Как обичат мъжете?

• 56 186
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 180
  • Далечният изток
А не. Има една приказка, че парите развалят човека. Обаче... Ако си готин, с пари ставаш още по-готин. Ако си боклук, парите те правят още по-голям боклук Wink

# 181
  • Out of the Mix
Абе, то и аз съм романтичен, нежен, разтапящ се и чувствителен, емоционален, с голямо сърце, ама това е на последващ етап. В началото не мога да съм такъв, а съм по-умерен, обран, докато се опознаваме по срещите. Хубавите неща са за после, допускайки се един до друг с времето и опознаването. Постепенно.

Стига с тия пари. Има хора не работят, имат имоти, наеми, ренти, спестявания, инвестиции, наследства и кво ли не. Имал си професия, някакъв бизнес, спестил си достатъчно, писнало ти е, пуснал си кепенца, искаш спокойствие и да се наслаждаваш на живота; развиваш, развил си хобита и т.н. Поприща и "дейности" се сменят, променят. Има фрийленсъри, докарва там нещо, но всичко друго примерно си е подсигурил и няма нужда от повече. Всякакви има.

Имам един познат в близкия кръг милионер, но пари няма налични. Всичко е на кредит - офис, апартаменти, кара S5-ца, живее в Лозенец, постоянно е някъде, пътува, не се спира, всичко се върти, пари се прехвърлят от едно място в друго, като физическо лице няма нищо, има дни няма и 500 лв. в сметката, защото фирмите чакат, и не може да вади дивиденти постоянно. Аз на неговото място не искам да съм, това не е живот, а постоянен стрес. Деца и семейство няма, нито нещо сериозно около него. Набор 83.

Още една адвокатка позната имам, тя си е "кореняк" "лозенлийка". Няма деца, набор 83. Хвана се с някакъв по-дърт, ходят постоянно някъде, Турции, Гърции, постоянно някакво "мъдруване" у Фейса, пикове от маси и пейзажи. Беше ми навита преди 5-6 г., аз обаче не я харесвах толкова, а и постоянно пътуваше. Сега я гледам е почнала с някакви процедури за "разкрасяване", и ми е дърта, състарила се много.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 21:27 от Revoker

# 182
Абе, то и аз съм романтичен, нежен, разтпящ се и чувствителен, емоционален, с голямо сърце
животът си върви, жени много. Ако не е тя, ще е друга.

Романтичните натури са с други разбирания.

# 183
  • Somewhere beyond the moon and stars

Точно така.
Аз само във форума виждам да им се придава такава тежест; в реала връзките и семействата, които познавам, са все по любов. Впрочем и мъжете, и жените в момента са като цяло финансово по-стабилни, което им дава свободата да се женят по любов, а не по сметка или за жителство, примерно. Мисля, че тенденцията всъщност е обратна, просто инфлуенсърите в социалките дават изкривена представа за много неща.

# 184
  • Далечният изток
Аз като се замисля, познавали сме се с някой мъж и с времето сме си допаднали, харесали, после влюбили. Не помня да ми се е случвало да се влюбя в някого, той да не знае, аз да страдам, да го преследвам, да го каня... Имала съм ... влюбвания е силно казано, но привличания от пръв поглед, взаимно винаги. Тоест както при мен, така и при мъжете се е случвало същото.

# 185
Повечето жени според мен, обичат да си мислят в перспектива когато става дума за любовни истории. Ние си въобразяваме какви би било да си омъжена и да имаш деца с този човек. Мисля, че и доста мъже с н този принцип.
Сега какви планове правиш, като вече си  била женена?

# 186
  • Далечният изток
Е тя пак е женена, тоест омъжена Joy
Освен да си прави планове да се разведе ...

# 187
  • По света и у нас
Още не съм омъжена за втория ми “бъдещ бивш съпруг” 😉 още не съм го намерила. Бъзикам се, не гледам да хвана някой за да го зарежа, и не зная дали бих се омъжила пак. Имам някакъв страх. Но знаеш сляпата неделя съществува, и мен може да ме сполети…

# 188
  • София
Аз имам някакво смътно предчувствие, че ще подпиша трети път някой ден.
И този път ще направя истинска сватба..
Не ме слушайте, късно е...

# 189
Три за щастие, хубавите работи се получават от третия път, Рокстар!

# 190
Не съм срещнала такава мъжка любов. Баща ми все е недоволен от майка ми и иска да я промени вече 50 години, но не защото иска тя да е Бриджит Бардо, а защото неговата любов е такава. Той обича обсебващо, безгранично (във всеки един смисъл) и грубо и с грижа.
Мъжът ми ме обича нежно, с граници и грижа.

# 191
Тя темата е поставена малко така, сякаш да разделя, вместо да обединява.
Всички все пак сме хора преди всичко и преди половите ни белези. Някои хора могат да обичат, а други не могат и това си е.

По коментара на Персона. Аз знам за жени, които не се ожениха по любов, а именно, защото им дошло времето, нямали вече време и нерви да търсят. Дори в моето семейство има такъв пример, жена се е взела с мъжа си, защото ѝ се сторил "добър материал", нищо общо с пеперуди, любов, грижа и т.н. Естествено, това е много токсично и бракът се разпадна в един момент.

Но такива хора и от двата пола имат. Социалният натиск им идва в повече явно, та се бракуват по интереси, за да не ги съди обществото и т.н.

# 192
  • София
Наистина има такива и от двата пола. При жените може би е по-често социален натиск, финансов интерес, страх, че са закъснели. При мъжете май е по-често, защото тези, които истински искат, не им връзват, и поне да има някоя да им роди деца и да им шета. Отстрани поне така изглежда. За мен това е немислимо, не бих могла да съм във връзка и да създавам семейство с някой, който не обичам.

# 193
Аз имам някакво смътно предчувствие, че ще подпиша трети път някой ден.
И този път ще направя истинска сватба..
"Първа брачна нощ" - Трети сезон.
Нещо средно между "Завръщане в Рая" и "Рамбо - Последна кръв".

# 194
Още не съм омъжена за втория ми “бъдещ бивш съпруг” 😉 още не съм го намерила. Бъзикам се, не гледам да хвана някой за да го зарежа, и не зная дали бих се омъжила пак. Имам някакъв страх. Но знаеш сляпата неделя съществува, и мен може да ме сполети…
Не си сама в този страх.
На никой не му се влиза в същата спирала.
Дано да дойде сляпата неделя Simple Smile че инак много сме си самодостатъчни.
Чак плашещо.

Общи условия

Активация на акаунт