това е все едно с приятели да седнем да броим кой е почерпил повече пъти другия..
С жени по мое време беше малко по-различно - като си се запознал с жена и я поканиш на вечеря, някак си се предполага вече, че щом е приела има интерес и ще става нещо.
Сега с Тиндър-поколението предполагам е по-различно. Суайпват там на 100 случайни, от тях 10 му връщат суайпа, 5 се съгласяват да излязат. И на всяка трябва да плати вечеря ли? Като може и нищо да не стане. И това само тази седмица - а другата пак ли, с нови 5?
Според мен правилното е (и друг път съм го казвал) каниш там на някаква неангажираща среща, плащаш едно кафе/един коктейл, и ако няма да я бъде работата нищо не си загубил. Вечерите, подаръците и спа-уикендите ги оставяш за ако/като ти стане гадже.
Ами ще плащаш, какъв е проблема. Ако си читав мъж и умееш да преценяваш отсрещната страна, то никога не би стигнал до 10 срещи с различни жени за две седмици

Това важи ли за читавата жена или само за читавия мъж? Че тук има хора, които искат да чуят и за читавите жени - само за мъже слушаме и става досадно! Ако бяхме в аудитория или на друго публично събитие, вече щяха да освиркват лектора/лекторите/който там е взел думата.

Колкото до другия въпрос - каза ви се достатъчно, стига да четете. Който изкарва парите, той решава за какво да ги харчи и кога да ги харчи. Все едно мъж ли е, жена ли е, марсианец ли е... Такива абстрактности като "мъжка същност, определяна от жените" /мен не са ме питали, очевидно, а подозирам, че и други мъже не са били поканени на обсъждането/, "жест, който се приема като жест от бенефициента му, ама не и от извършителя му" и "упражняването на правата ти да води до някакви генерални изводи за теб като човек, нямащи нищо общо с това, което се е случило" съществуват само в сферата на научната фантастика и ще си останат там. Нека не смесваме жанровете!
Войната на семейство Роуз.