🤰Февруарчета 2025 г. -Тема 3

• 31 875
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте. Има ли някоя мама, насочила се за раждане в Софиямед? 😊

# 526
Здравейте. Има ли някоя мама, насочила се за раждане в Софиямед? 😊

Аз съм лежала доста там, ама в друго отделение. Спомените ми от болницата бяха чудесни. Ако ми беше по-близо щях там да раждам/да се следя.

По тази тема, имам няколко ортопедични операции след инцидент. От последната мина година. Имам небивали сърбежи по раната. Направо ме разкатава, все едно снощи са махнали конците. Има ли друга мама с подобни оплаквания към минали операции?

# 527
Момичета, днес направих ОГТТ. Изглежда ми захарта да е гранична, но все пак в норма. Обаче инсулинът ми ми се струва, че хич не е добре. Чета сега за ИР, но не ми е ясно. На лекар съм в понеделник вечерта и естествено ме гложди.
 Има ли някой друг с подобни резултати?

# 528
Момичета, днес направих ОГТТ. Изглежда ми захарта да е гранична, но все пак в норма. Обаче инсулинът ми ми се струва, че хич не е добре. Чета сега за ИР, но не ми е ясно. На лекар съм в понеделник вечерта и естествено ме гложди.

Инсулин не се пуска по време на бременност. Кой те излъга да го пуснеш? Само захар се пуска

# 529
В Bodimed, казах им, че ми трябва ОГТТ при бременност и това ми пуснаха. Какво имаш предвид под това, че не се пуска при бременност?

[/b]

Инсулин не се пуска по време на бременност. Кой те излъга да го пуснеш? Само захар се пуска

# 530
В Bodimed, казах им, че ми трябва ОГТТ при бременност и това ми пуснаха. Какво имаш предвид под това, че не се пуска при бременност?

[/b]

На мен са ми казвали, че инсулин не се изследва по време на бременност, тъй като винаги е завишен. Все пак се посъветвай с доктора ти. Това е което аз знам за инсулина

# 531
Не се пуска инсулин, защото при бременност винаги е завишен и резултатите не са коректни. Набутали са те да платиш повече за изследването.

# 532
Много ти благодаря, дано и Начев така ме успокои в понеделник Simple Smile

[/b]

На мен са ми казвали, че инсулин не се изследва по време на бременност, тъй като винаги е завишен. Все пак се посъветвай с доктора ти. Това е което аз знам за инсулина

# 533
И мен в цибалаб ме излъгаха да си пусна инсулин и Начев потвърди, че не се пуска.

Гликиран хемоглобин вие пускате ли? Мисля, че е добре защото дава инфо за 3 месеца назад как ти е била захарта средно, като каквото четох, последния месец и с най-голяма тежест, 50%

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 13:31 от InYan238

# 534
И мен в цибалаб ме излъгаха да си пусна инсулин и Начев потвърди, че не се пуска.

Гликиран хемоглобин вие пускате ли?

Явно за пари го правят и то човек като не знае им се връзва. Нямам думи за тези лаборатории

# 535
Много ви благодаря, момичета! Много ме успокоихте.

# 536
момичета вие изпитвате ли вагинален дискомфорт(напрежение ,боцкане,лека болка).На мен ми се случва от няколко дни и ми е притеснено дали всичко е наред. Също при вас завърна ли се гаденето? При мен има ситуации в които ми се гади повече отколкото в първите 3м.

# 537
Аз пък ще се включа с малко странен, ко важен въпрос. Как сте със секса? На мен не ми е забранен от лекар. От началото с мм си действаме уж по-внимателно, но се чудя до кога е ок. А желанието ми определено е повече от преди.

Иначе и аз се престраших и започнах с първите покупки. Взех няколко шишенца, бибеброни, пелени и дрешки. То сега във всеки сайт има намаления и не издържах. Харесах и количка, но ще минем да я видим на живо и ще я поръчаме на някое от следващите намаления.

На 16.12 съм на последната фетална и вече нямам търпение пак да видя малката на екрана

# 538
Не се пуска инсулин, защото при бременност винаги е завишен и резултатите не са коректни. Набутали са те да платиш повече за изследването.

Пуска се само инсулин на гладно, а твоя е добре.

# 539
И ние си правихме до скоро, обаче моя мъж вече не иска, защото не било редно 😂 не че аз изгарям вече от желание, чувствам се супер тромава вече, ама на него нещо психически му влияело като знае, че има бебе вътре 🫣

Аз пък ще се включа с малко странен, ко важен въпрос. Как сте със секса? На мен не ми е забранен от лекар. От началото с мм си действаме уж по-внимателно, но се чудя до кога е ок. А желанието ми определено е повече от преди.

Иначе и аз се престраших и започнах с първите покупки. Взех няколко шишенца, бибеброни, пелени и дрешки. То сега във всеки сайт има намаления и не издържах. Харесах и количка, но ще минем да я видим на живо и ще я поръчаме на някое от следващите намаления.

На 16.12 съм на последната фетална и вече нямам търпение пак да видя малката на екрана

Общи условия

Активация на акаунт