Гъбички! Писна ми...почвам да се лекувам сама - 16

• 25 699
  • 829
  •   1
Отговори
# 675
Контролно изследване.
Този път - кажи му на твоя АГ, че искаш изследване с тест за чувствителност.

# 676
Днес ми излезе резултата от МБ. Няма гъбички, нито инфекция, а нямам лактобацили. Аг ми изписа Макмирор глобули и през устата. То не е ли точно за гъбички? Да не се е объркала нещо? Вие как сте лекували липсата на лактобацили?

# 677
Я да видим тези резултати. Липсата на лактобацили не се лекува с Макмирор. Най-вероятно има нещо друго.

# 678
Нямам ги. При нея са си, пуснала ми е Ел.рецепта за Макмирор. Изрично питах само липса на лактобацили ли излиза, каза да.

# 679
  • Близко съм
Аз пак да питам след като имам на лице жълтеникаво течение може ли направо да ида на МБ при положение, че съм приключила б-ната к-на в понеделник миналия?

# 680
Може, борната киселина няма да повлияе на изследванията. Намери читава лаборатория, според мен това течение е бактериално,  а не са гъбички. При гъбички течението е бяло, пресечено. Това прилича на трихомони.

# 681
И моето е жълто, ето оказа се липса на лактобацили. Трихомони хващат ли се на МБ?

# 682
И моето е жълто, ето оказа се липса на лактобацили. Трихомони хващат ли се на МБ?
Хващат се, да.

# 683
Ох, ми значи при мен наистина си е само това проблема. Гъбичките съм ги изтрепала, но съм останала без лактобацили. Какво да си взема? Гинофилус? Нещо за през устата заедно с него?

# 684
И да, и не за трихомоните.
Зависи от лабораторията. За тях се правят специални посявки в специални среди, много трудно се хващат. Дори и аз вече не знам в кои лаборатории са достоверни изследванията.
Ян, честно казано при липса на лактобацили няма жълтеникаво течение. Аз съм в момента с липса - то реално почти няма никакво течение. Затова ти казвам, че нещо не е както трябва, вероятно има и нещо друго, особено за да изпише АГ Макмирор.
Иначе - Гинофилус ползвам.

# 685
Нямам ги. При нея са си, пуснала ми е Ел.рецепта за Макмирор. Изрично питах само липса на лактобацили ли излиза, каза да.

Свалете си приложението Ездраве, там се пазят всички направления, резултати и рецепти  стига да са по каса. Там ще видите резултатите.

# 686
Ох, ми значи при мен наистина си е само това проблема. Гъбичките съм ги изтрепала, но съм останала без лактобацили. Какво да си взема? Гинофилус? Нещо за през устата заедно с него?
Я сподели повече как започна всичко - отиде с оплакване, пуснахте секрет, изолираха се гъби, които си лекувала? И сега това?
Възможно е, за да ти изписва Макмирор, да има коки някакви, пак в следствие нарушена вагинална флора.
Но, наистина, важно е да си разполагате с резултатите, защото виждате какви простотии се случват заради неадекватни лечения...

Алое - този път като пускаш, направи антимикограма.

# 687

Момичета, тези глобули как се слагат, всяка вечер или през?
Има ли полза?

Редактирано: Колко дни се ползват?

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 13:54 от Tony Maria 22

# 688

Момичета, тези глобули как се слагат, всяка вечер или през?
Има ли полза?

Да, те са. И да, има огромна полза при лечение на гъбички нон албиканс.

# 689
  • Близко съм
Ами аз след всяко лечение правя МБ излиза само кандида, нищо друго.  Ако трихомони се пускат отделно, тях не съм пускала.
И при всяко лечение течението е едно и също - жълтеникаво  без мириз , без пресичане , без сърбеж без нищо.Лабораторията, ги пуска АГ в Селената. Живот и здраве ще е 4-то лечение.
Сега ще пусна и за чувствителност.
Може и от прекъсванията покрай цикъла да е. Нямам идея вече но се влудявам. Хващала съм най-различни, но като това такова упорито , никога не съм имала .....

Общи условия

Активация на акаунт