Как обичат мъжете?

• 55 480
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 200
Ронин, нали знаеш.
В леглото жената трябва да е малко мръсница, а мъжът малко простак.
//
Да, подкрепям мнението на Лъвица. И аз така ги виждам нещата.
Права си. Просто ми стана смешно.
Заради някакви мои мисли и случки.
Темата е дълга. А деня е млад.

# 1 201
  • София
Вече и часовете ли ще си дебнем? Ех, за първи път ли загубихте спор с мъж, скъпи дами? Все някога щеше да стане! Давайте го по-ведро!

Боверик, един мъдър мъж не се ограничава само до това да има жена. Той се регва в място като "БГ Мама" и прави бърза проверка какво могат жените. В крайна сметка всички си имаме предпочитания и привличаме що-годе еднакви хора, а е добре да опознаеш и останалите. Ако не бях дошъл тук, нямаше да съм чувал за жени, които изискват мъжа да си плати сметката. Приемам го за полезен опит, който ме е направил по-ерудиран!   

# 1 202
  • France
... Ако не бях дошъл тук, нямаше да съм чувал за жени, които изискват мъжа да си плати сметката... 
Joy Аз пак да попитам, ти колко първи срещи си имал?

# 1 203
  • Далечният изток
Все едно тук държим хората вързани... Няма такова нещо, птица. Напълно свободен си да натиснеш хиксчето горе вдясно. И други варианти имаш - от "настройки" - "съгласия" - "оттегляне на съгласията" или пак в "настройки" - "лични данни" - "искане да бъда забравен" и няма да срещаш нито жени, които изискват мъжа да СИ плати сметката, нито никакви.

# 1 204
Ударението не е върху простотата, а върху
Желанието (да те иска като последната капка вода).
Просто по-семплите хора по-малко го прикриват и по-малко мислят за последствията.
Иначе да си желан е най-силният афродизиак.
По-семплите хора имат, по-малко стрес. Тоест по-потентни.

Ако е за една вечер е добре.
Какво обаче ще го правиш семплия през деня?
Буквално на другата сутрин Joy

# 1 205
  • По света и у нас
Е как какво? Ще го изпратя на работа. Да не мислиш че ще седя да го гледам цял ден, то и не-семплия също не ми трябва през дена.

# 1 206
  • София
Познавам лично мъже от форума, но от предишната реколта. Нормални семейни мъже, интелигентни и с добри постижения като цяло. Иначе със зор да се лигавят, но то и ние това правим. Мога да предположа, че и новата реколта са от същия тип, но не ги познавам.

# 1 207
  • Далечният изток
Олеее недей така... Някои градят форумни образи с години и ти сега шат - лигавили се Joy

# 1 208
  • София
Олеее недей така... Някои градят форумни образи с години и ти сега шат - лигавили се Joy
Не го казвам с лошо. Убиват време и те като нас. Иначе образи, който гради да се оправя, така да се каже.

# 1 209
  • France
Не мисля
Като бременна със Славито бях се заровила в старите теми. Съвсем различни потребители. И лигавенето им различно
Тук по-скоро е обратното. Опит да минат за големите пичове, но прозират съвсем други неща.

# 1 210
То е ясно, че хората влизат тук за разтуха и забавление/релакс.
Но не мисля, че се отличават много от екранните си образи в реала. Е, има и скрити лимонки, поне от тези, които познавам.
Градят, градят, някои доста умело градят. Навън нищо общо. Joy

# 1 211
  • София
Не мисля
Като бременна със Славито бях се заровила в старите теми. Съвсем различни потребители. И лигавенето им различно
Тук по-скоро е обратното. Опит да минат за големите пичове, но прозират съвсем други неща.
Сигурно си права. Навремето се лигавехме в Клюкарника, а лично аз не бях и стъпвала в СО, та не знам мъжете писали ли са и тук. Тогава и повече се събирахме, не случайно ги познавам, трудно е било да се градят образи, освен нарочно комични. Сега нещо не мога да следя кой кой е и съм запомнила само Абуто.

# 1 212
Е как жените, които очакват елементарен етикет от мъжа, плащащ сметката, са направили някой по-ерудиран

Ерудиран… Grinning

# 1 213
  • София
Явно не съм достатъчно дълго във форума да познавам другия типаж Joy За съжаление, определен такъв си го има от време оно, само никовете се сменят. Преди като пишех по спам темите обаче, си ставаше добро лафче, но там се подвизаваха и други образи. Извън СО също имам приятни впечатления от компетентни по различни теми съфорумци.

# 1 214
Аз не градя образи. Нито имам време, нито желание.
Но според мен, хора си изграждат образи.
Особенно ако не са виждали човека.

Общи условия

Активация на акаунт