Гъбички! Писна ми...почвам да се лекувам сама - 16

• 25 725
  • 829
  •   1
Отговори
# 615
Да, сравнително бързо се разтварят, аз ги усещам почти като Вагизан, но по-гъсти.

# 616
Здравейте, добър вечер за 4 часа може ли да се разтвори капсулата с борна к-на?
И при мен се разтвори бързо, но аз я намокрям предварително преди да я поставя ш няма проблем.

# 617
  • Близко съм
Ми аз така ги слагам без да мокря. Но на дежурство някак ми е неудобно да слагам нямам толкова време за почивка.

# 618
Не слагаш ли вечер преди да легнеш?

# 619
  • Близко съм
Да, вечер, ги слагам.
Ето макар и втора вечер, от поставянето им пак има бледа жълтеникава черта преди това слагах клотримазола, ако и сега след борната к-на няма ефект ще оставя всичко наистина, щото ми писна. Като чета жени с години се борят е това е изтезание , мъчение психиката може са му отиде на човек. Това ми е трето последователно лечение и да няма ефект ще се гръмна.

# 620
Здравейте,
Моята лекарка ми каза, че гъбите били полово преносими, тоест заразил ме бил партньора ми, което значи, явно че ми изневерява.
Това не е ли пълна глупост??

# 621
????????
Пълна глупост!!!
Я малко предистория, защото си умирам да развенчая този мит как гъбите са полово-предавани и мъжът е изневерител.
Почти 100% залагам, че въпросният обвиняем няма грам симптоматика, а проблемната си само ти.
АБ да си пила скоро? Изобщо - разкажи малко повече.
Но иначе - без да шегувам, ако беше хламидия, уреаплазма, микоплазма, трихомони, трипер или недай си Боже, нещо по-сериозно - да, тогава да го обвиниш човека в изневяра, ама я да я питам докторката като бях девствена и мъж не ме беше пипал как имах гъбички? Непорочно ще да е 😂.

# 622
Ами аз това и казах, че със сигурност е от прекарано лечение с Аб, тя каза че си се предава от партньор. После направихме лечение за гъбите, като беше лекичко, съответно не ми мина, пламнах след някакво време пак. Айде пак лечение пак с добавки и простотии, като след лечението каза, че не е нужна контрола щом са минали оплакванията. Това също ме озадачи. Не правихме контрола и след месец сега пак едвам си намирам място от сърбежи и парене и подуване… почнах сама лечение с полижинакс и мазане с крем и мико макс, но не смятам да се връщам при нея.

# 623
Имала съм гъбички 10-ки пъти в живота си, само веднъж се случи предаване по полов път - ама от мен на партньора ми, и то щото не се въздържахме и имахме полов контакт, докато инфекцията беше в разгара си.

# 624
Работата е малко като “Клан-клан-недоклан”.
Не е проблемът в партньора, а в лекарката и лечението.
Обаче не смятам, че и твоето самолечение е правилно, Слънчогледче. Полижинакс не е първи избор при чиста гъбична инфекция, защото в него има и АБ. Но довърши си лечението, направи един курс с вагинален пробиотик и при нов АГ задължително с МБ. Поне 10 дни след като си слагала каквото и да е.
По принцип Fiona Apple е права, че единствено в много активна инфекция може да ги предадеш на партньора, но дали той ще си захване - Божа работа. Ако е със силен имунитет - не. За всеки случай - не пречи и той да пийне един Микомакс превантивно.
Аз гъби от мъж досега не съм хващала, нито пък съм заразявала, а не е като да не съм имала и гъби много пъти, и мъже 😉.

# 625
Помня, че с него съм се спасявала. А според вас 6 таблетки стигат ли или да взема още 6. Само вечер слагам.
За него също взех микомакс😀

# 626
Аз лично слагам 12, но го ползвам за лечение на съвсем друг вид инфекции, най-вече за стрептококи.
Ти колко Микомакса си взела? Направи класическата схема 1-4-7 ден, за него 1 е достатъчно.

# 627
  • Близко съм
Добър вечер , момичета.
Да попитам от борната к-на , възможно ли е при изтичане да има бледо-жълтеникаво,или е от кандидата? Защото, ако не е от борната к-на , значи на моята кандидтка и това не й влияе.
Весело посрещане на Възкресение Христово Flowers Bouquet

# 628
От глобулите е, гъбичното течение е бяло и пресечено.

# 629
  • Близко съм
Дано, е от глобулите, ще си покаже😮‍💨
Весели празници , Мила Heart

Общи условия

Активация на акаунт