Как обичат мъжете?

• 56 100
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 330
Изобщо, оставам с впечатлението, че във форума е пълно с огорчени и прецакани мъже, които се чудят как да си го изкарат на женския пол.
(...)

Изобщо, СО е като някаква дистопия, в която мъжете се борят срещу лошите жени, опитвайки се да ги върнат в кухнята, за да се възцари най-накрая хармония, ред и справедливост Joy Съвременните суфражетки Wink

Simple Smile
Да.
Мъжете срещу жените.
Бг-мамма на прага на 2025 г.

# 331
Който го е страх, че ще бъде прецакан, да не се занимава с хора изобщо.
Златно правило
За повечето хубави неща трябва да се рискува

# 332
  • Далечният изток
А, не, определен тип мъже срещу жените. Както каза Лъвица, тези прецаканите срещу всички жени. Протекция...

# 333
Е ти пък, как да са прецакани.
Я как се къткат и пазят за богоизбраната – то чистота, то счетоводство, то бюджети и ипотеки.
Живот си живеят те. Ехеее.
Тука лелките нищо не щем да вденем и вземем като акъл. И то без пари.

# 334
  • Далечният изток
Пазят за себе си ако питаш мен. След горчив опит...

# 335
  • София
Кой се мотивира толкова да дава без да смята, като утре може да чуе "не те обичам вече, обичам Жоро от офиса" - или Васко от фитнеса.
Когато обичаш някого, ти доставя удоволствие да даваш и да правиш другия щастлив безкористно и без да си правиш сметката.

Къде са сега тези, които пишеха колко по-истинска и силна била мъжката любов... Simple Smile

Теоретичен въпрос: ако другият е нещастен, защото го принуждават да дава без да смята, което не е в стила му /има и такива хора, както добре знаем в тази тема и във форума като цяло/, обичащата го жена не трябва ли да направи нещо по въпроса? Все пак като обичаш някого "ти доставя удоволствие да правиш другия щастлив безкористно и без да си правиш сметката". Това важи и за двата пола, нали?

Извън въпроса по-горе: даването не се свежда само до пари и материални неща - доста случаи има, в които парите и материалното са на ниво, ама емоционално жената е случила на пълен непукист и ръб, който само утежнява тежките емоционални ситуации /без да броим това, че я кара да се чувства необичана или грозна/. И каква е ползата, че е плащач, ако ти пили по нервите и знаеш, че като си наистина зле, не можеш да разчиташ на него?

# 336
Странна птица, пак теоритизираш без да си жена имала вземане-даване със стиснат мъж.
Като е стиснат на пари е стиснат и на всичко останало - любов, чувства и т.н. щото сакън да не се мине.
Ей за това жените мразят стиснати мъже. Не защото са меркантилни.
И това важи за всички стиснати мъже да.

# 337
Този диалог сме го водили - стиснатите не са такива само за пари, а и за емоции, отношение, изобщо има куп дефекти, които вървят в пакет.

# 338
  • София
Птица, аз такъв не мога да обичам. Това е дребна душичка, а мен такива изначално ме отблъскват.

# 339
А какво всъщност значи стиснат мъж? Rolling Eyes

# 340
Като е стиснат на пари е стиснат и на всичко останало - любов, чувства и т.н. щото сакън да не се мине.
Ей за това жените мразят стиснати мъже. Не защото са меркантилни.
Добре де - нали ги тествате първо какви са. Карате ги да плащат сметката като ви водят на ресторант, да ви правят жестове на внимание, после живеете с тях известно време преди да се омъжвате за тях и да им раждате деца.
То стиснат ли е един мъж, как може да не си проличи? Стиснатите хора се познават.
Даже аз (без да съм жена, която си избира мъж) бързо ги виждам - на обяд като отидем; като стане дума за коли на кой колко му харчела и с какви части я ремонтира; като се събира пари за подаръци на някой в офиса, и т.н.
Та сега някоя жена ако си е взела стиснат мъж, кой й е крив после?
Или казвате, че те добре ви заблуждават първо, пък после след години се показват като стиснати?

# 341
  • Далечният изток
Като се свалят розовите очила, цъфват разни качества. Дали ги е крил или някои жени сме големи бели птици, не знам. Предполагам, че обратното няма как да се случи, едва ли мъж хлътва по една жена до глупост.

# 342
  • Out of the Mix
Добре де - нали ги тествате първо какви са. Карате ги да плащат сметката като ви водят на ресторант, да ви правят
Само по себе си този "глагол" ми е нонсенс отвсякъде и ще се учудя, ако реално някои така си мислят, разсъждават, или говорят в действителност на 4 очи. Може да си го мислят, но да го "декларират", ми е мега странно.
Мен никога никой нищо не ме е "карал", или да ме "кара". Достатъчно съм грамотен и интелигентен да знам кога какво да правя, и да не правя. Оплакали се няма. В същото време и знам кога, в какъв момент да дам малко "назад", кога нишан, за да я видя как ще реагира. Но това се случва от само себе си посока опознаването и прекарване на пространство и време в опознавателния период.
Напоследък все с адекватни жени се занимавам и ме среща животът, които също знаят какво да правят. Явно и подборът е добър.

# 343
  • France
Като се свалят розовите очила, цъфват разни качества. Дали ги е крил или някои жени сме големи бели птици, не знам. Предполагам, че обратното няма как да се случи, едва ли мъж хлътва по една жена до глупост.
Има го и синдрома на "доброто момиче". Да не сме меркантилни, да бъдем разбиращи, да даваме шансове, да не сме егоисти... и хоп - някой смотльо ни се е лепнал, защото го играем социални работници. Simple Smile Например тук като напиша, че не се занимавам, не спасявам, не превъзпитавам, не се старая и веднага се надига вой "макак така, как ще се харесваш на 90% от мъжете?!" Simple Smile ами как - никак. Те трябва да се харесат на мен първо. Иначе за какво ми са? Да ги направя на хербарий и да ги сложа в албумчето?

# 344
Така е, Фил. В един момент спираш да си толерантен за много неща. Порастване му се вика. Човек започва да си цени личната енергия и време.

Общи условия

Активация на акаунт