Как обичат мъжете?

• 55 349
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 905
О, стисняги!
Пак сте наминали за внимание.
Черпихте ли уикенда жени/любими/любовници?
Те черпиха ли ви е по-важното.
Гледам струи доволство и оптимизъм, което ме навежда на мисълта, че сте били обгрижени подобава. :>

# 1 906
  • France
Joy ама как точно ги реди словата наша Босилка.

# 1 907
  • София
Аз съм мега кисела, тъй като работих уикенда, признавам си.

# 1 908
Рф, плащането на първа среща не прави мъжа провайдър Smile

Тук май не става въпрос само за първа среща, тогава иди дойди, ама по нататъшното плащане на всичко и винаги си е точно провайд.
Иначе ясно че от мъжа трябва да е повече, далеч съм от мисълта да ходя с калкулатора и да смятам километри на колата и сметката до стотинка, но ми минаването винаги от теб си оставя едно неприятно усещане.
И аз като Бънди към края на 2000-те като че ли не беше баш така квото се говори тук, приятелките ми не искаха и дори държаха сами да си плащат сметките, а плащането на първа среща съм го правил само на жена ми, като тя много държа да ми върне жеста на втората среща.
Изглежда много са се променили нещата от тогава, ама в същото време доста често срещани са оплакванията, че трудно се намира подходящ партньор, както и като че ли повече хора стоят сами.
Така че явно нещо някъде не е наред, и при двата пола.

# 1 909
  • France
Даже и за първа среща не става дума, ама нейсе. На страха очите са големи Joy

# 1 910
Ми като бях на 19, гаджето ми никога не ме е оставял да плащам. Той ходеше на работа, а аз бях първи курс студентка и не работех. Аз бях на издръжка на баща ми официално, но гаджето ми се грижеше за удоволствията. Такаче явно мъжа като има конкуренция по плащането отпуска кесията.
Доста постове са в този дух, ако може да ми се обясни за кво друго значи, че май нещо говорим и разбираме различни неща

# 1 911
Първо, преди запознанствата ставаха на живо. Т.е първо малко или много имаше химия и после някой започва да действа/или покани на среща/бира и т.н. Сега основно става по интернет, където тази първоначална химия ще я почувстваш или не, чак като се видите на живо, т.е среща все трябва да има. Второ, вече хората не са склонни да живеят в компромисни връзки, защото повечето съвсем добре се оправят сами, и ако ще са във връзка, то трябва да е за да се чувстват и живеят по-добре. Въобще коментирането на една пица или едно кафе, говори за тоталната деградация у една част от хората.

# 1 912
Рф, плащането на първа среща не прави мъжа провайдър Smile

Да кажем, че съм класически кавалер от 19 век и излизам с модерна дама на среща. Отварям врати, целувам ръка. Ресторант, кино, бар. Плащам аз всички сметки. Тя е доволна - той е показал, че е готов да се инвестира в нея. Чувства се като награда, а аз се боря за нея и съм готов да й угоди на всяка прищявка, защото е дама, която съм харесал.

Продължаваме да излизаме по барове, ресторанти, отиваме на екзотична ескурзия, продължавам да плащам всичко, защото съм мъж на място, истински мъж, провайдър.

Няколко месеца така.

На поредната среща и чакаме на опашка за билети в киното, става някакъв проблем с банковата ми карта и е блокирана. Чувствам се неудобно, предлагам този път тя да покрие сметката. Тъй като вече прецедентът се е превърнал в правило, тя с леко колебание вади две банкноти, поглежда ме объркано и ги подава на касиера. Тя е платила за първи път. През целия филм е потънала в мисли "Какво се промени?", "Спря ли да ме цени?", "Друга ли харесва вече?". Чувства се унизена и отвратена, с мисълта да ме замени скоро с друг.

# 1 913
Не разбрах само как се разбра за нейните мисли Simple Smile))

# 1 914
  • София
Класическият кавалер от 19 век е бил длъжен да предложи брак с пълна издръжка до около месец от ухажването.
Личи си, че започнах на гледам Bridgerton!

# 1 915
Mr. Green Верно било, че на страха очите са големи.
Пишат се едни сценарии, в обеми като за "Дързост и красота", само и само накрая завършекът да бъде доведен до "няма пък да ѝ платя кафето".

# 1 916
  • Обран бостан ;)
О, стисняги!
Пак сте наминали за внимание.
Черпихте ли уикенда жени/любими/любовници?
Те черпиха ли ви е по-важното.
Гледам струи доволство и оптимизъм, което ме навежда на мисълта, че сте били обгрижени подобава. :>

Кой ни бръсне нас - обраните бостани. Anguished

Апропо:
Има ли онлайн курс "Как да стана Алфа мъжкар бързо и лесно",че да се запиша. Wink

# 1 917
Баси тва кафе, вече се чувствам като Дженифър Лопес всяка сутрин като пускам кафемашината. High level, постигнала съм лелеяната мечта на мнозина.

# 1 918
Няма курсове, Бънди.
Аз съм щедра.
Черпя съвети тук. Grin
Като си фанете по една сгодна женица дето да ви се радва и вие на нея без уговорки за мерки и теглилки в портфейлите, ще черпите по едно.
Виртуално, де.
Споко, няма ви набутвам сега.

# 1 919
  • France
Mr. Green Верно било, че на страха очите са големи.
Пишат се едни сценарии, в обеми като за "Дързост и красота", само и само накрая завършекът да бъде доведен до "няма пък да ѝ платя кафето".
Ох, аман от тези кафета. Joy готова съм пълен обяд да им платя на тукашните, само и само да не ме занимават повече Joy

Общи условия

Активация на акаунт