Фалшива епикриза от клиника по нервни болести ВМА София

• 1 664
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте
Който има работа с д-р Ваня Валентинова Денева д-р Христина Христова Ночева -Димитрова доц. д-р Стефка Мантарова Вълкова невроложки от ВМА София, моля да внимава! Подписаха и подпечатиха епикриза с фалшива анамнеза: оплаквания от затруднение в организацията на ежедневните дейности с давност, каквито не съм давал. На снимката е д-р В. Денева. Мислех, че във ВМА София няма  да има хлебарки, изпражнения от гълъби по первазите на терасите и застоял въздух. На един старец пет пъти не могат да му сложат катетър. За съжаление е истина.

# 1
# 2
Здравейте
Който има работа с д-р Ваня Валентинова Денева д-р Христина Христова Ночева -Димитрова доц. д-р Стефка Мантарова Вълкова невроложки от ВМА София, моля да внимава! Подписаха и подпечатиха епикриза с фалшива анамнеза: оплаквания от затруднение в организацията на ежедневните дейности с давност, каквито не съм давал. На снимката е д-р В. Денева. Мислех, че във ВМА София няма  да има хлебарки, изпражнения от гълъби по первазите на терасите и застоял въздух. На един старец пет пъти не могат да му сложат катетър. За съжаление е истина.

Да се плюе така без доказателства е много грозно нещо.
Ако епикризата е сгрешена, може да идете и да поискате да я оправят, вместо да пишете тук, че чак снимки разлепвате. Ние тук не можем да ви коригираме документите, прави го институцията, която ги е издала.
Епикризите се пишат от технически секретари, може тяхна да е грешката, но вие бързате да обвинявате.

Застоелитя въздух се оправя с проветряване, не знам кой ви пречеше да си отворите прозореца.
За гълъбите и хлебарките - има ги навсякъде, не че е ок, но не знам ка се прави, че гълъбите да се изхождат на определено място, а не на перваза.
На старец катетър се слага изключително трудно, защото мъжете напреднала възраст имат простата и анатомични особености, стеснения на уретера, така че дори много опитен лекар понякога не може да постави катетър, не защото той не знае как, а защото по принцип няма как, не знам как да го обясня по-просто.

Общи условия

Активация на акаунт