🤰Февруарчета 2025 г. -Тема 3

• 34 947
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета! Колко удара беше пулсът на вашето бебе при втората фетална морфология?

# 271
Доколкото помня, добре е да е между 110 и 160, на последния преглед бяхме 155. Не гарантирам, че помня правилно

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 21:14 от InYan238

# 272
Нашите бяха 154. Ще публикувам и таблица с нормалните за съответната седмица, която съм си запазила.

Здравейте, момичета! Колко удара беше пулсът на вашето бебе при втората фетална морфология?

# 273
Нашите бяха 154. Ще публикувам и таблица с нормалните за съответната седмица, която съм си запазила.

Как е записано във вашият лист ударите на бебето, понеже днес прегледах от 2рата ФМ къде са изписани ударите и никъде не видях такива?

# 274

Как е записано във вашият лист ударите на бебето, понеже днес прегледах от 2рата ФМ къде са изписани ударите и никъде не видях такива?

Пише си “сърдечна дейност” и са изписани ударите.

# 275
В моя лист от феталната са обозначени с : FHR

# 276
И в нашия протокол от ФМ пише сърдечна дейност, още на първите показатели.

# 277
В моят лист от 2рата фетална не пише май нищо такова, на първата ФМ бяха 154уд и 151уд, можете ли да погледнете и да споделите дали само аз не виждам стойностите за сърдечната дейност?

# 278
Скрит текст:
Няма и при мен. Но я каза (143).

# 279
Всеки лекар провежда преглед по различен начин, моят протокол изглежда по много по различен начин. Смисъл 2,3 листа е има много измервания и накрая завършва с текстова част с препоръки за АГ и родителите.

# 280
И аз съм така с няколко листа измервания, снимки, диск и на края становище. От Троянчев в Бургас.

# 281
  • Варна
Днес бях на обременяване с глюкоза. За пореден път се убеждавам, че всеки ме плаши с неговите си страхове. Не беше драма, изпих си коктейла 😂. По неприятно ми беше вземането на кръв от пръста….
Излязоха резултатите. На 6.11. съм при ендокриноложката за разчитане на резултатите. Мисля, че всичко е ок, освен Вит Д както си и знаех, че е ниско, сега ще ми изпише нещо. Прикачвам резултата ако някой може да ми го разчете, докато ида на ендо, ще се радвам.

# 282
Според мен са има  завишение на първи час, че дори и на втори час. Понеже съм запозната доста с тази част още преди бремеността и бях с инсулинова резистентност и стриктно съм следяла с глюкомер нивата. При бременност, на първи час не трябва да надхвърля грубо 8, а на втори час краен да е близо 6.5 таван.

# 283
Днес бях на обременяване с глюкоза. За пореден път се убеждавам, че всеки ме плаши с неговите си страхове. Не беше драма, изпих си коктейла 😂. По неприятно ми беше вземането на кръв от пръста….
Излязоха резултатите. На 6.11. съм при ендокриноложката за разчитане на резултатите. Мисля, че всичко е ок, освен Вит Д както си и знаех, че е ниско, сега ще ми изпише нещо. Прикачвам резултата ако някой може да ми го разчете, докато ида на ендо, ще се радвам.

Здравей Daisy_D.
Така като гледам вит. Д е под норма, както и сама сте видяли. Но и като гледам захарта също е на горна граница, даже на втория час е съвсем малко над норма.
Аз бих се ограничила от към захари докато отида на ендокринолог да даде истинско становище.
Дано съм била полезна 🤞🏻

# 284
  • Варна
Благодаря ви. Ще продължавам да ограничавам явно. Аз след първата фетална още съм предупредена да огранича доста храни.

Общи условия

Активация на акаунт