Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 323
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
  • БУРГАС
Поръчах на Джими за акари, много се чудих кой модел. Този взех https://www.amazon.de/gp/product/B09VH7K7RY/ref=ppx_yo_dt_b_asin … _s00?ie=UTF8&th=1. Ако някой има наблюдения от тях моля, да сподели.

# 286
  • София, Манастирски ливади
https://www.amazon.de/gp/product/B0DK9SN8G1/ref=ppx_yo_dt_b_asin … s00?ie=UTF8&psc=1

PS5 конзола  362 евро.

# 287
Някой да има тази вертикална прахосмукчака на Ровента, да сподели мнение за работата ѝ:
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09C6J3Z9F

Ползвам същата у дома, в комбинация с робот, който ежедневно минава. Съответно около веднъж-два пъти в седмицата я пускам и нея и при това положение резултатът ми харесва, но за основно почистване ако се разчита само на нея май идва слабичка.
Нямаме домашен любимец, но аз съм в период на голям косопад и  бързичко се "задръства" четката с косми. Не, че спира да работи, но всмукването не е така силно като при празна четка.
Апартаментът ни е ок. 100кв и успявам наведнъж да мина без да падне батерията.
Сега си търся подобна за ваканционен апартамент и следя отзивите ви и аз.

# 288
Здравейте! Искам да попитам, имам да връщам пратка в английския амазон, купена преди година, в гаранция е, не мога да разбера дали ще ми поемат транспорта по връщането, понеже е скъпичко, не ми казаха, няма как вече да попитам, по изпратените инструкции ли се разбира, имам предвид по изпратените фактури за връщането. Благодаря!

# 289
  • Сф
Имам нужда от подбутване за Дайсън V15 refurbished  за 390 лири. Директно от сайта на Дайсън и се притеснявам, че, ако не е ок, голям таралеж ще си вкарам.

# 290
  • София
Вчера след дълго чудене и сравняване на неща, излезли от един и същи калъп, поръчах тая куча марка . Ваучера за намаление беше 30е обаче, днес е 25.
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CSFPG8GQ/ref=sspa_mw_detail_2?ie … ZXRhaWwp13NParams

Естествено отзив реален нямам.. на половината не пише тегло, аз не бях се и замисляла за него, но преди 2-3 страници питах и установих че и това е важно
Аз си я взех преди около месец. Към 150 евро ми се върза.
Доволна съм, чисти добре. Аз съм с котка и ми беше важно да засмуква гранули суха храна и пясъка от тоалетната.
Два пъти ми се случи да изключи сама, все едно и е паднала батерията, но при включване тръгва пак без проблем. Удобна е, не е тежка.

# 291
Здравейте,
искам да попитам дали някой има опит с поръчки от амазон.ком?
Искам да поръчам нещо, което е налично само в този амазон. Мисля да го пусна до офиса на ggbg във Великобритания и после чрез тях да пристигне до тук. Въпросът ми е дали във vat таксата, която ми изчислява сайта, влиза митото или то се плаща отделно после ? Ще съм много благодарна, ако някой, който има опит с това ми отговори.

# 292
Здравейте,
Искам да поръчам нещо, което е налично само в този амазон. Мисля да го пусна до офиса на ggbg във Великобритания и после чрез тях да пристигне до тук. Въпросът ми е дали във vat таксата, която ми изчислява сайта, влиза митото или то се плаща отделно после ? Ще съм много благодарна, ако някой, който има опит с това ми отговори.
Калкулира прогнозни разходи, събира ги предварително с продажбата и нищо отгоре не се плаща. На мен даже Амазон ми връщаха някаква малка сума, защото платили реално по-малко такси. Това в случай, че лично Амазон.ком е продавач!

# 293
Здравейте,
Калкулира прогнозни разходи, събира ги предварително с продажбата и нищо отгоре не се плаща. На мен даже Амазон ми връщаха някаква малка сума, защото платили реално по-малко такси. Това в случай, че лично Амазон.ком е продавач!

Благодаря много!
На едно от нещата не е директно амазон, а просто се продава през тяхх. Имате ли представа как стои въпроса там?

# 294
  • In transit
Някой получава ли смс от еконт, за пратки от Амазон? Много ме дразнят напоследък. Sad

# 295
Смс не пращат, пращат съобщение чрез приложението, че ще доставят днес, а на следващия ден по мейл те уведомяват, че имаш непотърсена пратка.

# 296
Не! Директно ми звънят по телефона когато са долу и това изкарва от кожата. Като кажеш да я оставят в офиса те таксуват.

# 297
  • here and now
И смс получих и мейл днес, но пратката ми дойде в абсурдно състояние.
Писах на Амазон, но не можели нищо да направят, защото не е отбелязана, като доставена, да съм чакала. Статуса ѝ е да очаквам доставка в четвъртък.
Да я бяха забавили малко, пък да беше в нормално състояние..
Куриера едва я донесе, просто беше почти разложена..

# 298
  • In transit
Не! Директно ми звънят по телефона когато са долу и това изкарва от кожата. Като кажеш да я оставят в офиса те таксуват.
Точно! Миналата седмица луда станах с нашия куриер. Звъни като е долу или си отбелязва, че е минал, като не му стигне деня, а реално не е идвал даже. А аз стоя цял ден, защото бях видяла, че пратката е в него. Остави ми една пратка в офиса, без да спомене, че има такса, ама си я пое и беше много учуден, че не съм получавала смс.

Алис, пиши им, като видиш, че статуса в Амазон се е променил на доставена. Тормози ги на чат. Малко трудно се стига да говориш с реален човек, ама става. Индийците са много любезни, само трябва да си по-настоятелна. При мен две бурканчета дойдоха в насипно състояние. Веднага ми ги платиха и ваучер за 5 евро ми дадоха за причинените неприятности.

Искам да си поръчам чопър, ама се чудя как ще го получа и това ме спира засега. Rolling Eyes

# 299
  • София
Някой получава ли смс от еконт, за пратки от Амазон? Много ме дразнят напоследък. Sad
Много ме изнервят и мен.
Не само няма sms, но на два пъти и обаждане нямах - направо ми звъни куриера на вратата.
Първият път каза, че системата нещо не работела, че да ми звънне, а вторият път нагло ми обясни, че вече е дошъл и няма защо да ми звъни по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт