Как обичат мъжете?

• 56 109
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 300
Какво има да ми е изгодно - дали ти или някоя друга дама от форума ще си кажете "брей, право казва тоз човек, я да взема да правя каквото казва той" - мен нещо грее ли ме? Или ако кажете "тоя е много прост, нищо не разбира, обратното ще правим" - пак грее ли ме?
Хортуваме си просто тука. Аз си излагам гледната точка, в замяна чета тази на многоуважаемите дами, за да науча нещо за живота и за семейните отношения.
@ривоукър - не съм работник, а служещ, както се казваше едно време. Фирмаджия не съм. Инвеститор - само любител.

# 301
Крис, ти наемен работник ли си?
Мислих, че си фирмаджия, с бизнеси, инвеститор, имоти.
Или се бъркам с рфф, че той беше в строителството май.

Хипопотам, ама то не става "от вратата за краката".
Тези неща не се коментират на първа, втора среща.
Етапи не се прескачат, няма и нужда.
Всичките ми връзки са били по любов и привличане единствено и само.
Ако нещо се "сговни" след 2 г. няма как да знаеш, или нещо "изкочи", или просто отношенията се променят, хората се променят, сменят работа, професия, забогатяват и т.н.

А трябва да се коментират общо взето в ранното начало.

# 302
Когато се влиза в отношения, връзка, картите на масата, и всеки си преценява. Наготово не става. А, ако става, се компенсира с много други неща. Разбира се, че е "сделка", добре ли ви е заедно, или не. Отново казвам - любов, супер, уважение, отношение, но когато не са уредени нещата и финансово да се знае как седят, и ако единият скатава, а другият е с ясни приоритети, не става. Не на последно място чужди сметки и разходи не плащам -> деца, кредити, финансови обвързнаности и зависимости към трети лица, бивши, роднини, стринки и т.н.Hands V
С какво се компенсира липсата на собствено жилище? И една и съща ли е компенсацията за мъжете и жените или е полово диференцирана?
От любопитство питам. Аз такива отношения не разбирам и не приемам.

# 303
Когато се влиза в отношения, връзка, картите на масата, и всеки си преценява. Наготово не става. А, ако става, се компенсира с много други неща. Разбира се, че е "сделка", добре ли ви е заедно, или не. Отново казвам - любов, супер, уважение, отношение, но когато не са уредени нещата и финансово да се знае как седят, и ако единият скатава, а другият е с ясни приоритети, не става. Не на последно място чужди сметки и разходи не плащам -> деца, кредити, финансови обвързнаности и зависимости към трети лица, бивши, роднини, стринки и т.н.Hands V
С какво се компенсира липсата на собствено жилище? И една и съща ли е компенсацията за мъжете и жените или е полово диференцирана?
От любопитство питам. Аз такива отношения не разбирам и не приемам.

Плаща му наем Wink по пазарни цени.

# 304
  • Out of the Mix
Елиф, други неща имам предвид. Фокусът не е върху собственост на имот. Затова е "пример".

# 305
Revoker, това са отвошения тип чисти сметки, добри приятели. Те са подходящи за хора на възраст, с бивши партньори и деца. Събират се двама 40/50- годишни и е ясно - това си е твое, това си е мое, заедно сме да си правим компания и да ни е добре. С такива точни сметки не виждам как се гради общ дом и се гледат общи деца. Един мъж, който не може да гледа жена и дете, къде е тръгнал да се жени и деца да прави.

# 306
Елиф, други неща имам предвид. Фокусът не е върху собственост на имот. Затова е "пример".
Пример е да илюстрираш нещо общо казано с конкретика.
Аз обаче постепенно стигам до идеята, че "на теб ти се иска, но не ти стиска". И ще си пропилееш живота със страха да не се минеш.

# 307
  • София
Как се урежда финансово въпросът с бременността и раждането, Ревоукър, наем ли ще плащаш 9 месеца? Laughing

Елиф, личат си теоретиците от практиците Wink

# 308
Пример е да илюстрираш нещо общо казано с конкретика.
Аз обаче постепенно стигам до идеята, че "на теб ти се иска, но не ти стиска". И ще си пропилееш живота със страха да не се минеш.

Така са ги научили майките им - после и за собствените си деца пари не дават защото си имали майка да им плащала. Ако не да седят гладни и без памперси. Айде, де....

# 309
Каза си човекът, че няколко пъти се е влюбвал и е имал връзка по любов. Явно после като е изваждал счетоводните книги и мацките са си тръгвали с мръсна газ.

# 310
Тя тая тема загорча, загрозня, направо ужас е.
С предишния ми партньор никакво делене. С кеф даваше пари,без да си смята. И скъпи подаръци,и всичко.

Защото ме е обичал. Когато обичаш си щедър. Когато си в защитна позиция, сакън да не те наранят, ... Ето така става, тефтери и сметки.

Разбира се,и една добра жена е щедра също, когато обича. Тук не говорим за някакъв паразитизъм, поне мнозинството от жените в тази тема. Любовта си е любов, парите са пари. Но когато обичаш не си пестиш енергията, точка по въпроса.

# 311
Как се урежда финансово въпросът с бременността и раждането, Ревоукър, наем ли ще плащаш 9 месеца? Laughing

Елиф, личат си теоретиците от практиците Wink

В ЕС отдавна е уреден този въпрос. И финансово, и юридически. Около 15 000€ излиза. Наскоро известен френски политик - гей се похвали с бебе Simple Smile Simple Smile, негово и на съпруга му Simple Smile

Проблем за жените със жилищната собственост също няма. Развеждат се, и хоп - изведнъж придобиват и жилища, и коли и каквото друго са се сетили.
Нали знаете коя е най-богатата жена в света? Бившата съпруга на Дж. Безос. Как е забогатяла? Развеждайки се с преждецитирания.
А-а, ама това не бил масовия случай, тоест вашия? Ми напънете се малко да вържете някой милионер и ще стане. Ама няма толкова милионери, готови да се омъжат за всяка? Много сте мераклийките, комай всички, затова.
Добре дошли в реалния живот. Който е гаден, и накрая се умира.

# 312
  • France
Ех, как удобно забравяш, че екс-Безовица е била част от създаването на Амазон. Включително и с опаковането на първите пратки. Ама то да си ограничен не е лесно.

# 313
  • Somewhere beyond the moon and stars
Най-богатата жена на света от 2021 г. насам е собственичката на Л'ореал, като състоянието ѝ е наследствено и придобито чрез инвестиции.
Не си го е взела от бивш мъж. То по нашите ширини Безос няма, а и той май не е треперил да не настине да и да не се мине.
С грешна фактология няма как да достигаме до правилни изводи, отново.

# 314
Опаковала първите пратки, викаш? Ама верно ли тва?
Бравос, ашколсун на таквиз булки Simple Smile Заслужили са си милиардчетата с ръцете, а не както злословят злите езици Simple Smile, с друго.
-----------------------------------------
Само дето в реалния живот и в масовия случай възнаграждението за един труд е в зависимост от полезността на резултата от него. Ето защо дори при еднаква длъжност, заплащането може да се различава. Това, без значение на пола на заемащите я. Аз лично не бих огласявал повсеместно, че изкарвам по-малко от колега на същата длъжност. Защото това означава, че не работя колкото него.
Драстичен пример са образованието и медицината. Откакто бяха изцяло почти феминизирани, само проблеми.
Ти като живееш във Франция, знаеш ли, че в образованието там работят 900 000 души, 85% жени?
И тенденцията на положението е от пропадаща към трагично необратима.

Общи условия

Активация на акаунт