Как обичат мъжете?

• 55 235
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 890
Е, аз що не искам сега връзка мислиш.
Травмирана съм от тоя пухльо. Joy
Аз искам постепенно, да се развият нещата, даже само само сех да е, той тръгна да планира сватби. И ми вика - ти само за сех ме искаш. Ами, като не ставаш за друго, аз какво да направя. Joy

Към момента не искам, връзки никакви, да.
Емоционален и ментален детокс ми трябва.
Иначе по принцип си обичам и съм в дълги връзки.

# 1 891
Кой и кога написа, че един мъж трябва да си дава заплатата (МРЗ, защото тук мъжете явно са на заплата около 933 лв.) по жени?! Прима написа, че заплатите на мъжете едва стигат да купи една кифла (то и кафето дето им се свиди е толкова - 2 лева). Аз отдавна го написах тук - мъжете в темата няма да почерпят едно кафе, защото нямат пари. Бедни са. Бедни на пари, бедни на емоции, бедни на чувства, бедни на всичко....

Не всички, не всички.

# 1 892
  • София
Аз ти казвам като на нормален човек - мъжът сам да иска да почерпи едно кафе. Сам да го поиска! Написала съм - да му е кеф да почерпи. Как да го напиша по-разбираемо? Ти си държиш, че - цитирам човекът да прави неща, които не му отърват или харесват
Ти въобще разбираш ли какво ти се говори?

Така да развием тая /поредна за темата/ теория по същия проблем:
1. мъжът трябва сам да иска да почерпи едно кафе, демек има опция и да не иска.
2. и тия дето искат, и тия дето не искат подлежат на заклеймяването от ваша стана с думите "ако не черпи, не е подходящ за провайдър, стиснат е на чувства и емоции, невъзпитан, не иска да ни направи жест или да инвестира във връзката, защото не ме харесва и т.н." /обобщавам изписаното по-напред в темата от вас самите/
3. ама иначе имат избор макар че едната опция води до резултата в точка две, а другата явно се приема без възражения и кал по доброто им име.

Защо въобще обсъждахте стиснатостта на неплащащите, щом имало опция да не платиш, ако не искаш? Такава голяма драма пада, ако не искат, "гадовете с гадове, инсели, редпилъри с проблеми в леглото и подтискащи ги съпруги, ах, тия женомразци..." Разбирам да кажете "ОК, жените няма да излизат с такива, които не плащат тяхната храна" /мъжете не могат да им заповядат да го правят, а и малцина биха се бутали при жени, с които имат разминавания и то фундаментални - чак такава самоомраза.../, ама защо е нужно да се обяснява на всеослушание колко лоши са тия конкретни мъже и как нещата не опирали само до пари, а до "фактът", че въпросните са едва ли не еманация на злото?

# 1 893
Защото масово такива мъже обожават да се целят в жени, които не са им по джоба.
Мисля, че по-назад го писах. Питах защо не се търсят нормални жени, а не такива, които освен от пари и маркови дрехи от друго не се интересуват - пак глас в пустиня. Пак никой не ми отговори.

И още нещо като не платиш на жена от такъв "калибър" най-нормалното нещо е никога повече да не я видиш. И точно това ви бърка в здравето.

# 1 894
  • По света и у нас
Ами на нас не ни се говори за това но имам чувството че мъжете тук обичат тази тема.

За жената като цяло мъже, които очакват да бъдат черпени или не съществуват или спадат към категорията неставащи. Такаче за нас това не са мъже. И това вас ви жегва , защото вие сте от тези и се почва мрънкането.
Просто ние си споделяме какво харесваме, и вас това ви дразни.

# 1 895
  • Далечният изток
Ами темата се разви, да, ама сигурно не си стигнал до края. Не, не сте стиснати, стигнахме до извода (аз още в началото на разговора за парите), че просто нямате, че сте бедни, някой ви нарече клошари.
Ако не е това, то тогава е валидно другото ми обобщение - за хора с емоционални травми. И в двата случая такива хора моля по-далеч от мен, затова с теб, птица, приключвам обясненията в този момент. Мисля, че прекалено много внимание ти отделих.

# 1 896
Аха ако не си провайдър, си клошар ли? Интересен начин на мислене, всъщност това, което съм виждал точно тия дето го раздаваха на баровци и плащаха всичко на гаджетата си, редовно оставаха без пари. Да не разказвам кво съм виждал още покрай тях, ама ми беше достатъчно да не го допускам никога. Която си търси провайдър, да си заминава още в началото.
Иначе когато е трябвало съм плащал и образование, и съм издържал семейството сам с години, ама не и като гадженца да си плащам за присъствие и внимание. Интересно, че въпреки това не ми липсваше такова.

# 1 897
  • Обран бостан ;)
Здравейте уважаеми красиви и преуспели в живота дами !

Честит декември.

101 нови отговора ? Stuck Out Tongue Winking Eye

А аз, клетия, си мислех, че сте на малдивите. Wink

Във всяка тема където някой мъж се опита да постави някакъв стандарт и условност се започва -  беден, нямаш пари, клошар и т.н.

+ Женомразец (за тези, които не знаят тази дума женомразец=мизогинист)

Аз ги разбирам приятелю. Изкарват парите си с тежък труд, а ние просто ги берем от дърветата, щот' сме примати Wink

# 1 898
  • По света и у нас
Ми като бях на 19, гаджето ми никога не ме е оставял да плащам. Той ходеше на работа, а аз бях първи курс студентка и не работех. Аз бях на издръжка на баща ми официално, но гаджето ми се грижеше за удоволствията. Такаче явно мъжа като има конкуренция по плащането отпуска кесията.

# 1 899
  • Обран бостан ;)
Ми като бях на 19, гаджето ми никога не ме е оставял да плащам. Той ходеше на работа, а аз бях първи курс студентка и не работех. Аз бях на издръжка на баща ми официално, но гаджето ми се грижеше за удоволствията. Такаче явно мъжа като има конкуренция по плащането отпуска кесията.

Уха, 19 Sunglasses е те там е разковничето.

# 1 900
  • По света и у нас
Не и според РФ22, който само оженен е склонен да плаща за компания. ( то пък едно плащане за присъствие и грижа, аз не съм стояла с него за кафето 😂)

# 1 901
  • София
Рф, плащането на първа среща не прави мъжа провайдър Smile

Птица, ако жената се държи просташки на първа среща, мъжът има ли право да не я покани на втора, или е манипулатор, че чрез изискването си за елементарно уважение към него й вменява задължения?

# 1 902
  • Обран бостан ;)
Не и според РФ22, който само оженен е склонен да плаща за компания. ( то пък едно плащане за присъствие и грижа, аз не съм стояла с него за кафето 😂)

Ами как да го кажа по-разбираемо ПримаДона.

Когато бях на вълна 19 годишни (аз на 21) ситуацията като че ли беше по-различна.
Мозъците им не бяха промити от онлайн инфлуенсърки (то и нямаше такива през 1989), че мъжът трябва да е поне милионер за да е достоен за компанията им.
С всичките ми гаджета (повечето студентки) сме били на едно финансово ниво. Пица в квартирата си беше гала вечеря, а секса си беше секс, а не средство за разплащане.
Не казвам, че тогава нямаше такива, които искаха да се наплюскат на твоя сметка, но много бързо ги отсвирвах.

Сега всички търсят "внимание" и "загриженост", без да се интересуват от цвета на бентлито му. Wink

# 1 903
  • София
Може би проблемът, Бънди, е че използваш инфлуенсърките за критерий Wink

# 1 904
  • София
Ами аз и сега търся мъже на моето финансово ниво. Поръчване на пица в квартирата му е напълно приемливо за 4-5 среща.

Общи условия

Активация на акаунт