Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 310
  • 759
  •   2
Отговори
# 315
  • София
Обувките на JACK WOLFSKIN дали са умалени, че повечето туристически които към пробвала са умалени?

Имам един чифт - ниски, туристически, водоустойчиви. Леко умалени са. Но са най-твърдите и неудобни туристически обувки, които съм имала. И пуснаха вода още при първото носене на дъжд.
Колкото съм доволна от дрехите им,толкова съм недоволна от обувките им. Взимала съм на детето,тежки и твърди,взимала съм за мен,ужасно неудобни. Дамските маратонки за мен си отговарят на дължина.

# 316
  • София
Обувките на JACK WOLFSKIN дали са умалени, че повечето туристически които към пробвала са умалени?

Имам един чифт - ниски, туристически, водоустойчиви. Леко умалени са. Но са най-твърдите и неудобни туристически обувки, които съм имала. И пуснаха вода още при първото носене на дъжд.
Колкото съм доволна от дрехите им,толкова съм недоволна от обувките им. Взимала съм на детето,тежки и твърди,взимала съм за мен,ужасно неудобни. Дамските маратонки за мен си отговарят на дължина.

И аз сред недоволните от JACK WOLFSKIN.Имам тези   https://www.amazon.de/-/en/dp/B087MTBNXS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 - много твърди и неудобни са ми.Взех с половин номер по-големи от този, който обичайно нося, но са ми съвсем точни, тоест определям ги като умалени.Не съм ги носила по време на дъжд, но още на първото обуване пропуснаха от ходене в мокра трева, а са уж водоустойчиви.

# 317
  • София
Относно Jack Wolfskin - не правят хубави обувки според мен. По отношение на раници, чанти и дрехи имат страхотно качество, но обувки не могат да правят. По спомен са малко умалени.

# 318

И аз така - много харесвам дрехите им, обувките са дървета отвсякъде.

Извинявам се за офф топика, но не знам кого да питам, а тук знам, че пазарувате от САЩ  ( звънях на номера на ГГБГ, но никой не отговаря) - как става освобождаване от минтница? Причината да искам да ползвам тях, а не директна доставка както до сега от този конкретен сайт за добавки, е че много ги бавят на митница и ми искат 100 докумета за освобождаване. Има ли облекчаване, ако е с превозвач, както е със стоките от Англия примерно? Може и на лични да ми пишете, а аз ще изтрия после тук. Благодаря!

# 319
  • София
Nivea ツ Превозвачите сами освобождават пратките, но не е ясно след точно колко време ще си получиш поръчката. Има тема за превозвачи от САЩ. Поразгледай я и сама ще се откажеш от опита на съфорумките. Тези добавки не се ли предлагат в iherb или някой друг сайт, който директно начислява ДДС?
За туристически обувки, най-доволна съм от Salewa , а мъжете около мен харесват MILLET . В Амазон съм имала много добри попадения от марките

# 320
Момичета, Kappa дали си отговарят на размера и за какви крака са - широки, тесни, нормални?

# 321
  • Сф
Аз имам едни маратонки, отдавна купувани. Отговарят, за нормален към широк крак.

# 322
  • София
Това преди 4-5 дни беше намалено с  (-35%) €25.99 /от 40Е/
Днес е на 26,60Е "редовна" цена. Не предполагах, че и амазон правят тези номера...
Bialetti Venus I 4 Coffee Cups, Silver  
Мина ли пикът на намаленията (така ми се струва)?
От три-четири неща, които следя, само едно (Edifier) стои на същата цена вече седмица с етикет: Black Friday Deal
€49.99 -38% percent 

# 323
Не сме ги измислили ние Simple Smile

# 324
  • при моите любими
Това преди 4-5 дни беше намалено с  (-35%) €25.99 /от 40Е/
Днес е на 26,60Е "редовна" цена. Не предполагах, че и амазон правят тези номера...
Bialetti Venus I 4 Coffee Cups, Silver  
Мина ли пикът на намаленията (така ми се струва)?
От три-четири неща, които следя, само едно (Edifier) стои на същата цена вече седмица с етикет: Black Friday Deal
€49.99 -38% percent 
Продуктът, който сте дали не е на редовна цена, а е използван.

# 325
Една поука си извадих аз- като поръчвам уред да отмятам,че искам отгоре амазонска опаковка,че идва дибидюс с фабричната само.

Eho dot 25 E
https://www.amazon.de/gp/product/B09B8RF4PY/ref=ox_sc_saved_imag … WKAKR8XB7XF&psc=1

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 13:29 от Трапезица

# 326
  • Бургас
Една поука си извадих аз- като поръчвам уред да отмятам,че искам отгоре амазонска опаковка,че идва дибидюс с фабричната само.
Аз получих кутия шоколадови бонбони с етикет залепен директно отгоре без никаква опаковка:satisfied:

# 327
  • In transit

Тази отметка има ли я все още? Бях я търсила преди време, ама не я видях. При мен последно един разклонител си дойде с неговата кутия.

# 328

Тази отметка има ли я все още? Бях я търсила преди време, ама не я видях. При мен последно един разклонител си дойде с неговата кутия.

При мен отметката е само на някои стоки.

# 329
  • Luxemburg
Кал се ориентирате какво е намалено. Голям хаос ми е. Виждам стоки, които съм гледала. Преди с часовете сякаш повече ми харесваше. Имаше хубаво намаления. Сега аз ли не ги виждам, задоволени ли сме, не знам.

Има легота на добри цени. Аз току що вех влакчето и животните (за 1,5г) за по 12€

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 21:11 от ronicat

Общи условия

Активация на акаунт