Как обичат мъжете?

• 56 087
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 375
Зависи и къде живееш, и какъв ти е начинът на живот. Мисълта ми беше, че като се спомене за даване на пари от страна на мъжа, ще кажеш, че чували се изсипват на жената. Сега тука не споменавам за жени, изкарващи си парите с тялото си, и които трябва да инвестират периодично и по много. Така, че тая схема със счетоводните отчети, дето се развява тук, издиша.

# 376
100 евро на месец 😬 за себе си!! Ти наистина си икономична. Моята сметка е с една нуличка отзад, и съм тотално икономична - не мога да се меря въобще с тези дето ходят на лазерни епилация и на филъри, на ботокси и процедури за изправяне на бръчките.
Добре сме си мъжете - повечето за разкрасяване нищо не харчим, природно хубави сме си Simple Smile
Ако бюджетът е общ и жената получава от него по 1000 на месец за разкрасяване, то мъжът получава ли също по 1000 и за какво - за изпиване?

# 377
  • По света и у нас
Ние за вас се правим хубави - ако нямаше мъже щях да си ходя в коравите пети и косматите крака (на мъж щях да приличам). Но с 1000 лева напред 😂

# 378
  • France
Вие пък ядете двойно, а при сегашните цени си е сума

# 379
Ние за вас се правим хубави
Кажи го това на съфорумничките си тук. Като беше станало дума защо жените хвърлят толкова усилия, време и пари за разкрасяване - от суета ли, за да се харесват на мъжете ли, за какво - почти всички казаха, че за себе си го правели.

# 380
  • France
Аз го правя за себе си. Simple Smile

Когато живеех с бившия, давах миниимум 300е за храна на месец. Като заживях сама - ахнах. Само 150-200е. И това при тогавашните цени. Сега делтата е сигурно двойна.

# 381
  • По света и у нас
Значи сметката е, че ти ядеш за 150-200 а той само за 100?

Между другото дългата коса ( ако не е посивяла ) е най икономична, късата коса и изрусената си струва доста пари заради поддръжката - поне веднъж месечно подстрижка, и веднъж на месец и половина изрусяване . А вече ако имаш сиво това сигурно ще е най скъпото ( да чукам на дърво да не идва при мен скоро) . Напоследък се правех тъмна защото ми отива на очите и боята не държи никак.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 21:28 от PriMadonna

# 382
  • France
Не, 300е, беше само моята част - половината от общото. Означава, че той е консумирал за 400-450е храна на месец. Нормално, предвид, че бе близо 2 метра и почти 100кг, а аз - 50-51кг.

# 383
Уж съм добър по математика, но тука се използват някакви други формули.
А и още нещо - не е задължително да има права пропорционалност между това колко килограма си и за колко пари ядеш.

# 384
Относително е това с косите, дължините, бои.
Влагам доста грижа в косата си. Не за фризьор, но обичам да ползвам по-скъпи (професионални предимно) и качествени продукти за коса. И обичам да имам разнообразни и постоянно тествам нови. Та не е особен критерий. Обичам козметика и парфюми, от време на време избухвам с дрехи, но за обувки и чанти не ме търси да давам пари нон стоп. Не че нямам де, но не пазарувам с кеф като парфюм или козметика.
То пък оставаше мъж да ми прави сметката на козметиката. Grin

# 385
  • София
Като си изкарваш свои пари, можеш да си позволиш никой да не ти прави сметка за нищо Wink Което предполагам е и драмата на някои мъже. Иначе аз декоративна козметика напрактика не ползвам, с дрехите и парфюмите имам избухвания, а после затишия Laughing Обувки и чанти не са ми страст. Колко точно харча не мога да кажа. Стигат и не им правя сметка, но не мисля, че са и баснословни суми. Подаръци приемам всякакви, от мъжа до мен. Аз също подарявам, с кеф и от сърце.

# 386
  • Далечният изток
Боядисвам се през 3 седмици, русо. Много се грижа за косата - винаги имам поне по 2 различни маски, 3 балсама, олио, кристали, кремове и всякакви други боклуци за коса.
Леле, съвсем сериозно се замислям, че ако трябваше някой мъж да ми поддържа стандарта, трябва да е милионер... Преувеличавам де, ама доста парици струвам месечно сякаш.

# 387
  • France
Лесно мога да направя сметката. Ходя на фризьор между 3 и 6 месеца, косата ми е среден до къс боб и имам дискретен балеаж тип омбре. На средно 6 месеца си подновявам и бялата козметика - от години съм само на клиник, защото кожата ми е чувствителна. Декоративна почти не ползвам, имам щастието да нямам нужда от фон дьо тен. Само коректор за сенки и спирала. От време на време червило и руж. Маникюр и педикюр правя сама от години. Спорта ми е евтин - бягане и басейн.
Откакто имам деца не съм избухвала с маркови чанти:(

Кажи си, Абуто, какво не разбра?

# 388
Е, това са съвсем нормални разходи, Аида
Нормален мъж може да ги поеме, ако го включваш в сметката.
Колата и прилежащите с нея плащания примерно е разход, добрите дентални услуги, малките корекции с наближаването на 50-те (за устни, чело, гневна бръчка), дрехите все пак сезоните си искат подновяване, ако се работи с хора и е ключово да изглеждаш добре. Здравни процедури и терапии когато се налага, когато не - масажи 2-3 пъти месечно (въпреки че и аз със спорта си излизам евтино, но човек трябва да раздвижва допълнително)
Аз за това по-скоро на годишна база бих смятала колко си струвам.

# 389
  • Далечният изток
Ама аз споменах само косата Joy
И вчера обувките и чантите...

Ако продължа с гримовете, дрехите, бижутата, храната, заведенията, екскурзиите.... Айде ще замълча. Тази тема ме замисли, че харча прекалено много и трябва да спра това разхищение...

Общи условия

Активация на акаунт