Паническо разстройство - 63

• 24 538
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Аз разбрах, и точно това имах предвид, дали е компетентен, за да ти изпише точните лекарства в адекватна доза.

# 661
Аз разбрах, и точно това имах предвид, дали е компетентен, за да ти изпише точните лекарства в адекватна доза.

В моя случай ми препоръчаха по-ниската доза и след месец ме извикаха, за да ме попитат как се чувствам. Не мога да коментирам компетенцията им да препоръчват съответни лекарства и доза 😟 Ако трябва да съм честна аз само поисках някакви успокоителни, защото вече не бях в състояние да се владея - бях нон стоп в паника и ревях постоянно.

Ако нямам промяна след още 2-3 месеца ще поискам промяна в дозата или други лекарства .

# 662
  • България
Здравейте на всички! Аз от вчера пак съм много зле. Уж около празниците нещата се бяха пооправили, докато не тръгнах на работа... И отново във филма. Леки болки във врата и край. Започвам да треперят, мисълта, че ми има нещо се натрапва постоянно, започва да боли повече, започва треперенето, безсънието и трябва да взема успокоителни, за да дойда на себе си. Тогава и болката минава. Пиех деанксит 2 месеца и нищо, никакъв ефект. Единствено лексотана помага. Ходя на психолог отскоро, но не знам колко ще помогне. Знам, че ми трябва психиатър, затова Ви моля, препоръчате ми добър, защото аз нямам идея, а ме е страх да не стана по-зле, ако не си обърна внимание. За София става въпрос. Благодаря Ви!

# 663
Д-р Кръстникова, болница Свети Наум.

Аз пък търся мнения за психолози в София.

# 664
  • България
Д-р Кръстникова, болница Свети Наум.

Аз пък търся мнения за психолози в София.
Благодаря, ще запиша час, че не се издържа, колкото и да не искам да започвам с АД. Но явно, няма как.
За психолога, при който ходя все още нямам мнение, защото съм в началото на терапията, имам 2 посещения само. Нека мине малко време и ако нещата там вървят добре, ще ти пиша.

# 665
Nelly.es, препоръчвам доцент Весела Стоянова. Работи в Александровска, преглежда и с направления. Кадърна е.

# 666
  • София
Д-р Петя Димитрова, София, има кабинет от години близо до гара Подуяне, има координати в интернет и в супердок. На този етап не харчете пари за психолог.

# 667
Петя Димитрова - твърдо не. Има страшно много пациенти, претупва нещата, не изслушва, изписва едно и също на всички. Мое мнение е това, не ангажирам никого с него, но съм длъжна да го изразя.
Аз в София читав не открих, ходих при много, препращаха ме тук, там.. адски ужас. Станаха куп лоши неща, докато намерих чак в Плевен, човекът ми спаси живота. Ако искате мога да споделя контакти с него, изключителен лекар, и човек.

# 668
Станаха куп лоши неща, докато намерих чак в Плевен, човекът ми спаси живота. Ако искате мога да споделя контакти с него, изключителен лекар, и човек.
Sunflower29,
Писах Ви на ЛС.

# 669
От Петя Димитрова също НЕ съм доволен и аз! Знаех още двама нейни пациенти и на всичките беше изписала еднакви лекарства. Аз вече бях на тези и не работеха и ми каза, че няма да ми ги смени на третата седмица, а то нямаше никакво подобрение. Крайно разочароваща.

# 670
  • София
За Петя Димитрова, който я е ползвал - няма как след 3 седмици да има подобрение, нещо се бъркате, анти депресантите не са хапче за глава и да ти мине след час. Споделете за доктора от Плевен, това са важни неща. Напишете го в темата.

# 671
Напълно съм съгласен, че 3 седмици не са период, в който може да има драстични промени, но е нормално да се усети поне леко подобрение дори и за малко. Искаше просто да приключи разговорът и да каже, че прословутият серопрам е незаменимо хапче и всеки трябва да се повлияе от него. Е, не е точно така. По нейн съвет чаках 3 месеца с него с 10% подобрение. Дори не си направи устата за вторичен преглед, просто ме изпрати, защото и обясних, че съм говорил и с други хора, които са в същото положение като моето в конкретния момент, а тя само кимаше и казваше, че не е възможно. Е, предпочитам да вярвам на хората, които са минали, а не само на теория.

# 672
  • София
Два пъти съм била в остра фаза на депресията, и двата пъти трайно подобрение се получи едва след 5тия месец, това е положението. Затова винаги съветвам хората да имат търпение, и много добре зная, че на всички ни е трудно.

# 673
За Петя Димитрова, който я е ползвал - няма как след 3 седмици да има подобрение, нещо се бъркате, анти депресантите не са хапче за глава и да ти мине след час. Споделете за доктора от Плевен, това са важни неща. Напишете го в темата.

Доцент Стойчев - Плевен

# 674
Аз не казвам, че това е магическо хапче и след ден всичко е розово. Просто усещах, че не е моето лекарство вече. В миналото съм го пил пак и знам как работеше.
Радвам се, че на Вас е помогнала. Не може всички да са доволни от един лекар. Има и такива като мен, които са останали просто разочаровани, а бях с големи очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт