Проблемът е друг, този красавец (от снимката) ми носи топка в краката, която иска да му я хвърлям като куче. Трудно ми е вече да се навеждам, ама момчето иска да играем и ми се къса сърцето.
Добре че все още я виждам 
Проблемът е друг, този красавец (от снимката) ми носи топка в краката, която иска да му я хвърлям като куче. Трудно ми е вече да се навеждам, ама момчето иска да играем и ми се къса сърцето.

) умира за игра с топка. Постоянно ми я носи и не може дума да става да не му я хвърлиш. Обича да я хване паралелно с чехъл (мой или на ММ, не подбира) и ги разнася из целия апартамент. А това диване как се е разположило в кошарата на бебето, усещам, че голямо гушкане ще падне после.
снощи пробвах да си играем с лазерче. Загасям всички лампи и го разкарвам из целия апартамент. Няма навеждане, супер е. Иначе и ние не можем да го изкараме от детското легло, много си го хареса, смята, че е за него 

А с първото детенце не помня колко кг наддадох. Може би 8 бяха. Препоръчани теми