Паническо разстройство - 63

• 22 481
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
Някой пробвал ли е иглотерапия за облекчаване на тревожност или депресия? Аз си записах час, пък да видим. Ако има някакво подобрение, ще споделя. Засега от прием на ГАБА две седмици, не усещам да има ефект.

# 61
Някой с горчилка в устата ? От 2 седмици ми нагарча. Пушачка съм и май се засилва след като изпуша една цигара,но на моменти е много неприятно. Чудя се дали е възможно да е от АД ...

# 62
Някой с горчилка в устата ? От 2 седмици ми нагарча. Пушачка съм и май се засилва след като изпуша една цигара,но на моменти е много неприятно. Чудя се дали е възможно да е от АД ...

Възможно е да е от АД, аз като го пиех имах нагарчане и направо метален вкус в устата /не съм пушачка/, спрях го и сега това усещане изчезна.

# 63

Възможно е да е от АД, аз като го пиех имах нагарчане и направо метален вкус в устата /не съм пушачка/, спрях го и сега това усещане изчезна.
Аз го пия от 2 м и чак сега се появи...та ми стана интересно. Трябва да го пия 1 г рано ми е да го спирам аз. Тамън се почувствах по-добре и човек на тази земя ..

# 64
Аз го пих 3 месеца и го спрях ,не ми действаше добре /а трябваше да го пия година/, иначе този вкус в устата ми се появи след първия месец.

# 65
На мен ми пресъхва устата от лекарствата но не бих ги спряла заради това.

# 66
И на мен ми пресъхват устата от Анафранила, но психи си ме предупреди.  Другото,което наблюдавам е,че откакто съм на него нямам онзи зверски апетит.

# 67
На някой случвало ли му се да получава паник атака в точно определен час от денонощието? Забелязвам, че от известно време получавам ПА около 18 ч, почти като по часовник... Сравнително лека е и продължава около 30-40 мин и отминава. Единственото нещо, за което се сещам, е че бях свикнал дълго време около този час да пия някое друго питие, а сега го избягвам. Дали има връзка с алкохола?

# 68
Ти напрегнат ли си вътрешно от това избягване на питие. Сигурно.

# 69

Възможно е да съм леко напрегнат, може би по-скоро подсъзнателно. Аз си го обяснявам, че мозъкът е свикнал и си го търси и изпада в лек шок, когато не го получи и затова се получава тази ПА. Не знам, може и да бъркам и да е друга причината, но е факт, че ми се появява по едно и също време. Имам късмет, че тогава принципно съм си вкъщи и се справям някак си с чувството, ако се случи навън е доста по-неприятно...

# 70

Възможно е да съм леко напрегнат, може би по-скоро подсъзнателно. Аз си го обяснявам, че мозъкът е свикнал и си го търси и изпада в лек шок, когато не го получи и затова се получава тази ПА. Не знам, може и да бъркам и да е друга причината, но е факт, че ми се появява по едно и също време. Имам късмет, че тогава принципно съм си вкъщи и се справям някак си с чувството, ако се случи навън е доста по-неприятно...
По скоро тялото знае че в този час очакваш да стане нещо,и ти го дава като по поръчка

# 71

По скоро тялото знае че в този час очакваш да стане нещо,и ти го дава като по поръчка

Абстолютно възможно е. И при други ситуации съм забелязал, че когато дори подсъзнателно очаквам нещо да се случи, ми избива по един или друг начин с телесни усещания. Далеч не при всеки човек се случва по този начин, но при мен се случва...

# 72
На някой случвало ли му се да получава паник атака в точно определен час от денонощието? Забелязвам, че от известно време получавам ПА около 18 ч, почти като по часовник... Сравнително лека е и продължава около 30-40 мин и отминава. Единственото нещо, за което се сещам, е че бях свикнал дълго време около този час да пия някое друго питие, а сега го избягвам. Дали има връзка с алкохола?
Намерете в ю-тюб,видео блок на д-р Шишонин-руснак и започнете да правите масажи на врата както ги показва.След 2-3 месеца,паник атаките отшумяват!

# 73

а аз мисля, че е от напрежение че е отказано питието, което искаш по принцип и си водиш лека вътрешна борба. Не е лесно да се спре алкохол.

# 74
То аз без да имам зависимост, вечер като готвя и си търся чашката с винцето, напрегнато ми е. Но това е навик, така че ще мине в определен момент. А и може това да е вид абстиненция,знам ли. Нещо друго ако пиете в този час, безалкохолна бира примерно дали ням да мине номера?

Общи условия

Активация на акаунт