Как обичат мъжете?

• 56 100
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 315
  • София
А преди са били само мъже ли? И е виновен полът, а не например, навлизането на технологиите и по-лесният живот, който води до мързел, апатия и девиации във всички сфери? Не, за всичко са виновни жените Laughing После нямало предразсъдъци.

Иначе милионер не ми трябва и не намирам живота за гаден, но мерси за разяснението Joy

А колкото до труда... възнаграждението е според генерираните средства, не полезността. Иначе разни футболистчета нямаше да са милионери. И да, ако работодателят намери начин да ти плати по-малко, дори да работиш повече, ще го направи Wink

# 316
  • По света и у нас
Едно бебе ако най евтино е да го направиш за 15000 евро, като дойде време за детската градина - в Европа не знам колко е но в Америка към $370 на седмица *52 седмици = $19500 на година * 4 години = 78000 за гледането на бебо до отиване в детска градина субсидирана от държавата и училищната система. Такаче господин гей още няма данни да ти каже цялото число.
После идват и други разходи….

# 317
  • France
Важното е ти да си цъфнал и вързал Joy

# 318
В САЩ жените гледат да хванат някой мъж тип мистър "Амазон".
В БГ-то е същото, ама мъжете са тип "АмаЗор".

# 319
А аз гледам да си хвана някой потентен, пич и живичък.
Че бързо се поскапвате май май.Joy
ДАже лудостите са с преференция.

# 320
  • Столичанин ама не в повече :D
С други думи основния проблем е, че жените са недоволни, защото балъците намаляха чувствително, но в крайна сметка както жените имат достъп до всякакви съвети тип как да не земели да се минат, същото го имат и мъжете, само че никоя не иска да зададе въпроса защо, може би защото отговора няма да е приятен. Sunglasses

# 321
А аз гледам да си хвана някой потентен, пич и живичък.
Че бързо се поскапвате май май.Joy
ДАже лудостите са с преференция.

Е-е-ми-и, ше сменяш по-често значи. Такива са времената. Динамични. И технологични Wink

А преди са били само мъже ли? И е виновен полът, а не например, навлизането на технологиите и по-лесният живот, който води до мързел, апатия и девиации във всички сфери? Не, за всичко са виновни жените Laughing После нямало предразсъдъци.

Иначе милионер не ми трябва и не намирам живота за гаден, но мерси за разяснението Joy

А колкото до труда... възнаграждението е според генерираните средства, не полезността. Иначе разни футболистчета нямаше да са милионери. И да, ако работодателят намери начин да ти плати по-малко, дори да работиш повече, ще го направи Wink

Не съм съдия за да определям вина и кой - виновен, кой - невинен Wink
Даже съдник не съм.
Та, вина не виждам, виждам причини. За лесния живот съм съгласен, една от причините е, да. Не единствена. Друга примерно  е, че заетостта се превърна в способ да се занимават жените с нещо за да не си стоят у дома. Което с две ръце одобрявам, защото при сегашната конюнктура и демография, ако жените си стояха по домовете, до три дни макс щеше да е настъпил Апокалипсисът Simple Smile Жена без работа такова въображение развива, че жална ни майка на приятели, съпрузи, деца и други роднини и нероднини Simple Smile
Даже за резултати не придиряме, никак, изобщо. Да се занимава там с нещо, да не фантазира глупости.

За генерираните средства спрямо полезността много може да се спори. Без първите се преживява, без второто - не.
Иначе се радвам, че животът на някои е хубав. Трябва някакъв поне имагинерен баланс да има все пак. Историята на човечеството го потвърждава - винаги е имало прослойка, която добре си е живеела на гърба на останалите. Защо пък сега да няма?

# 322
С предишния ми партньор никакво делене. С кеф даваше пари,без да си смята. И скъпи подаръци,и всичко.
А сега какво му остана след всичкото даване - защо е бивш?
Кой се мотивира толкова да дава без да смята, като утре може да чуе "не те обичам вече, обичам Жоро от офиса" - или Васко от фитнеса.
С феминизма и еманципацията дойде и правото на развод без търсене на вина, без процеси - просто с пускане на една молба. Така че мъжете нямат мотивация като едно време.

# 323
Кой се мотивира толкова да дава без да смята, като утре може да чуе "не те обичам вече, обичам Жоро от офиса" - или Васко от фитнеса.
Когато обичаш някого, ти доставя удоволствие да даваш и да правиш другия щастлив безкористно и без да си правиш сметката.

Къде са сега тези, които пишеха колко по-истинска и силна била мъжката любов... Simple Smile

# 324
  • Out of the Mix
Всеки преценява какво да дава и прави.
Важното да има душевен мир и любов.
То се усеща, когато всичко идва отвътре, от само себе си, по любов и с желание.
Съответно и на теб ти идва да правиш и даваш същото.
Но не е ок да има "ощетени".
Затова съм се стремял да има баланс, именно защото като (ако) се "излезе" от връзката, никой да не е "прецакан", да няма горчивина и лоши чувства, емоции, какво остава ексцесии.

# 325
Когато обичаш някого, ти доставя удоволствие да даваш и да правиш другия щастлив безкористно и без да си правиш сметката.

Къде са сега тези, които пишеха колко по-истинска и силна била мъжката любов... Simple Smile
Да бе, мъжката е користна, пък женската безкористна. Само дето половината жени тук натъртиха - я виж предния ми колко ми даваше, той ме обичаше! А ти колко ме обичаш (демек, какво ще ми дадеш)?

# 326
Аз съм си безкористна и обичаща дълбоко и сигурно затова се засегнах от половото любовно разделение. Simple Smile

Грозно се напада valerie__, чийто пост е повече от адекватен. Да, в живота се случва да даваш и да те разлюбят/напуснат/намразят. Да, отвратително гадно е. И да, ако един път те наранят и придобиеш страх да не се минеш пак, не само, че няма да се минеш, ами и ще изпуснеш шанса да ти се случи нещо хубаво.

Който го е страх, че ще бъде прецакан, да не се занимава с хора изобщо.
Тази тема действа като доста добър антидот на цинизма, който ме беше налегнал.

# 327
Има огромна разлика между това в дадения момент, мъжът да има 100 лв. в джоба и всичките да ги даде за тебе, и да има 2 милиона и да ти даде 1000 лв. В единия случай си му скъпа, в другия- евтина. Не е  въпросът в самото даване/вземане, а в готовността да дадеш всичко за някого. Другата страна може и да не приеме това, което и даваш, но поне ще знае докъде би стигнал за нея. Една златотърсачка си личи от километри, това че мъжете нямат радари, понеже мислят с други свои части, си е техен проблем.

# 328
Олеле.
Аз разбирам принципно намаляващата прогресия на интелектуален капацитет, но как да обясниш на врабчето, че орелът се чувства добре на други височини.
Няма как и е безсмислено.

# 329
  • София
Даже за резултати не придиряме, никак, изобщо. Да се занимава там с нещо, да не фантазира глупости.

Иначе се радвам, че животът на някои е хубав. Трябва някакъв поне имагинерен баланс да има все пак. Историята на човечеството го потвърждава - винаги е имало прослойка, която добре си е живеела на гърба на останалите. Защо пък сега да няма?

Много жлъч бе, Джемсе. Изобщо, оставам с впечатлението, че във форума е пълно с огорчени и прецакани мъже, които се чудят как да си го изкарат на женския пол. Който им е някак виновен, че нещата в живота не са им се получили така, както им се иска, явно като не са се отказали от свободата, правото си на избор и лично щастие, за да може същите тези мъже да са мотивирани да правят нещо си, понеже явно контролът и подчинението мотивира мъжете. И "съдателите на света" се оказва, трябва да получат всичко наготово, вместо да го създадат, за да имат мотивация да станат от дивана (само дето и това не е истина, просто едно време е нямало последствия като решат да го карат така).

Изобщо, СО е като някаква дистопия, в която мъжете се борят срещу лошите жени, опитвайки се да ги върнат в кухнята, за да се възцари най-накрая хармония, ред и справедливост Joy Съвременните суфражетки Wink

Общи условия

Активация на акаунт