Как обичат мъжете?

• 55 972
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 555
Не бе, вие не разбирате.
Те харесват жените, но трябва и те да ги разберат и да си знаят мястото. Wink

# 556
  • София
И къде ми е мястото? Щото аз мисля, че е на дивана у нас, с чаша вино.

# 557
На мен ще ми е скучно, да си прекарам живота на дивана.

# 558
  • София
На мен ще ми е скучно, да си прекарам живота на дивана.
Ами аз говорех за "мястото". Пътешествията са отделна тема.

# 559
  • София
Махни НПО-тата, дай ще ти съберем на теб колкото там трябва за баячка. Явно мечката-стръвница с безплатните вечери яко ти е взела страха.

ПП - Странна птица, ясно е, че "Парен каша духа", но си отишъл в крайност. Остави миналото и се върни се към една по-нормална мъжка същност.

Забелязвам, че няколко дами отделят много време да обърнат нещата и да обсъждаме мен, а не светът като цяло и универсалните житейски принципи. Няма нищо лично в този разговор, уви! Всеки мъж /то и жена, ама тук мъжете ги нарочиха, заради което и говоря за тях - като почнат да изискват жените винаги да плащат с или без да са съгласни, защото са жени, пак аз ще спасявам дамите/ може да плаща като поп, ако реши, но това ще го реши той, а не някой друг. Може и да не плаща, но пак ще си решава сам. Всяка силна и независима жена никога няма да има проблем с това, защото желанието да контролираш другия всъщност издава слабост, а не сила.

Скъпи дами, в 21-ви век сме, мъжете и жените са равни! А равните не дължат подчинение един на друг. Има ли подчинение и "задължения по полов признак" /или жестове, които другият решава, че са задължителни за теб/, имаме подчинен пол, съответно нямаме равенство. Проста и лесна за разбиране концепция!

# 560
Сори, ама май ще се окажа права...
Виж сега, постоянно ви го повтаряме това по темите - не се женете бе хора, не влизайте във връзки и в съжителства с жени, нито е задължително да си женен, нито нищо. Светът няма да се свърши, ако точно вие не се размножите.
Пък щом сте толкова свестни мъжете, намери си един мъж и може пък да те направи щастлив...

Не че толкова държа да се размножавам, обаче работния процес по осъществяването на тази дейност има доста привлекателни страни Wink Не е за пропускане Simple Smile

Скрит текст:
Забелязвам, че няколко дами отделят много време да обърнат нещата и да обсъждаме мен, а не светът като цяло и универсалните житейски принципи. Няма нищо лично в този разговор, уви! Всеки мъж /то и жена, ама тук мъжете ги нарочиха, заради което и говоря за тях - като почнат да изискват жените винаги да плащат с или без да са съгласни, защото са жени, пак аз ще спасявам дамите/ може да плаща като поп, ако реши, но това ще го реши той, а не някой друг. Може и да не плаща, но пак ще си решава сам. Всяка силна и независима жена никога няма да има проблем с това, защото желанието да контролираш другия всъщност издава слабост, а не сила.

Скъпи дами,
Скрит текст:
в 21-ви век сме, мъжете и жените са равни! А равните не дължат подчинение един на друг. Има ли подчинение и "задължения по полов признак" /или жестове, които другият решава, че са задължителни за теб/, имаме подчинен пол, съответно нямаме равенство. Проста и лесна за разбиране концепция!

Обръщението много ми харесва. Едновременно учтиво, любезно, и в същото време една такава разтърсващо дълбока истина се крие в него...
Trollface

# 561
  • София
Така е, Птица, не трябва да има задължения по полов признак, та нека и мъжете да започнат да раждат Joy

Иначе за сметката никой не ги задължава и подчинява, много евтино се опитваш да манипулираш пореден пост Wink

# 562
Скрит текст:
Махни НПО-тата, дай ще ти съберем на теб колкото там трябва за баячка. Явно мечката-стръвница с безплатните вечери яко ти е взела страха.

ПП - Странна птица, ясно е, че "Парен каша духа", но си отишъл в крайност. Остави миналото и се върни се към една по-нормална мъжка същност.

Забелязвам, че няколко дами отделят много време да обърнат нещата и да обсъждаме мен, а не светът като цяло и универсалните житейски принципи. Няма нищо лично в този разговор, уви!
Всеки мъж /то и жена, ама тук мъжете ги нарочиха, заради което и говоря за тях - като почнат да изискват жените винаги да плащат с или без да са съгласни, защото са жени, пак аз ще спасявам дамите/ може да плаща като поп, ако реши, но това ще го реши той, а не някой друг. Може и да не плаща, но пак ще си решава сам. Всяка силна и независима жена никога няма да има проблем с това, защото желанието да контролираш другия всъщност издава слабост, а не сила.
Скрит текст:
Скъпи дами, в 21-ви век сме, мъжете и жените са равни! А равните не дължат подчинение един на друг. Има ли подчинение и "задължения по полов признак" /или жестове, които другият решава, че са задължителни за теб/, имаме подчинен пол, съответно нямаме равенство. Проста и лесна за разбиране концепция!
Много патетично, смисълът обаче бяга. Как мъжът, ако не желае, ще плати  пустата вечеря и ще плаща изобщо насила?!? Моля те, обясни, защото въображението явно ми е бедно.
А, да не би пък да искаш да стигнеш до ... коя база беше там (по терминологията на Chris Stuck Out Tongue Winking Eye ), ама тънко и като не става това да отприщва тези словоизлияния?

# 563
  • France
Стана ми любопитно, Птица, ти колко пъти в живота ти въобще си имал първа среща, че имаш фобия от плащането на сметката?

# 564
Пустата му сметка още ли я дъвчем.
На Птичко му хареса да се занимават с него май.
Айде, аз поемам всяка сметка, за д аима мир.
Но какво ще получа насреща? Joy
Че аз съм капризна и своенравна.

# 565
Значи пак стана манджа с грозде. Хем сме феминистки, хем използваме социалните роли по полов признак като аргументи. Ами ако жената не може/не иска да ражда трябва ли мъжът да я черпи? Или на първа среща първо да я пита дали е фертилна?

# 566
Мъж, който е дръзнал да дава, ако е фрустриран от жената после и скапва. Затова са така предпазливи.
АМа то гаранции няма на тоя свят.
Риск печели, риск губи.
Самтаймс уин, самтаймс люс.

# 567
  • София
Значи пак стана манджа с грозде. Хем сме феминистки, хем използваме социалните роли по полов признак като аргументи. Ами ако жената не може/не иска да ражда трябва ли мъжът да я черпи? Или на първа среща първо да я пита дали е фертилна?

Учуден съм, че трябва да обяснявам такива неща и то толкова време, а някои дами още не могат да разберат и приемат казаното /в случая - написаното, ако ще ставаме дребнави/. Все пак сме във форум, където се пали от 0 до 200 километра в час при твърдението, че имало такова нещо като женски задължения на ниво битовизми. И пак тук ми обясняват, че мъжът трябвало да плаща сметката и на двамата при първа среща.

А ако исках да натроля дамите, отдавна щях да заявя, че е жест жената да не позволи на мъжа да плати и сметката ѝ. Тя знае, че той може да плати и нейната сметка, но въпреки това ще си я плати сама. Ама вместо това най-рационално ви обяснявам как стоят нещата.

# 568
  • София

Тц, Манди, едно са социални роли, едно са чисто физиологични различия. И това подчертавам с коментара си, че сме различни и няма как да искаме еднаквост. А не че едното се дава срещу другото.

И както казахме, мъжът нищо не трябва. Което не значи, че не прави добро впечатление, ако го направи, и лошо, ако не го направи. Иначе аз лично не съм феминистка. Разсъждавам рационално. Кой какви роли ще възприеме, в днешно време е повече въпрос на избор, освен там, където избор няма, по чисто физиологични причини. Аз лично не намирам нищо лошо в определени традиционни жестове. Това, че сме си извоювали равни права не значи, че трябва да унищожим всякакви ритуали по между си, защото както казах, все пак не сме еднакви и това предполага понякога да се заявяваме различно. Странно как мъжете искат да сме "равни" със сметката, ама не и с броя сексуални партньори, например Wink

Птица, и кво, все пак го заяви Laughing Жест би било, ако жената го възприеме за такъв, и ако мъжът го възприеме за такъв. Когато и двамата мислят така, лошо няма да се направи. Но трябва да почувстваш, че жестът ще бъде възприет правилно и оценен. Аз лично познавам много мъже, за които да платят сметката е въпрос на чест, и биха се обидили. Видно никой от тях не пише тук Laughing

# 569
Аз смятам, че плаща, който кани. Носи тежко, който може. Ражда, който може. Изкарва парите вкъщи, който умее. Готви, на когото му се отдава. Чисти, който има време. Ако и на двамата не им се отдава и нямат време, може да делегират отговорността на трети.
Важното е семейството да върви. Гледаме да си избираме някой, който не се скатава и не се прави, че не умее, в противен случай има санкции.
Защото иначе ако всичко зависи от възможността да родиш/да чистиш/да готвиш/да изкарваш пари и тя си отиде,  отиваш си и ти. Което е много неприятно, защото не знаеш какво ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт