Отговори
# 15
Опитвам се да се грижа , витамин д, чай, мед лимон и джинджифил.

# 16
  • Дупница
Храним се с много плодове и зеленчуци. Редовно приемам витамини.

# 17
Приемаме имуностимуланти особено сезон есен/ зима.
Ядем пресни зеленчуци и плодове и прекарваме максимално време навън.
За съжаление покрай градината на дъщеря ми имунитета ми се срина и съм постоянно болна( дори в момента)

# 18
Пием чай, седим много навън, независимо от сезона. Приемаме витамини, качествена храна и пълноценен сън и почивка.

# 19
Пия витамини и хранителни добавки за имунитет.

# 20
Да, всяка есен пия имуностимулатор. Давам и на детето си.

# 21
Пия имуностимуланти,тренирам,правя разходки сред природата,пия много вода и проветтрявам ежедневно

# 22
Да, старая се да подсилвам имунитета си. Правя го чрез витамини, чайове и закаляване.

# 23
Да, с малко дете вкъщи, всички приемаме мултивитамини, вит. Д, хапваме пресни плодове и зеленчуци, чай с мед и понякога сокове с черен  бъз и следим да хапваме храни, които засилват имунитета.

# 24
Превенцията от вируси не е напълно възможна. 
За себе си и за децата си се грижа като често се разхождаме навън, спортуваме. Старая се да храним с предимно домашно приготвена храна.
Витамини и добавки приемаме за засилване на имунитета. Обичам чай и пия тази напитка целогодишно.

# 25
Приемам сезонни плодове и зеленчуци, билкови чайове, мед , черен бъз. Сутрин вървя пеш до работа.

# 26
Грижите ли се за здравето на своя имунитет? Какви превантивни мерки взимате, за да се предпазвате от настинки и грип?
Това, което правя, е да се храня разнообразни колкото мога с домашно приготвена храна, старая се да приемам повече витамини и течности

# 27
Грижа се за себе си, като се опитвам да се храня разнообразно и здравословно. Опитвам се да пия достатъчно вода. Поставила съм си за цел да приемам витамини редовно, тъй като често забравям за тях.

# 28
Опитваме да  подсилваме имунитета си с витамини и имуностимулатори. Използваме Иновирон, харесваме Бронховитал сиропите, тъй като са подходящи и за двата вида кашлица.

# 29
Грижите ли се за здравето на своя имунитет? Какви превантивни мерки взимате, за да се предпазвате от настинки и грип?
Да грижа се, пия много смутита и чайчета.

Общи условия

Активация на акаунт