Как обичат мъжете?

• 55 281
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 695
Другия път като ме питат какъв съм - ще кажа космо-нафт.

Както се пееше в онази песен: Толкова косми и толкова нафта има в музея на космонаФта Simple Smile

# 1 696
Ау, взех тъ!

# 1 697
Ау, взех тъ!
Не може да ти се орече, че имаш вкус.
Другите... Будали.

# 1 698
  • София
Много те дразни явно Крис, че жените имат изисквания, за да правят секс с някой, но това е повече от нормално - нарича се хигиена на общуване.. ти, ако имаш дъщеря ще си съгласен ли тя да прави секс с всеки, който иска да го прави с нея, само за спорта, без да има грам изисквания за човека отсреща?

Защо да го дразни? Просто напомня, че изискванията са и от двете страни, т.е. не са ограничени по пол. Която дама иска нещо друго, е свободна да ходи при баща си - единственият мъж на планетата, който ще, не ще, ще угажда безропотно на мераците на скъпата дама.

# 1 699
Ще ви се да е единствения, но не е
Много мъже на планетата обичат жените си
Не разбирате как така го правят, което е и същинската драма на тая тема.

# 1 700
Казва се автозащита на психиката. Психиката отхвърля това, което не може да преработи/приеме/осъзнае, за да се съхрани. Wink

# 1 701
Ау, взех тъ!
Не може да ти се орече, че имаш вкус.
Другите... Будали.
Ся, всяка умна жена знае: по-добре космо-нафт в леглото, отколкото нафт-алин в гардероба Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 702
  • France
В този форум се върти-суче и накрая пак до космите се опира Joy

# 1 703
За разнообразие малко с мъжки косми завъртяхме. Joy
Тенденциите в съвременното общество – мъжете са новите жени.
Няма справедливост в тоя свят, ей. Joy

# 1 704
  • France
Има нещо вярно. Онзи ден слушах един тукашен фризьор, който има верига от салони да казва, че жените все повече отлагали посещения и повече се правили сами вкъщи. Докато мъжете ходели в бръснарници да им правят пълни процедури. Като едно време. Колелото се върти

# 1 705
След тая тема няма да се изненадам мъж да ме заговори, да ме покани на среща и закачливо, докато навива на пръстче масур от обработената с балсам със серамиди косичка, да ме попита "Ама ще черпиш ли?"
След нашите мъже тук, казвам само, че ще съм подготвена за това

# 1 706
  • Обран бостан ;)
От дипломите та до космИте. Няма друг такъв форум - Н Я М А !

Защо трябва да се чувствам неудобно, че жена, която ме е зарязала е погрозняла и вече не ми харесва ?
Няма начин да знам какво би станало ако не беше ме зарязала - реши, направи го. Кофти ми беше  - признавам, но продължих, както и тя. Всеки с късмета си както се казва.
То, ако знаехме предварително кое как, ехеее. Wink

Бънди и твоите коментари лъхат на травматизиран мъж без диплома за висше образование. Ние не се бием у гърдите, че сме умни, просто ти казваме какъв ни е старта.
Дипломата е първата цедка, и както винаги тези без диплома неглижират тези с диплома, защото никога няма да разберат какво е да имаш такова нещо.

Ако аз  мога да съм изчела 50 учебника и взела 51 изпита, до 24 годишна възраст, когато мога да направя абсолютно всичко със себе си , значи и мъжа ми трябва е реализиран подобно на мен, че и много повече от мен, след като ни е казано, че мъжа е по- от жената.

Аааа, момент, момент. Тук се тръби, че жената е по-по-по-по-най от мъжа. Кое е вярно или както ви изнася.

Иначе - да, права си. С основно образование съм, работя в чистотата, живея ден за ден.

С'а капна ли ти мед на сърцето ?

# 1 707
Е, това с основното образование доста обяснява.
Никой не те напада, само ти даваме съвети. Дори това с училището - има възможност да наваксаш с образованието като частен ученик.

Но сигурна бях, че нещо такова ще изскочи, сигурна бях. Пропуските в логиката, силната тревожност, неувереността, доста тръгва от неходенето на училище.

Какво нещо, толкова сериозни дефицити - и имало обяснение защо.

# 1 708
  • Обран бостан ;)
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Пак ми започва добре деня. Wink

# 1 709
Е, това с основното образование доста обяснява.
Никой не те напада, само ти даваме съвети. Дори това с училището - има възможност да наваксаш с образованието като частен ученик.
Мисля, че Бънди ще вземе присърце съвета, ако Бази се заеме с мисията "частен ученик". Мястото на уроците да си го доуточнят Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт