Как обичат мъжете?

• 55 421
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Хайде да съберем за благотворителен обяд за бедните мъже! Коледа е!

# 1 921
Mr. Green Верно било, че на страха очите са големи.
Пишат се едни сценарии, в обеми като за "Дързост и красота", само и само накрая завършекът да бъде доведен до "няма пък да ѝ платя кафето".
Ох, аман от тези кафета. Joy готова съм пълен обяд да им платя на тукашните, само и само да не ме занимават повече Joy
А, не.
Така се промиват мозъци.
Да ти дойде до гуша и да махнеш с ръка.
На такива манипулацийки не се поддавам. Sweat Smile

# 1 922
Ако тя е дупе, това вече си е неин проблем. И твой, че си "инвестирал" в подобна зелена еуглена.

Е, нали именно това пиша, модерният дейтинг генерира лошотия и не правиш услуга на обществото ако поощряваш дегенераството. Ако някоя ще се прави на ощипана принцеса от първата среща, направо да си се самоотсява. Ако мъжът ще черпи и ще води, трябва да гледаме първо неговите принципи.
Ако си готина и добронамерена, 'що па да не те черпА.

# 1 923
  • София
Какво точно означава "добронамерена"?

# 1 924
Рф, плащането на първа среща не прави мъжа провайдър Smile

Да кажем, че съм класически кавалер от 19 век и излизам с модерна дама на среща. Отварям врати, целувам ръка. Ресторант, кино, бар. Плащам аз всички сметки. Тя е доволна - той е показал, че е готов да се инвестира в нея. Чувства се като награда, а аз се боря за нея и съм готов да й угоди на всяка прищявка, защото е дама, която съм харесал.

Продължаваме да излизаме по барове, ресторанти, отиваме на екзотична ескурзия, продължавам да плащам всичко, защото съм мъж на място, истински мъж, провайдър.

Няколко месеца така.

На ....
И заживеете заедно, кажеш и да направи една вечеря, отвърне ти аз съм силна и независима жена, а не слугиня....
Сори за ред пил коментара, ама не се сдържах

# 1 925
А, моля ти се.
И по други теми съм споменавала, че аз обожавам да си въртя дома.
Майсторица съм и в готвенето, и в обзавеждане, и в създаване на уют.
Та.
Като си съм си можеща, съвсем естествено ми е до мен да има подобаващ мъж.
Който освен да ме обожава, и скъсва от сех, малко от малко да се забавляваме заедно и си импонираме на акъл.
Парите - те са за разкош и да имаме време да се наслаждаваме на живота.
//
Грешна ти е представата за силна и независима.
Имам чувството, че тук като напишете силна и независима, и си представяте някаква феминистка със стиснати тънки устни, приличаща на мъж, която само назидава и не мърда от някаква измислена трибуна на мъжемразенето. Joy

# 1 926
Аз много добре знам какво е и съм съгласен с теб. Но можеш да идеш да го обясниш на празноглавите инфлуенсърки дето пълнят главите на младото поколение с такива глупости

# 1 927

И заживеете заедно, кажеш и да направи една вечеря, отвърне ти аз съм силна и независима жена, а не слугиня....

Ако е минала през глобалната промивка, точно така ще каже. Или ако е изстинала към теб, даже най-вероятно те прати при майка ти.

Но по принцип даже не трябва да й казваш, защото тя ще се е погрижила още преди да ти е минало през ума.
В същността си на жените им е заложено да искат да ги правят тези неща за мъжа. И аз съм добър готвач, ама винаги когато жена ме е изненадвала с вечеря, направо се разтапям.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 13:28 от Анонимен

# 1 928
  • France
Оф, бе Joy Аз се чудя откъде им идват на ума тези странни сценарии, а те следяли инфлуенЦърки. Бебожебе. Joy интернет е голямо блато и има всякакви екземпляри там. Което всъщност нищо не значи

# 1 929
  • София
По принцип женската енергия върти дома. Сега, като си имам мой дом, ми е супер кеф всеки свободен момент да си създавам уют.
И аз следя инфлуенсърки.
С изключение на една луда, дето само пътува, всички други си държат на дома и децата. Мъжете... понякога изчезват...

# 1 930
Оф, бе Joy Аз се чудя откъде им идват на ума тези странни сценарии, а те следяли инфлуенЦърки. Бебожебе. Joy интернет е голямо блато и има всякакви екземпляри там. Което всъщност нищо не значи

Има значение кой на какво кълве.
Ако кълве на инфлуенсърки и се жалва, че жените не са му по джоба, нали... говори много за него.

# 1 931
Първо, преди запознанствата ставаха на живо. Т.е първо малко или много имаше химия и после някой започва да действа/или покани на среща/бира и т.н.
Скрит текст:
Сега основно става по интернет, където тази първоначална химия ще я почувстваш или не, чак като се видите на живо, т.е среща все трябва да има. Второ, вече хората не са склонни да живеят в компромисни връзки, защото повечето съвсем добре се оправят сами, и ако ще са във връзка, то трябва да е за да се чувстват и живеят по-добре. Въобще коментирането на една пица или едно кафе, говори за тоталната деградация у една част от хората.
Именно. Според мен цялата тая война в коментарите произлиза от факта, че за първа среща се приема буквално първа среща - непознати хора отиват на интервю за връзка. Нито се познават, нито са се виждали в неангажираща среда, нито се е появила тръпка. Нещата са ясни - двамата са се харесали горе-долу на снимки/видеоразговор, на първа среща следва мерене на ценности, дипломи и отбелязване на за и против.
Иначе познати, излезнали в обща компания или запознали се на работа, които си прекарват добре и се забиват на някое излизане, нито ще се стискат да почерпят, нито пък ще следят дали са почерпени. Те вече са решили, че искат да се опознаят "вътрешно".

# 1 932
  • France
Не знам, моята "женска енергия" (не вярвам в тези суеверия) никаква я няма. Никога не съм си падала по домакинстването и май никога не съм срещала мъж, който да ми каже да сготвя вечеря. Естествено ми се е случвало, но никога "по заповед на щуката". Въобще много странни неща пишете тук

# 1 933
Определено съм съгласен с Mandy Bo и Хипопотам, и го споменах няколко пъти, но не се отчете от никой.
Да излизаш с абсолютно непознат или човек, който познаваш много бегло има голяма разлика от това да излизаш с приятелка/приятел на сестра ти или колежката/колегата от офиса.

# 1 934
  • Далечният изток
Определено съм съгласен с Mandy Bo и Хипопотам, и го споменах няколко пъти, но не се отчете от никой.
Да излизаш с абсолютно непознат или човек, който познаваш много бегло има голяма разлика от това да излизаш с приятелка/приятел на сестра ти или колежката/колегата от офиса.
Ама ние това го дъвкахме преди над 50 страници... Пак ли да повтаряме едно и също?! Отчели сме го и го казахме - да не се счита, че хората са съвсем непознати. Говорим за мъж и жена, които се познават и се харесват.

Аз обаче забелязах нещо друго. В тази тема доста жени писаха, че са самостоятелни и независими. Даже писахме, че си имаме мъже и мъже не търсим. Само една обаче писа за провайдъри. И какво става - хванаха се мъжете за провайдъра на колежката плюс независимостта на останалите. И гракнаха - хем сте независими, хем търсите провайдър. И разбира се типично по мъжки сме сложени под един знаменател, а ние всъщност сме си различни жени... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт