Как обичат мъжете?

• 55 953
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 615
  • София
аз като черпя, не очаквам връщане на жеста..
това е все едно с приятели да седнем да броим кой е почерпил повече пъти другия..
Е то с приятели е съвсем друго - един път ти черпиш, друг път те.
С жени по мое време беше малко по-различно - като си се запознал с жена и я поканиш на вечеря, някак си се предполага вече, че щом е приела има интерес и ще става нещо.
Сега с Тиндър-поколението предполагам е по-различно. Суайпват там на 100 случайни, от тях 10 му връщат суайпа, 5 се съгласяват да излязат. И на всяка трябва да плати вечеря ли? Като може и нищо да не стане. И това само тази седмица - а другата пак ли, с нови 5?
Според мен правилното е (и друг път съм го казвал) каниш там на някаква неангажираща среща, плащаш едно кафе/един коктейл, и ако няма да я бъде работата нищо не си загубил. Вечерите, подаръците и спа-уикендите ги оставяш за ако/като ти стане гадже.

Ами ще плащаш, какъв е проблема. Ако си читав мъж и умееш да преценяваш отсрещната страна, то никога не би стигнал до 10 срещи с различни жени за две седмици Sunglasses

Това важи ли за читавата жена или само за читавия мъж? Че тук има хора, които искат да чуят и за читавите жени - само за мъже слушаме и става досадно! Ако бяхме в аудитория или на друго публично събитие, вече щяха да освиркват лектора/лекторите/който там е взел думата. Grin

Колкото до другия въпрос - каза ви се достатъчно, стига да четете. Който изкарва парите, той решава за какво да ги харчи и кога да ги харчи. Все едно мъж ли е, жена ли е, марсианец ли е... Такива абстрактности като "мъжка същност, определяна от жените" /мен не са ме питали, очевидно, а подозирам, че и други мъже не са били поканени на обсъждането/, "жест, който се приема като жест от бенефициента му, ама не и от извършителя му" и "упражняването на правата ти да води до някакви генерални изводи за теб като човек, нямащи нищо общо с това, което се е случило" съществуват само в сферата на научната фантастика и ще си останат там. Нека не смесваме жанровете!

# 616
  • София
Ами така де... И като поканиш някого на среща, значи си решил, че ще ги похарчиш за него. Иначе ето, ЧатГПД даде решение - каниш го, ама обявяваш - виж са, аз те каня, ама на мен никой не може да ми каже как да си харча парите, та предварително си подготви сумата за срещата Joy

# 617
  • София
Понякога каня мъже да се видим в кафенето на работа. Тогава аз си купувам кафе и вода или може и да черпя, тъй като сме на моя територия. Но срещите са като интервю - 30 минути и чао.

# 618
Въобще не мога да си пасна с някой неграмотен. Абсурд...
Разби ми сърцето. Weary

# 619
"Не можеш да се мериш с жените, когато става въпрос за любов и отмъщение" Wink Войната на семейство Роуз.
На мен май ситуация ми прилича повече на "Рамбо първа кръв"JoyJoy

# 620
Странна птица, не съм съгласна. Всеки може да си упражнява правата разбира се, но не можеш да очакваш другите да не те съдят по постъпките. Има си етикет на поведение и някакви морална норми, които хората очакват. Все пак сме социални същества. Примерно имам право да не задържа вратата на жената зад мен, но сигурно ще си създаде мнение, ако я пусна и я удари в лицето.

# 621
  • Обран бостан ;)
Темата е "как обичат мъжете" , а като почнеш да четеш - сметки, богати мъже и скъпи вещи.
Уж сте, или поне претендирате, че сте зрели жени. Толкова ли не сте разбрали, че скъпите чанти, скъпата козметика, скъпите прически и скъпите дрешки пораждат завист у другите жени, но никак не впечатляват мъжете, еле пък богатите.

И като е станало дума за плащане и кога мъжете плащаме ще постна един мем:
Скрит текст:

Познайте коя от двете бих поканил на среща и бих платил сметката дори и само да я погледам. Wink

# 622
  • София
Колко си права, Манди. Мога да не поздравя, мога да не кажа Благодаря, мога да си платя сама. Въобще мога да се държа като " хваната от гората", ама не искам. Ако някой мъж желае да го прави - ок, но не с мен.

# 623
Al_Bundy, от ляво жената е на 30, а отдясно на 16, та предполагам втората, защото ти е дъщеря?

# 624
Темата е "как обичат мъжете" , а като почнеш да четеш - сметки, богати мъже и скъпи вещи.
Уж сте, или поне претендирате, че сте зрели жени. Толкова ли не сте разбрали, че скъпите чанти, скъпата козметика, скъпите прически и скъпите дрешки пораждат завист у другите жени, но никак не впечатляват мъжете, еле пък богатите.

И като е станало дума за плащане и кога мъжете плащаме ще постна един мем:
Скрит текст:

Познайте коя от двете бих поканил на среща и бих платил сметката дори и само да я погледам. Wink
MD Heart Eyes

# 625
ако мъжът на срещата е пресметлив бройкаджия като описания типаж от теб, се усеща и втора среща няма да има, камо ли до секс и гаджелък да се стигне
Че те и мъжете могат да кажат така - ако на първа среща усетя, че жената е пресметлива и за нея е по-важно кой ще плати сметката отколкото дали ще си прекараме добре - втора няма да има.
Иначе и аз съм на принципа "който кани плаща", както съм казвал много пъти. Но поканата за първа среща според мен трябва да е нещо неангажиращо и ненатоварващо - старбъкс, барчето на ъгъла, нещо такова.
Навремето си като бях ерген, на скъп ресторант на първа среща никога не съм канил жена, дето не е ясно харесва ли ме въобще или е дошла само за да ме види какво представлявам и да ме резне защото не слушам правилния тип музика или не съм с брада, оформена по текущо модерния начин (от темата "Кое е най-тривиалното нещо, заради което сте отрязвали мъж").

# 626
Това само мъж, дето не е докосвал добре поддържана жена може да се изкаже така отрицателно за дрехи, козметика и поддръжка. На който му е все едно дали носи полиестер, дали кара кола на 18 години и какво яде.
Човек с вкус към живота, който умее да се наслаждава на големите неща, НО и на детайлите, винаги ще оцени поддържаната жена. Тя ухае, тя се обича, тя върти света
Момичето в Макдоналдс при първа възможност ще стане такава, зле сте да мислите, че това и е мечтаната работа, място и външен вид.

п.с. и не бъркайте младостта с красотата. Всичко младо си е красиво, но да останеш красив е въпрос на поддръжка

# 627
Това от макдоналдс май е продължение на пророчеството за неизбежното стигане до етап "срещи с ИИ, поради липса на друга опция". Което от друга страна ще бъде възход на социалния живот на много мъже, така че го пиша при добрите новини.

# 628
  • София
Че те и мъжете могат да кажат така - ако на първа среща усетя, че жената е пресметлива и за нея е по-важно кой ще плати сметката отколкото дали ще си прекараме добре - втора няма да има.

В правото си е да го каже и втора среща да няма. Или смяташ, че мъжът е длъжен да покани на втора среща жена, дори тя да го е отблъснала с поведението си?

# 629
  • Столичанин ама не в повече :D
След като е толкова правилно, нека жените като някой мъж ги покани да му казват, че очакват той да им плати сметката, ама в реалността никоя не го прави, защо ли. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт