А с първото детенце не помня колко кг наддадох. Може би 8 бяха.

Помагам колкото мога да сглобяваме мебели уикенда за детската или ходим да купим едисикое дето е излязло на промоция.
За щастие, преди това изработвах ръчно подаръци за сватбата, украси и прочее... Ентусиазмът ми направи 30 килограма сладко началото на това лято. Една седмица се занимавахме с гости в нас само. А, бяхме на 10 дневна екскурзия с целия ми акъл...
Реве ми се. Събота гледам да поизчистя и оправя кочината, неделя правим разходка до парка/един магазин или се виждаме с приятели. Аз само да се прибера и сготвя, вече съм минала 10 до 15к крачки. Шегувам се, че нямам търпение да изляза майчинство, да си почина
Благородно завиждам за ежедневните разходки.
шегувам се. Цоцолана и клошар съм, но не се трогвам и с мъжо си ядем пицата, той си ме харесва така. Все пак накрая като изляза от банята не се плаши от мен. Не само физически е важно да те привлича някой. Физиката става зле, ще остареем, отвътре остава.
шегувам се. Цоцолана и клошар съм, но не се трогвам и с мъжо си ядем пицата, той си ме харесва така. Все пак накрая като изляза от банята не се плаши от мен. Не само физически е важно да те привлича някой. Физиката става зле, ще остареем, отвътре остава.
Препоръчани теми