Как обичат мъжете?

• 55 519
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 025
Инфлуенсърките пият от скъпото лате. Някой питаше какво е "скъпо лате". Карамел лате - 8.20 от най-популярната верига.

Това изобщо не е скъпо. Не е скъпо дори мъж да подари кола на приятелката си (регистрирана на нейно име). Правил съм го. Нищо не е скъпо за любимата жена. Ако можех, бих сложил целия свят в краката й.

Истински мъж - четете господа и си водете записки!

# 2 026
Като каза Фурла... Ей сега си поръчах един парфюм. Желаещ да ми го плати? Blush
Аз. За да отсрамя мъжете в тази тема. Как да ти го платя?

# 2 027
  • По света и у нас
Получих оргазъм от четене! Нищо че е просто фикция. Ние жените обичаме да ни баламосват с майсторлък, а не като аматьори.

# 2 028
The Stranger изкупва тежки грехове SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 2 029
Получих оргазъм от четене! Нищо че е просто фикция.

И аз - нали сме меркантилни кучки, само от пари се възбуждаме.SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 2 030

Нямам грехове за изкупуване. Младите мъже няма да ме разберат, аз съм от старата школа (50+)

Аида, сериозен съм.

# 2 031

Нямам грехове за изкупуване. Младите мъже няма да ме разберат, аз съм от старата школа (50+)

Аида, сериозен съм.

Ух Stranger! Браво! Младите мъже няма и да те разберат. Ама поне да се научат. Иначе се вие на умряло защо жените си търсят по-възрастни мъже, Ами ето заради това.

# 2 032
Стренджър, като си почнал да купуваш...
Може ли за една позната четири зимни гуми и шест бири за механика дето ще ги монтира?

# 2 033
  • По света и у нас
Въпроса е любоФФ да има. А жената се Флюбва когато мъжа и обяснява какво има и какво ще и дава и какво може да сътвори. То си е чисто баламосване, но жените обичат и с ушите си.

Това е като загрявка за любовта.

Чудя се тези дето делкат на първа среща за какво говорят на жената по време на срещата най-често?

# 2 034
Въпроса е любоФФ да има. А жената се Флюбва когато мъжа и обяснява какво има и какво ще и дава и какво може да сътвори. То си е чисто баламосване, но жените обичат и с ушите си.

Това е като загрявка за любовта.

Чудя се тези дето делкат на първа среща за какво говорят на жената по време на срещата най-често?

Обясняват как всички жени са меркантилни кучки и се надяват и ти да не си, обаче като дойде сметката и не си извадиш портфейла ти хвърлят такъв кръвнишки поглед, че да ти се прииска и неговата част от сметката да платиш, само и само да не го видиш повече. (пиша от опит).

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 01:17 от Arielle

# 2 035
Аз говорих за съзвездията Касиопея и Орион. И я светнах, че ако е там в момента и може да гледа към Слънчевата състема и Земята, то може и да види някой динозавър. После и обяснявах какво е "засада" и какво е "изкуствена засада". След това и реших домашното по математика. Цяла вечер пихме швепс и бяхме много щастливи.

# 2 036
Стренджър, като си почнал да купуваш...
Може ли за една позната четири зимни гуми и шест бири за механика дето ще ги монтира?

Пусни снимка на познатата, иам 4 - 16" на алуминиеви джанти, Континентал, на 2 зими само. Даже според зависи може и да ги монтирам Wink Без пари Wink
И не пия бира.
Намаление за възраст. За 50+, ако са на по-малко от 600км от мене - гратис. Wink

# 2 037
Ееее сега ме хвана яд, че са ми сменени вече гумите...

# 2 038

Как ще делнем стотинките за кафето.
Струва ми се някои съвсем изтървахте козите в тая тема, хиляда пъти ви се обяснява, че тва нищо не значи и пак едно и също. Ми хубу, всеки си има свои критерии, ама вече взе да омръзва да се стига до тва във всяка тема

# 2 039
  • Обран бостан ;)
Добро утро дами-стожери на крупния бизнес.

Как е борсата ? Рипат ли коитровките, рипат ли ?

Аз като писах, че досега мъж не ми е купил нито една чанта, обувка или парцал, не помня някой да го отрази това. Обаче от едно кафе, взехте че стигнахте до плащане на всичко и купуване на парцали и чанти...

Защо да го отразяваме ?
Най-нормалното нещо за един пълнолетен човек е сам да си купува всичко.
Все едно аз да напиша, че мога да си опържа яйца и да се чудя защо не ме отрязявате. Wink

Общи условия

Активация на акаунт