Отговори
# 75
Феро остави кака си на сватбата ли? Ама преди или след подписа отиде да спасява Сейро?

# 76
Феро остави кака си на сватбата ли? Ама преди или след подписа отиде да спасява Сейро?

И аз това се питам,я.Чак толкова да ни зарадват не вярвам.

# 77
Според мен е след подписа за жалост..щом с Дияриата бяха навън...

# 78
  • Манчестър
Ей за малко значи 🤏,язък за Убавицата💅

# 79
След, ще има драма.

# 80
  • Ямбол
Мале,мале,мале фрага е 💯 бомба.Харесва ми ще е интересно.Феро остави кака да рони сълзи в булченска рокля.(впрочем хич не е хубава)Язък за прическата значи.Съжаляваме ли я ?Ооооо не. Чункю Ферит пребели очите като разбра,че психото май е отвел някъде Сейран.Може би за това бяха снимките в гората.🤷.Ах Феро бягай с 200 към твоето момиче.... Сейфер се завръща.❤️🥳

# 81
Феро няма пръстен на ръката?!

# 82
  • Манчестър
[Чак толкова да ни зарадват не вярвам.

Е аз вече се зарадвах, дори и да е след подписа,няма да е за дълго галиба
✋чак

# 83
И след подписа да е Ферит ще прекара първата си брачна нощ със Сейран.Кака ще спи със брачното свидетелство само.

# 84
Тук Ферит има пръстен на дясната ръка, при тях нали когато си женен пръстена ти е на лявата, а когато сте сгодени на дясната

# 85
anabeell, да така е! Женените носят на лявата ръка!

# 86
Фрага е бомба.  Чакам петък. На една част от фрага се вижда уплашената физиономия на Ферит и ми се струва, че е на масата при подписването. Дано ги прекъснат преди да си кажат да.

# 87
anabeell, да така е! Женените носят на лявата ръка!

Не знам на тази кадър, който качих ми изглежда точно като да е дясната му ръка

# 88
Абе щом са подписали ще има драма..Ферит няма да остави тука така лелята ,дори и да му се иска..Ще има обяснения,оправдания..Тоя навлек няма лесно да напусне живота им.

# 89
Абе щом са подписали ще има драма..Ферит няма да остави тука така лелята ,дори и да му се иска..Ще има обяснения,оправдания..Тоя навлек няма лесно да напусне живота им.

Мисля че изобщо не е имало брак

Общи условия

Активация на акаунт