Как обичат мъжете?

• 56 123
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 285
Това, че се оплакват, че няма кадри, не означава че предлагат добри условия, а обратното.

# 286
Ако в едно семейство единият фалира, значи семейство няма, а съдружие с интерес.
А защо се навивате да раждате от мъже, които не само не ви обичат, но и не искат да поемат отговорност като глава на семейството?
Не съм вярвала, че мъж може да се цигани да не иска да дава пари за собственото си дете, ама света вече се изроди.
Как го избра този мъж, какво му хареса, с какво те привлече?

Като всички манипулатори и нарциси в началото на връзката са много ларж докато не щракне капана. После край - особено, ако вече те е вързал с дете. Аз имах невероятният късмет да не забременея от такъв човек, но други жени не са. И това не ги прави тъпи или каквото се сетиш. Просто са изтеглили късата клечка. И като си вързана вече с дете опъваш каиша цял живот.
Ариел, много лесно и опростенческо ти е обяснението. Като почна с болднатото - цял живот, особено пък с едно дете, ще опъва каиш жена, която е мързелива. И й е по-удобна ролята на жертва.
Кога щраква капана? На първата година? На първото дете? Или и в началото има знаци, но нали е ларж, защо да не си затвори удобно очите.

# 287
Това, че се оплакват, че няма кадри, не означава че предлагат добри условия, а обратното.

Сещам се за масовото наемане на чужденци по нашето Черноморие, защото вече просто няма кой да работи за тия смешни пари. Значи е по-добре да наемеш, човек на по-ниска заплата само и само да не плащаш достатъчно?
И това е само един пример.

# 288
  • Out of the Mix
...и затова парите ни отиват за издръжка на дома и семейството ни, а не в лична сметка на жената, за да си имала тя за един ден, когато реша да я изгоня и сменя за по-млада и хубава.
Мдам, без общи сметки, всеки си оперира с неговите, и си знае какво покрива от домакинството, когато говорим за равноправни индивиди, работещи и двамата, съгласили се (consenting adults) да споделят живота заедно.
Примерно аз си имам всичко, тя няма собствено жилище, иска да си вземе, тегли ипотека. Щом може и иска, подкрепям, но не за сметка на другото.

# 289
И аз съм "за" фонд облагодетелстване на жената. Много по-често мъжете искат развод/раздяла като ги тресне кризата на средната възраст и жената освен на улицата и с децата, често остава и без една стотинка. Супер сделка - ако питате форумните мъже. После изведнъж и магически децата стават само нейни.

# 290
Много по-често мъжете искат развод/раздяла като ги тресне кризата на средната възраст
Викаш, мъжете искали развод не само по-често, а даже много по-често?
Защото аз друго съм чел:

Другите ти твърдения ако са като това, няма смисъл да им отговарям.
Тук поне сред форума не знам да има мъже с деца, които да са ги зарязали, да не ги издържат, или да не ги виждат. Нито в живота имам такива познати. Имам обаче няколко, на които бишите жени им правят проблем кога и колко да си виждат децата.
Не отричам, че има и такива мъже. То и такива жени има. Ама да се правят такива обобщения е несериозно.

# 291
Примерно аз си имам всичко, тя няма собствено жилище, иска да си вземе, тегли ипотека. Щом може и иска, подкрепям, но не за сметка на другото.
Дано това го споделяш на първа-втора среща, за да няма разочаровани и загубено време.

# 292
Много счетоводство, много нещо в тея връзки. Стигат ми изчисленията и сметките на работата, ако трябва и вкъщи да се правят екселски таблици и т.н. за един съвместен живот, не мерси.

# 293
  • София
Крис, а какво става с парите, които остават? Или всичко се харчи, да не вземе жената да задели за черни дни? Ти твои лични спестявания имаш ли?

Иначе хубава работа няма за всички. Толкова. И като и без това си в по-уязвимо положение, защото децата и болничните са причислени към теб, не можеш просто да си тръгнеш от работа, защото то друг може и да не те вземе дори.

# 294
Крис, смешно е, че имам такъв пример - грозен развод, тя не му дава детето. Никой обаче не пита що аджеба тая жена се е озлобила така към мъжа когото до вчера е обичала?
Оказа се, че пича просто я е подменил за по-нов модел и в момента тя си отмъщава.
И колкото и да се опитват да я очернят, аз я разбирам. Губиш си най-хубавите години, раждаш деца и Мунчото решава, че понеже имал кинти можел да ти прави сечено? Малко му е, че не му дава детето. Аз бих го разсипала.

# 295
  • Out of the Mix
Eliff, годините са ми такива, че около мен има само самостоятелни индивиди, работещи с професии, не знам какво е чудно. Не сме на по 20. Когато се влиза в отношения, връзка, картите на масата, и всеки си преценява. Наготово не става. А, ако става, се компенсира с много други неща. Разбира се, че е "сделка", добре ли ви е заедно, или не. Отново казвам - любов, супер, уважение, отношение, но когато не са уредени нещата и финансово да се знае как седят, и ако единият скатава, а другият е с ясни приоритети, не става. Не на последно място чужди сметки и разходи не плащам -> деца, кредити, финансови обвързнаности и зависимости към трети лица, бивши, роднини, стринки и т.н.Hands V

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 13:31 от Revoker

# 296
Крис, а какво става с парите, които остават? Или всичко се харчи, да не вземе жената да задели за черни дни? Ти твои лични спестявания имаш ли?(1)

Иначе хубава работа няма за всички. Толкова. И като и без това си в по-уязвимо положение, защото децата и болничните са причислени към теб, не можеш просто да си тръгнеш от работа, защото то друг може и да не те вземе дори.(2)
1. Естествено, че имам лични спестявания - нали може жена ми да ме остави зарад някой по-млад и хубав, та трябва да имам някой лев, за да си намеря нова - коя ще ме вземе гол и бос?
Жена ми също си има нейна сметка, в която си спестява нейни пари.
2. Защо болничните да се вземат задължително от жената? Нашите деца като са били болни, предимно аз съм ги гледал - почти винаги. Аз работя по-често хоум офис от жена ми, а преди Ковид като нямаше хоум офис за всички, в нашата фирма все пак имаше (след като 2-3 пъти съм ги водил и в офиса с мен и ХР-ката един път ми каза абе що не си вземеш компютъра и не си работиш от вас).

# 297
Хубаво звучи това с картите на масата, ама в един момент като почнат да се показват и скритите карти, става лошо. Няма лошо иначе връзката да е договор, щом и двамата са ок с това.

# 298
  • Out of the Mix
Крис, ти наемен работник ли си?
Мислих, че си фирмаджия, с бизнеси, инвеститор, имоти.
Или се бъркам с рфф, че той беше в строителството май.

Хипопотам, ама то не става "от вратата за краката".
Тези неща не се коментират на първа, втора среща.
Етапи не се прескачат, няма и нужда.
Всичките ми връзки са били по любов и привличане единствено и само.
Ако нещо се "сговни" след 2 г. няма как да знаеш, или нещо "изкочи", или просто отношенията се променят, хората се променят, сменят работа, професия, забогатяват и т.н.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 13:42 от Revoker

# 299
  • София
Крис,

1. Да, ама жена ти не е домакиня
2. Така е при вас, но не е масовия случай

Когато ти е изгодно, говориш общо, когато ти е изгодно, говориш лично, и обратното Wink

Общи условия

Активация на акаунт