Как обичат мъжете?

• 55 513
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 130
Такива жени са женската зелена еуглена.
Още обяснения ли са нужни?

# 2 131
Стренджър, като си почнал да купуваш...
Може ли за една позната четири зимни гуми и шест бири за механика дето ще ги монтира?
Гумите на твоята позната трябва да купиш ти. Както и почерпката на механика.

# 2 132
Аз пък искам да съм принцеса! Малко така за разнообразие, че цял живот "силна и независима" изморява, ама пусто .. не мога да се сетя за кво да го ползвам тоя мъж.... Брех... Нищо не ми идва Scream явно ш' си умрЪ "силна и независима", пък в следващия живот ще си наредя за принцеса Sunglasses

# 2 133
AIDA_N, никой не е казал, че всички са такива.

Както и че не всички мъже са физически насилници. Но ако му се даде зелена светлина на мъжа да налага волята си по този начин, той малко или много като по-силен физически ще се възползва от предимството си. Разни примитиви от малцинствата примерно казват на жените си "ай мълчи ма да ни тъ шибна" и жената си мълчи.

Жените като по-слаби физически разбира се разчитат на манипулацията и психическото насилие, така че е въпрос на възможност и личен избор.

Аз пък искам да съм принцеса! Малко така за разнообразие, че цял живот "силна и независима" изморява, ама пусто .. не мога да се сетя за кво да го ползвам тоя мъж.... Брех... Нищо не ми идва Scream явно ш' си умрЪ "силна и независима", пък в следващия живот ще си наредя за принцеса Sunglasses

Разбирам те, това бягане от женската природа е неприсъщо и нетипично, но трябва да се адаптираш някак, че има криза за традиционни мъже, пък принцовете съвсем няма. Всички плащаме цената на този хаос, дето е сега.

той проси и изисква почерпка с баница срещу това да качи един кашон, но после жените били не знам какви... Joy
Ти не се меси в чужди взаимоотношения, мъж търсят. Satisfied

# 2 134
Грешка! Ако иска да ми помогне с кашон, ще го направи точно, защото е джентълмен и мъж - по-силен от мен физически и да ми покаже грижа, благородство.
Ако го прави за баничка, ще си седи пред баничарницата и да чака някоя загоряла домакиня във фитнеса да му върже, която е с мъж като Годзилчо дето я е оте@ал от години, а тя милата иска просто едно внимание и жест, дори под формата на лек флирт, дай Боже, из@укване.
Отчаяни жени ви се връзват, отчаяни жени коментирате.
ОМГ има и друг тип жени, за моя радост и мъже.

# 2 135
  • По света и у нас
Де да бях и аз такава безгрижна в готвенето - като си представя тавата, която ще трябва да мия после и кантара който безмилостно показва 63. Идеята за цяла тава баница у нас се изпарява.

В бъдеще, сигурно жените ще започнат да живеят с други жени и ще си помагат за домакинствата. Ще са като женска комуна - едни ще гледат децата докато други изкарват парите. И мъжете ще са диви, самостоятелни, ще ги крадем за нощ за секс и деца. 😉😌 по амазонски ще живеем.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 21:53 от PriMadonna

# 2 136
Проблема е, че в България няма чак толкова хора които да са така да се каже "над средното ниво" финансово, и в същото време да са все още сингъл. Така че нормално е за мъжете да не горят толкова много от желание да изляат на първа среща с жена, с която до момента са имали да речем само виртуален контакт или бегло запознансто преди това, и да се изхвърлят в ресторант от по-високо ниво. Говоря за хора с обикновенни професии и със не толкова впечатляващи зплати. За годежни пръстени в размер на три месечни заплати изобщо и дума не може да става на тоя етап, в който се намира икономиката в България. И във тая цялата картина не е странно българка попаднала в държава със по-висок стандарт да е впечатлена от наложените вече порядки и очаквания за първа среща. Там тя бие местните представителки на нежния пол, защото те вече са вдигнали летвата до ниво "тая се е забравила". И съвсем по естествен начин българката печели надбягването, още повече че е вероятно и по-хубава като външност и по-образована. Но не всяка чужбина е "толкова хубава" чужбина, и естествено не всеки чужденец слага българския мъж в малкото си джобче. Жените имат много по-добра адаптивност към новите и различни неща и порядки, които живота им сервира. Затова и по-бързо се нагаждат към новата среда. Но ако настъпи чак толкова голям отлив на български момичета и жени към "подхорящата и правилната" чужбина, то по естествен път на тяхно място ще дойдат жени от държави, в които ситуацията е по-тегава и българският мъж е по-добрата алтернатива. Идеята на целият ми пост е, че често и двете страни надценяват козовете си и затова не се и получава нищо накрая. Мъж със 2000 лева заплата смята, че е много привлекателен финансово, жена със същата заплата е силна и независима жена. А истината е, че и двамата не са топа на топа, и че евнтуална връзка между тях няма да ощети или да набута единия или другия, а напротив може да има бъдеще. Но те търсят нещо "по-добро" и за съжаление със всеки изминал ден избора им става все по-малък.
Улях се.

# 2 137
  • По света и у нас
И от кои държави ще се втурнат към българина точно? От Филипините ли, от Бан Гладеш или от Гана?  Та вие сте расисти до един, не ви виждам да се прежалите.
Бразилките харесват българи, но те ще са ви дебели на вас.
То претенции, претенции….
Американките ще ви харесат но вие тях дали?

# 2 138
  • София
И от тези няма. Те търсят издръжка и стандарт, за които имат много по-добри и повече опции. Иначе на теория българинът дава това срещу послушание и слугинаж, ама на практика дори тогава повечето гледат да се скатаят. Пък и не искат да са търсени заради парите, но за това, което очакват от жената, точно пари трябват. Та или си стоят забити в този параграф 22 или се примиряват с други условия и живеят в недоволство от "новия лош свят", който ги е прецакал да живеят по начин, който не им харесва, вместо по този, който "заслужават" в техните глави, обикновено само с това, че са от мъжки пол. Визирам определен типаж, нали, да уточня.

# 2 139
Като чета Абуто и си представи филм от 1970 година – някакви хора, които са като роботи. Знаят си, че на 20 учат/работят. После до 25 трябва да са се заженили. Набелязват там някакви обекти, които биха покрили очакванията на обществото – разплод, апартамент, кола. Канят обект ана ресторант, той приема, защото те вече са се подготвили с очакваният ана обществото - могат да предложат един предначертан живот с ипотека, деца, кола, апартамент. Обектът (жена) веднага приема, затова не е нужен годежен пръстен. Следва скромна сватба. Бракувани. Животът свършва. Започва една безкрайна тегоба и мъка.
Много тъжно ми звучи подобен живот, ако мога така да го нарека.
Хората сме малко по-разнообразни и живи.

# 2 140
  • Далечният изток
Оф ай стига с тия мантри, че търсим топа... Колко да е топ човек, който не е мързелив, работи, показва уважение и обич към партньора и още нещо важно - интерес, тоест не му е безразлично партньорът как е, какво се случва с него, има ли някакъв проблем, не чака на мама, тате, или жената/мъжа да го издържа, не вдига рамене като трябва да се вземе решение за нещо, не абдикира от грижа за дете, партньор и родители... Ей такива неща. Ако е чак толкова сложно това и са някакви свръх изисквания - добре, значи правещият ги е топ. Само че мисля, че това са си съвсем нормални хора, никой не иска от другия да прави някакви чудеса. Има ли уважение и разбирателство, значи всичко е наред.

ПП Ти пък няма ли да престанеш вече с твоите глупости?! Не си забавен.

# 2 141
И от кои държави ще се втурнат към българина точно? От Филипините ли, от Бан Гладеш или от Гана?  Та вие сте расисти до един, не ви виждам да се прежалите.
Бразилките харесват българи, но те ще са ви дебели на вас.
То претенции, претенции….
Американките ще ви харесат но вие тях дали?

Евентуално рускини, заради паспорта. Ама ще искат или брак, или нищо.

# 2 142
  • София
На мен ми хареса изказването на Абуто.
Между другото, в България има малко сирийци, иракчани, ливанци - християни, които хич не са за подценяване....

# 2 143
  • France
О, рускините отдавна ни прескачат и отиват при по-платежоспособните ни, западни съседи.

# 2 144
Но ако настъпи чак толкова голям отлив на български момичета и жени към "подхорящата и правилната" чужбина, то по естествен път на тяхно място ще дойдат жени от държави, в които ситуацията е по-тегава и българският мъж е по-добрата алтернатива.

Това е реалността. От години го повтарям във форума - като няма българки, има от третия свят, които обаче искат брак и ЕС паспорт.
Но по някаква причина форумните мъже се дърпат, все чакат нещо по-добро от това, което могат да си позволят.

Общи условия

Активация на акаунт