Как обичат мъжете?

• 55 182
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 430
Че защо сравняваш жената с колата си?
Поставяш я наравно с майка си и децата си

И така както на тях не им броиш залците, така правиш и с жена си

Но болното при вас мъжете/ повечето тук, е че ви е страх да обичате, явно и близките ви за вас са едни калкулатори за ползи

# 2 431
  • София
Вече има прекрасни кукли, на стойността на една кола втора ръка, ръчно рисувана кожа, мек силикон, изкуствен интелект, подвижен скелет....
Ммм да.

# 2 432
Всъщност ако има любов, кой ще плати двете кафета и безалкохолното няма никакво значение. Както беше обяснено по назад и от някои жени в темата, как са се случвали нещата. Иначе ако ще ме оценяват по това дали и колко съм си платил за срещата/ срещите, после като си легнем някак ми се натрапва усещането за пито- платено, т.е не е задължително да има нови срещи. Е винаги има риск да не ти вържат, но както знаем при всяка инвестиция има известен риск, няма драма ако стане така.
Любовта е друго за мен, а не в това колко пари ще бъдат похарчени за засвидетелстването и

# 2 433
Що пък да те уморят с логика?
Логиката си е съвсем на място. Няма чувства-->овеществено отношение-->купуваш (веднъж) и ползваш (повече от веднъж)

# 2 434
  • София
А, впрочем, ако мъж ме покани само на кафе, си го плащам, изпивам го за 5 минути и тръгвам. Чао-чао, бързам, имам работа....

Ааа, имала съм срещи "само да се видим". Да, да, примерно на някоя спирка. Тогава вече придобивам 3та светлинна скорост. Здравей - чао. Фиууууууу.
Поради това, че съм леличка и паметта ми вече куца, мигновено забравям лицата на тези същества, камо ли някаква друга информация относно тях.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 11:23 от Rockstar

# 2 435
Пропускаш, че се отчита само скръндзавостта, рф, когато се обсъжда колко си платил на среща.
Иначе жените просто казват бяхме на вечеря/ беше хубаво/ или беше много хубаво

Самия факт, че те обсъждат като стиснат не говори за калкулации, а за поведение

# 2 436
  • Далечният изток
А това пък да ме приемат като инвестиция.....
/имаше ли повръщащ емотикон?/

# 2 437
Ми що, как се нарича вкарването на пари за евентуални бъдещи ползи?

# 2 438
  • Далечният изток
Така само веднъж ще се охарчите да я купите, после удоволствието ще ви излиза безплатно.

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Ама то и с колите е така - купуваш и после само се возиш.

Охххх, ще ме уморите с логика. Trollface

Колата си иска поддръжка. Надуваемата кукла какво ще ѝ поддържаш? Не ще да яде, да пие, и парцали и чанти не ще...

РФ, вече го написах по-нагоре. Идеята ви е да си купувате удоволствия. За това ви служат жените. Като ви се опълчат на мисленето, стават лоши и почвате да ги мразите.

# 2 439
Ами аз не искам да си купувам удоволствие, за това не искам да плащам всички сметки, съответно да ме избират по това. Да не изброявам пак всички дадени квалификации по този повод.
Така че явно няма да стигнем до консенсус, всеки си кара както знае и така

# 2 440
  • Обран бостан ;)
РФ, вече го написах по-нагоре. Идеята ви е да си купувате удоволствия. За това ви служат жените. Като ви се опълчат на мисленето, стават лоши и почвате да ги мразите.

Удоволствие мога да си купя - права си.

Виж колко сте изостанали тук жените, че чакате на един мъж:

Жена се омъжи за 60 души едновременно „Всички те са любовта на живота ми“

https://www.vesti.bg/lyubopitno/vsichki-te-sa-liubovta-na-zhivot … ovremenno-6215083

Е, те това е обичана жена. Sunglasses

Интересна първа брачна нощ ще е Trollface

# 2 441
  • Далечният изток
Не прочетох мнение в този форум някоя жена да си е избрала мъжа по това дали има пари. Напротив, всички омъжени, особено тези от 20-30 години, казаха, че са нямали пари и двамата като са се събрали. Навремето беше така. И на мен не са ми плащали сметки по ресторанти като съм била на 18-20 и съм излизала с първите си гаджета. Кафе са ме черпили.
Това за плащането на сметки го тиражират мъжете в темата, не жените. Ако не си забелязал...

# 2 442
Да вадя ли цитати или ще проявиш сама?
Мъж никога не би оставил жената,която цени да плаща своята част от сметката.
Мъж ако не плати първата среща няма да има втора.
Със стиснат мъж не бих излизала

Тва са само малка част от изказаните женски мнения. Не разбирам защо се извъртате всеки път като ви обясним как се възприема това от мъжете или поне по голямата част.
Други се напъват винаги и за всичко, и не малка част се оказват накара здраво пре***ани като мъжете в онези два примера по назад, които дадох

# 2 443
Да, аз определено не бих излязла на втора среща с такъв, освен ако не е някаква непреодолима химия.
Вече от позицията на опита и критерия си, ценя времето и енергията си. За някого и нещо, което има смисъл.
Най-голямата инвестиция е емоционалната. Тя никога няма да ти се върне.
-  -  -
Ама как бе, куклата трябва да се мие от време на време. Кой ще плаща за вода,  па макар и студена.🤣

# 2 444
Гледах някакво предаване където араби се избираха с жени, за да се женят.. мъжете хем искаха жената да е образована, красива, с добре платена професия, да си делят разходите, правехе се на модерни.. в същото време отхвърляха жени, в които уж са влюбени, защото на едната ѝ било хоби да танцува и това било недопустимо, другата пътувала 3 дни в седмицата заради работата си - ама как така, третата не искала веднага да ражда 5 деца, защото иска да се развива преди това..единствената, която заяви, че очаква да я издържат само дето не я убиха с камъни.. развръзката бе, че никой от тях не успя да задържи красавиците, освен този, който се примири с пътуващата, останалите си останаха ергени..
и тук малко така звучат мъжете, жените да се раздават на макс, да се включват наравно с финанси, но ако може да са покорни слуги вкъщи, да въртят баници и манджи, да се занимават основно те с децата и т.н. отминаха тия времена..

Общи условия

Активация на акаунт