт(напрежение ,боцкане,лека болка).На мен ми се случва от няколко дни и ми е притеснено дали всичко е наред. Също при вас завърна ли се гаденето? При мен има ситуации в които ми се гади повече отколкото в първите 3м.

Нямам аз напрежение или гадене, може би лек дискомфорт тук-таме в корема ниско и много рядко киселини. Ако имате притеснения вай-добре се консулнирайте с док, аз не се колебая да й пиша, предпочитам срам за малко отколкото притеснения и филми Grinning Това което знам е да не обръщам внимание на леки болки, които отшумяват, ако наподобяват менструални болки, с моите контракции, тогава ще ги взема под внимание.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 17:08 от InYan238

# 541
Ние от самото начало не правиме секс. Док каза че може, но ако се притеснявам по-добре би било да не. А аз съм голям филм и ми е добре така Grinning Само на френски ласки се радва мм. Иначе при мен желанието също го има, че и в повече, но се преживява и го приемам като рефреш, една доста добра почивка и после ще сме като девствени Grinning

момичета вие изпитвате ли вагинален дискомфорт(напрежение ,боцкане,лека болка).На мен ми се случва от няколко дни и ми е притеснено дали всичко е наред. Също при вас завърна ли се гаденето? При мен има ситуации в които ми се гади повече отколкото в първите 3м.

Нямам аз напрежение или гадене, може би лек дискомфорт тук-таме в корема ниско и много рядко киселини. Ако имате притеснения вай-добре се консулнирайте с док, аз не се колебая да й пиша, предпочитам срам за малко отколкото притеснения и филми Grinning Това което знам е да не обръщам внимание на леки болки, които отшумяват, ако наподобяват менструални болки, с моите контракции, тогава ще ги взема под внимание.

Благодаря за отговора, аз не й пиша защото за всичко ми се отговаря ела на преглед. Просто ме гледат като портмоне

# 542
Да, за съжаление и това е така. Аз така един път си взех направление от личната, за да ме прегледат без да си плащам. Дано всичко е наред при вас и са си регулярните дискомфорти просто.

Благодаря за отговора, аз не й пиша защото за всичко ми се отговаря ела на преглед. Просто ме гледат като портмоне

# 543
Може ли мнение за ТСХ 3.120? Пуснах го на своя глава, ще изпратя на аг, но тук доста от вас са изледвали. Чудя се дали не е височко… май повечето резултати са около 2

# 544
Аз следя ТСХ всеки месец, но приемам и медикаменти. Това, което знам от моя ендокринолог е, че ТСХ по време на бременност трябва да бъде под 2. Но мисля, че зависи и в кой триместър си. Иначе е нормално по време на бременност да се повиши стойността.

Може ли мнение за ТСХ 3.120? Пуснах го на своя глава, ще изпратя на аг, но тук доста от вас са изледвали. Чудя се дали не е височко… май повечето резултати са около 2

# 545
Ще си отида на консултация при ендокринолог за всеки случай. Това ми е първо изследване откакто съм бременна, почти средата на 7ми месец съм. Миналата година имам едно изследване и тогава ми беше точно 2. Още в началото на бременността питах аг да го пуснем, но ми каза, че няма нужда, като нямам проблеми. Сега просто реших да си го пусна ей така да видя как е

# 546
Чела съм на няколко места, че във втори триместър за горна граница се приема 3, което означава, че не е толкова завишено и може лесно да се коригира стойността, но посещението при ендокринолог е задължително. Също така е хубаво да се повтори изследването и в друга лаборатория.

# 547
Аз четох, че в трети триместър е до 3.5 приемливо, но все пак може и да се влоши, знам ли. Предполагам, че на консултацията ще ме пратят за още едно изследване, дори възможно заедно с фт4 или тат, мат. Нямам идея, но ще разбера. Реших да пиша тук, в случай, че някоя дама е със сходна стойност без да е била на хормонална терапия

# 548
3.1 за мен не е стойност за терапия. Трябва да се пуснат ФТ3 и ФТ4, ТАТ и МАТ, за да се види дали няма Хашимото. По това време на бременността бебето си има собствена щитовидна жлеза и не мисля, че е проблем тази стойност на ТСХ. Референтните стойности са по-ниски за първия триместър, някъде от 0.5-2, но предполагам, че щом сега ТСХ е 3, тогава е бил по-нисък.

# 549
Здравейте от тази сутрин съм настинала! Усещах парене в носо глътката и дискомфорт в гърлото също и болки в раменете. Писах на АГ тя каза да ида при личния. Утре ще отида задължително но исках да попитам пие какво сте пили? Имам парацеталон но не смея да пия. Тъпча се с лимони и пия само биозин който така или иначе си пия от доста време просто го увеличих като доза и взех ентитус за смучене. Сложих и компрес на гърлото. Някой с идей за бабини илачи?

# 550
Парецетамол може да се пие

# 551
Здравей. От няколко дни и аз съм с настинка. Нямам температура, за това не пия парацетамол, но иначе той е разрешен да се пие. За гърлото си правя компреси с ракия и вода. Също се мажа със свинска мас, колкото и гадно да звучи, наистина помага. За носа правя инхалации със сода, лайка и малко сол. Вечер си слагам краката в топла вода с морска сол.
Отделно се тъпча с портокали, мандарини и лимони. 😄
Дано някой метод ти влезе в употреба и бързо оздравяване.
Здравейте от тази сутрин съм настинала! Усещах парене в носо глътката и дискомфорт в гърлото също и болки в раменете. Писах на АГ тя каза да ида при личния. Утре ще отида задължително но исках да попитам пие какво сте пили? Имам парацеталон но не смея да пия. Тъпча се с лимони и пия само биозин който така или иначе си пия от доста време просто го увеличих като доза и взех ентитус за смучене. Сложих и компрес на гърлото. Някой с идей за бабини илачи?

# 552
Аз изкарах грип и то бая гадно, защото кашлицата след него направо ме съсипа. АГ каза парацетамол (3 х 1/ден) за температурата, виброцил спрей (за хремата), отделно си смучех исла мос за гърло и бонбонки кармолис, и пиех маса чайове. За кашлицата разреши АЦЦ прахчета, но тъй като не помогнаха минах на други лекарства, изписани от пулмолог, които АГ одобри. Но тях няма да пиша, че вероятно няма да ви трябват.

# 553
Здравей. От няколко дни и аз съм с настинка. Нямам температура, за това не пия парацетамол, но иначе той е разрешен да се пие. За гърлото си правя компреси с ракия и вода. Също се мажа със свинска мас, колкото и гадно да звучи, наистина помага. За носа правя инхалации със сода, лайка и малко сол. Вечер си слагам краката в топла вода с морска сол.
Отделно се тъпча с портокали, мандарини и лимони. 😄
Дано някой метод ти влезе в употреба и бързо оздравяване.
Свинска мас и аз се намазах след баня даже и ракия сложих. Благодаря за съветите ще са ми от полза със сигурност. Аз правя това с морската сол за детето само, че той се потапя целия във водата и е възможно най-топлото което може да търпи. След баня мажа със домашна ракия правена с кокичета и свинска мас та ще го правя същото и за себе си.

# 554
Споделих мисля по-рано аз как се оправих. Парацетамол, ако не се лъжа, се пие за температура, не знам как помага при настинка. Аз имах запушен нос, наченки на кашлица, болка в очите и ако във понеделник-вторник усетих най-силно симтомите, в четвъртък личната изписа и  почнах инфлуцит, цинабсин и тонзилотрен, в неделя вече бях на 99% ок, само хремата остана и се проточи, но доста по-леко. Поне казват, че хомеопатията е ок. Аз пих всичките 3×1 няма и 4 дена

Общи условия

Активация на акаунт