Гъбички! Писна ми...почвам да се лекувам сама - 16

• 25 698
  • 829
  •   1
Отговори
# 240
Маргарита, ако зацапването е съвсем леко, може да почнеш с глобулите.
Флоражин - не. Не вършат работа, слагала съм ги 299 пъти, преди да пуснат Гинофилус, ами никакви лактобацили не завъдих с тях.

# 241
  • Близко съм
Mila, не нямам сърбеж нищо, само течението.
Което не е постоянно,но го има. На МБ ми излече чистя. Кандидата ми я хвана с фемофлора.

# 242
Много странно, защото гъбите обикновено са супер лесни за хващане с посявки.
Изчакай празниците да минат, не прави нищо и после иди на преглед, нека АГ прецени какво да прави.

# 243
Аз в миналото съм била с този резултат от фемифлор и симптоми и в същия ден взета посявка - нищо, а на посявка 2, след някакъв крайно недостатъчен азитромицин + макмирор глобули за микоплазмата, едва-едва се показа гарднерела. Факт е, че не съм виждала резултатите, защото пристигат при лекаря ми и той ми казва нещо ще лекуваме ли или не, което не харесвам. Добре, че си настоях за фемифлор тогава, но и той го харесва, просто гледа да го спести като разход за пациента, ако излезе нещо на микробиология.
Та не ги взимайте за чиста монета тези микробиологии също.

# 244
Олей, Jazzsoul,

За първи път виждам толкова лош Фемифлор. И направо не мога да повярвам, че на МБ не са излязли БВ, гъбите, липса на лактобацили, със сигурност е имало и множество левкоцити. Не знам къде ти ги е пускал АГ, ама това трябва да са били крайно некадърно направени изследвания.
Надявам се, че си изчистила цялата тая гадория, че мико и уреаплазма, БВ, гъби…

# 245
Изчистих, да. Като махнах микоплазмата и уреплазмата с докси, другото супер бързо се намести и учудващо лесно вдигнах лактобацилите на макс, без дълги курсове пробиотици след антибиотиците. Буквално няколко капсули млечна киселина и няколко лактажин, че тогава гинофилуса беше изчезнал от пазара.

А за доктора и микробиологията, търся си нови, все още нямам. Освен д-р Рачева, приемам и други препоръки Simple Smile

# 246
Здравейте,
Сложих гинопеварил снощи, но станах през нощта по някое време до тоалетна и изтече..😀 то ясно, че ще изтече, ама дали има смисъл да удължавам лечението с един ден или кот-такова?😄

# 247
Все нещо е останало вътре, но ако имаш един излишен, не пречи да сложиш. Даже сега през деня ако си легнеш, можеш да сложиш.

# 248
Здравейте на всички прекрасни момичета в тази група.
Няма да говоря за проблеми,защото тях винаги ги има и нека ги оставим на заден план поне за малко.
Искам да ви пожелая Светли Коледни и Новогодишни празници споделени със семейството и любимите хора.
Нека новата година ви донесе положителни емоции,сбъднати мечти и сплотеност.
Искайте,вярвайте, обичайте:heart:

# 249
Мерси, Гери!

Аз също се включвам тук с пожелание за едни прекрасни празници, една по-добра Нова година и нека сме здрави най-вече. Физически, психически и емоционално.

И в тон с темата - нека гъбичките останат в старата година, а пък новата да ознаменуваме с чисти МБ и нормално количество лактобацили. 😉🙏🏼

# 250

Някой може ли да ме каже това чиста микробиология ли е? Не можа просто да повярвам, защото аз всеоще имам някакво неприятно усещане от време на време. Не е както съм била преди, не е и както като бях с кандида крузей и еколи и ентерококи. Но някак си е странно. Не мога да разбера написаното в горната част какво значи.
ПП Весела Коледа и щастлива и здрава Нова 25 година на всички!

# 251
Горната част е просто наименование на изследването, какво точно включва.

За съжаление, не съм виждала такава МБ досега и не съм наясно с мерните им единици, тъй че не знам колко са ти лактобацилите, но да приемем, че са в някакво нормално количество.
Имаш някакво умерено количество грам - бактерии, но не е някаква драма.
Всичко останало е чисто, няма гъби, аероби, трихомони.

Ти досега на каква терапия беше след лечението на гадостите? Имам предвид - прави ли опашка от вагинален пробиотик?

Иначе след лечение на такива гадорийки не е ненормално да имаш дискомфорт, от време на време. Сухота имаш ли? Дискомфортът вътрешен ли е или по-скоро външен?

Разпитвам, защото имам някакви идеи за лека поддържаща терапия.

Edit: Моля те, сподели къде е правена МБ. Много е хубава 😃.

# 252
Горната част е просто наименование на изследването, какво точно включва.

За съжаление, не съм виждала такава МБ досега и не съм наясно с мерните им единици, тъй че не знам колко са ти лактобацилите, но да приемем, че са в някакво нормално количество.
Имаш някакво умерено количество грам - бактерии, но не е някаква драма.
Всичко останало е чисто, няма гъби, аероби, трихомони.

Ти досега на каква терапия беше след лечението на гадостите? Имам предвид - прави ли опашка от вагинален пробиотик?

Иначе след лечение на такива гадорийки не е ненормално да имаш дискомфорт, от време на време. Сухота имаш ли? Дискомфортът вътрешен ли е или по-скоро външен?

Разпитвам, защото имам някакви идеи за лека поддържаща терапия.

Edit: Моля те, сподели къде е правена МБ. Много е хубава 😃.
Лактобацилите гледам, че са добре над 10 на 5 степен. Предполагам, че усещането е от бруталната сухота, която получих след слагането на всякакви глобули. Ползвала съм и гинофилус, два курса. Сега, единственото което мога да направя, предполагам е малко овлажняващи глобули цикатридина и за известно време прогестеронов крем, защото тя сухотата може и да е в комбинация с възрастта, вече гоня петдесетака.
Иначе микробиологията е правена в най-добрата лаборатория в Бургас, а и една от най-добрите в цялата страна, тази на доктор Илияна Димитрова. Аз съм от София, но живея в Бургас. По принцип мога съвсем спокойно да си правя изследванията в София, но не желая, заради лабораторията. После изскача друг проблем, калпавите лекари в Бургас, които и с много добре изработените изследвания в тази лаборатория, просто не могат да работят. Мен точно един такъв доктор уролог ме съсипа с грешно изписано лечение за цистит, като от антибиотика ми докара кандида крузей и направи ешерихията супер мощна и неподатлива на лечение.

# 253
Да, не съм се усетила, че това е 10 на 5.

Точно за Цикатридина си мислех. Но вземи Цикатридина плюс. Вече с прогестероновите кремове не съм на ти, но знам, че се отразяват добре на сухотата.

Ами това е, в крайна сметка - успяла си да пребориш всичко, дано така да е занапред.

# 254
За сухотата мога да предложа и геловете на Гинофит. На мен ми помогнаха и облекчиха състоянието ми ( въпреки, че съм на 26).

Общи условия

Активация на акаунт