Как обичат мъжете?

• 55 500
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 115
Човек трябва да умее да поставя границите.
И най-вече да ги усеща.
Този човек буквално сам си е сложил главата на дръвника.

# 2 116
Човек трябва да умее да поставя границите.
И най-вече да ги усеща.
Този човек буквално сам си е сложил главата на дръвника.

И аз се чудя защо е тоя пример?
Някакъв баламурник докарал родителите си до фалит, за да задоволи някаква плеймейтка.
Като искаш плеймейтки ще си плащаш.
Сто пъти го повторихме в тая тема.

# 2 117
Ма, те и жените могат да съставят списъци с желани подаръци. Това да ви е дерта.

Най-хубавите подаръци са преживяванията. Особено с любим човек, особено по интересни места. Създавайте (й) спомени.

# 2 118
Само дето тая изобщо не беше плеймейтка, а най обикновена кифла, даже ония години още не бяха на мода корекциите. Съвсем обикновена жена, вярно хубава, ама като нея много.
Как се е развила историята нямам идея.
Иначе интересен начин на мислене, плаща всичко - баламурник, не плаща примат, клошар, ненормален и там още квото беше изброено

# 2 119
Ти пак твоята си пееш.
Всички жени в тази тема ти казаха, че са успешни.
Искат да видят жест, маниер, възпитание.
Те си купуват каквото Искат.
Ти пак, баце. 😅

# 2 120
Само дето тая изобщо не беше плеймейтка, а най обикновена кифла, даже ония години още не бяха на мода корекциите. Съвсем обикновена жена, вярно хубава, ама като нея много.
Как се е развила историята нямам идея.
Иначе интересен начин на мислене, плаща всичко - баламурник, не плаща примат, клошар, ненормален и там още квото беше изброено

Аааааа, без такива!
"Хубава, ама като нея има много", друг път!
Аз например знам, че не съм хубава и никога няма да хвана такъв баламурник!
Красотата е оръжие, което ако ти липсва не само кафета плащаш, а и всичко останало.
И баламурника няма да погледне такава като мен, така че по-кротко.

Но мъж, който ме е уважавал като жена никога не ме е оставял да  плащам каквото и да било.

# 2 121
Е те и тези двамата от примерите са уважавали и са го показали по тоя начин, пък са стигнали до тук. Къде точно са се объркали, явно е неудобно да се каже.
За хубавите жени въобще не е така, ама да не навлизаме и в тая тема

# 2 122
Ееее сега ме хвана яд, че са ми сменени вече гумите...

Не се ядосвай, де. Все ще намерим нещо друго да ти сменим. Важното е да има желание.

# 2 123
Рф, като не можеш да направиш разликата, няма какво да се обяснява.🤷‍♀️

# 2 124
  • Далечният изток
РФ, нещо бъркаш. Момъкът е същия кроасан, и той чака да му плащат, в случая тате.
Баламурник е не защото плаща, както казах точно той нищо не плаща, а щото той самият няма, пък тръгнал да задоволява чужди прищевки с чужди пари. Най за бой е баща му де, щото баницата нали....

# 2 125
Той не е плащал, защото е искал да направи жест. Плащал е, защото е искал трофейна съпруга, и знае много добре, че по друг начин няма да може да я покори.

# 2 126
Ок де, обяснете къде точно е разликата?
Ето по нагоре пак е написано, че мъж който уважава жената няма да я остави да плати някога.
И в двата примера е така, на кого са парите няма значение, в първия пример приятеля ми си ги вадеше сам.
Съгласен съм за жената трофей, така е, но пак се е стигнало до там от криворазбрано показване на обич и уважение.
Между другото поста на Ариел ми напомни защо никога не съм се хващал с да го кажем не достатъчно красива жена, прозират толкова комплекси, че... По добре да не продължавам

# 2 127
Ок де, обяснете къде точно е разликата?
Ето по нагоре пак е написано, че мъж който уважава жената няма да я остави да плати някога.
И в двата примера е така, на кого са парите няма значение, в първия пример приятеля ми си ги вадеше сам.
Съгласен съм за жената трофей, така е, но пак се е стигнало до там от криворазбрано показване на обич и уважение.
Между другото поста на Ариел ми напомни защо никога не съм се хващал с да го кажем не достатъчно красива жена, прозират толкова комплекси, че... По добре да не продължавам

Рф пък ние за това не си хващаме мъже дето да делкат сметката 50 на 50. Е там да видиш комплекси...

# 2 128
Е, то при определен тип жени това е застъпено - търсят баламурник. А тази колко точно е била хубава, строго субективно ми е. Явно човека я е харесал такава, каквато е и е решил, че си струва. Все пак, вярвам, не е бил заведен до гражданското с базука, а доброволно се е обвързал с нея. Защо - въпрос на теории. Моята е, че са си лика прилика - единия смуче от тати, другия - от милото.

Както си личи кога един мъж трепне в ужас да не се мине и дели в главата си всяка стотинка на половина, така и при жените си личи кога ментално брои притежанията му и го преценява дали има нужните качества и възможности за баламурник. Просто не се хващате с такива жени и толкова. Всъщност не е трудно. Те не са толкова много. Аз за 32-годишния ми живот от близо познавам само една - тя от самото начало си твърдеше, че държи мъжа да е с добри финанси и това е приоритет за нея. Перфектно тяло, не чак толкова в лице, ама въпрос на вкус. И си намери мъж, роди деца (фигурата още е перфектна), работи за удоволствие на 3-4 ч, мъжа ги издържа практически изцяло. Ако това не се харесва на един мъж, навън е пълно, ама наистина пълно с жени, които си работят, изкарват си пари, купуват си чантите и козметиките и вкарват равностойно в семейния бюджет. Това е въпрос на възпитание и мироглед, така че аз не смятам, че сред тази маса всичките са грозноватички, даже въобще - има много стилни, поддържани и природно надарени жени, които не желаят да бъдат издържани.

# 2 129
...Съвсем обикновена жена, вярно хубава, ама като нея много...
Не са много, просто повече правят впечатление, защото се отличават с това от масата. То и мъже насилници има много, но никога няма да кажа, че мъжете обичат така, защото не е вярно. Това поставяне под общ знаменател обаче много пречи на новите връзки. Хората влизат в тях с предразсъдъци заради минал опит или такъв на приятели. Насреща може да имат чудесен човек, те самите също да са прекрасни, но сами да си поставят граници, които да им създадат друг образ.
Комуникацията е важна, къде на шега покрай някой виц, къде направо, да си кажат какво искат от живота. Много по-лесно е. И за двата пола важи.

Общи условия

Активация на акаунт