Как обичат мъжете?

• 56 163
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 255
Revoker, ти си огледалният образ на Primadona. И двамата обитавате света на фантазиите. Финансовите.
😂😂😂😂😂

Жалко, че Примадона го отряза. 😜

# 256
  • Out of the Mix
Никой никого нито е отрязвал, нито някой е искал от някого нещо.
Къде ме вкара пък ти -> с наборка в брак и с дете на другия край на света. Wink
Другата седмица отново съм на концерт с готина компания и подходящи момичета/жени.

# 257
Тц, отряза си те. Жалко, защото е разведена Примата, ама като е преценила, че не...

Иначе с наборите е най-хубаво. ❤️

# 258
  • Out of the Mix
Де факто и де юре какво ще да е. Wink
От тертипа и желанията си не се отклонявам.
Свободна, млада и без багаж, точка. Праволинеен съм. Joy
Наборите са до време, зависи и от възрастта, и от това мъж ли си, жена ли си, и какво можеш да си позволиш, среда, възможности. На теб не ти ли бяха инфантилни наборите? Thinking

# 259
На бас, че след 10 години пак ще пишеш във форума от 63826381-ия си акаунт и пак от позицията на бездетен и неженен.

Аз съм си ок с моето поколение.

# 260
Revoker, ти на 25 ли си? Това са новите 15.
Добре е, че си наясно какво искаш. Пожелавам ти и да го постигнеш. Няма нищо осъдително, в това да не искаш жена с дете/деца, дори е похвално, че го заявяваш. Въпросът е момите да те искат.

# 261
  • По света и у нас
Само да те светна Пипи, че бебчо като дойде и този твой нов мъж си го научила на 50/50, ще даваш 90/10, като 10% е от мъжа и 90%ще е от тебе.
Светни ни също как и защо става тази трансформация в процентите. Обикновено жените в майчинство разчитат на доходите на мъжа, пък ти твърдиш обратното. Или не си добра с математиката или с подбора на мъже.
Ако мъжа ти прави достатъчно и е склонен да те издържа. Но ако е 50/50, твоите 50 % липсват в бюджета и съответно заминаваш на работа за да си покриеш дупката.  Освен това в БГ е най-дългото майчинство на планетата и е платено една година,  но при мен е 3 месеца макс и някои плащат други не - и аз теглих от спестяванията ми - около 9 месеца за да съм 50/50 с мъжа ми докато гледах бебчо вкъщи. А с второто бебе не ми дадоха да отсъствам за повече от 3 месеца и се върнах на работа… да опъвам каиша.
Такаче изобщо не ми говори за 50/50. Това е сметката на най- загубените, за да можело на него да му е комфортно аз ще се стрелям в крака, не мерси. пък и мъжа взима повече пари от жената точно уж с идеята, че семейство имал да храни…. Въртят го както си искат и вие им припявате.

# 262
В живота си до сега не съм имал 5 лева на цяло в джоба. Или като съм имал, не са били мои Simple Smile С времето това, което се промени, е че сега имам в джоба карти. Кредитни карти Simple Smile Но така или иначе нищо материално, което да мога да нарека "мое".
И, о! за ужас на целокупното бг-мамство и бг-реwoker-ство, намерили са се жени, и то умни и красиви жени, които са ми обърнали внимание, да не кажа нещо повече Wink
Че и деца имам, не показват да са недоволни от баща си Simple Smile
----------------------------------
Най-кратко резюме на тази тема дава стария виц:
- Женската логика е нищо! Вие да видите женската фантазия...!

# 263
Revoker е много интересен форумен образ. Целият форум го взема за мезе, той не се усеща. Малко го кара на 'мило дневниче' тук. Всеки луд с номера си.

# 264
Защо пък 50:50 или всичко по равно като се съберат двама да правят семейство? Аз това не го разбирам. Аз и 100:0 не разбирам.

# 265
Всъщност това с 50:50 си дойде от Примадона, никой друг не говори с такива цифри. Аз просто отстъпих от конкретния разговор, защото си подбирам къде да си губя времето

# 266
Защо пък 50:50 или всичко по равно като се съберат двама да правят семейство? Аз това не го разбирам. Аз и 100:0 не разбирам.

На мен ми звучи като резултат от спортен мач.

Скрит текст:
Ицо Стоичков : - Ти ако не вкарваш, другите ти вкарват... Wink

# 267
  • По света и у нас
Представям си на Фрагранс фанатик как ще му дойде, когато жена му забременее и започнат да я мъчат газовете…, 😂😂😂 и после бебчо започне да ака в памперсчето.

# 268
Или приключват нещата, или отива да си направи едно фитнесче докато жената си оправи бебето. Най-вероятно първото, щото у тях е чисто като в болница и пълен рахат.

PS. Трябва да спра да влизам тук, че не е истина с какви глупости си пълня главата... 🙄😂

# 269
  • here and now
Или приключват нещата, или отива да си направи едно фитнесче докато жената си оправи бебето. Най-вероятно първото, щото у тях е чисто като в болница и пълен рахат.

PS. Трябва да спра да влизам тук, че не е истина с какви глупости си пълня главата... 🙄😂
Никъде няма да ходиш. Толкова хубаво ме забавляваш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт