Как обичат мъжете?

• 55 209
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Столичанин ама не в повече :D
Така е Абуто. И аз тези разходи от празен светски живот ги водя като маркетинг и ПР за “фирмата”.
А като клъвне шаранчето, клъвне, но то не се знае кой кого е клъвнал накрая.
Определено мъжете са по големите стратези в омайването, зарибяването и заграждането на жени, бизнеси. Давате много в началото с цел да се налапа рибката до опашката и после намалявате разходите до минимум, докато се преминете на пълно експлоатиращ режим.
И от тази гледна точка да се коментират едни пикливи  20 кинта за закуска.. е просто смешно. Такъв мъж не само че на ходи по срещи ми сигурно и на работа не ходи.
А има и едни други мъже, които правят обратното, дават малко за жена която не познават, но когато тя им се докаже тогава и дават всичко, и затова нямат нужда да бъдат стратези, в омайването, зарибяването и заграждането на жени, но те са малко защото много от жените искат още от началото да им се дава много, само че както на една читава работа човек с доказването си почва да получава повече, и във читавите връзки е така. Sunglasses

# 1 816
Така е Абуто. И аз тези разходи от празен светски живот ги водя като маркетинг и ПР за “фирмата”.
А като клъвне шаранчето, клъвне, но то не се знае кой кого е клъвнал накрая.
Определено мъжете са по големите стратези в омайването, зарибяването и заграждането на жени, бизнеси. Давате много в началото с цел да се налапа рибката до опашката и после намалявате разходите до минимум, докато се преминете на пълно експлоатиращ режим.
И от тази гледна точка да се коментират едни пикливи  20 кинта за закуска.. е просто смешно. Такъв мъж не само че на ходи по срещи ми сигурно и на работа не ходи.
А има и едни други мъже, които правят обратното, дават малко за жена която не познават, но когато тя им се докаже тогава и дават всичко, и затова нямат нужда да бъдат стратези, в омайването, зарибяването и заграждането на жени, но те са малко защото много от жените искат още от началото да им се дава много, само че както на една читава работа човек с доказването си почва да получава повече, и във читавите връзки е така. Sunglasses
А има и жени, които не искат нищо (материално) от мъжа, ни в началото, ни в ксредата, ни в края. Загубенячки.

# 1 817
Всъщност да делиш сметки и да се пазариш за пари, излизане, плащане и срещи, а някога си СЛЕД това да си видиш ли, щ е д ъ р (психолозите ще кажат - няма такъв човек, дребнав по природа, но някогаси после: щедър) - това е именно стратегия.
Стратегия, планче, правене на сметка, както искате го наречете. Жалък опит за контрол на дребно.
Не се случва така в т.нар. читави връзки.

# 1 818
  • София
Мъж, който дава много на "втори етап"? Покажете ми го, аз лично ще му дам златен медал. Аз, за ... години, такова чудо не съм виждала.
Като мине бонбонено розовия период, обикновено настъпва суша и тишина.

# 1 819
  • Далечният изток
Аз какво има да се доказвам на мъж, който не иска нищо да даде за мен?! Остави пари. Както вече казахме стиснат на пари, е стиснат за всичко останало. Значи той си пести емоции, време и внимание, пък аз ще го гоня да му се доказвам.... Това някой болен редпилски мозък ли го измисли?!

# 1 820
  • София
"Хубавото " на тези "герои" е, че наистина са стиснати за всичко. На първа среща получава главоболие от сметката, на втора лек удар, от който си изгубва способността да говори и накрая просто си умира сам. В смисъл изчезва от полезрението, не друго.

# 1 821
  • По света и у нас
Козата не тича след козела да му се доказва, че тя е най-добра за него. Цветето не тича след пчелата за да бъде опрашено...
Котката не тича след котака за да бъде оправена - излиза почва да мяука, котаците се насъбират, сбиват се и най-големия разбойник, оправя мацката, а пребитите котаци си ближат раните с подвити опашки. Гълъбицата и тя не преследва гълъба, все виждам че два гълъба търчат след една и се кълват. Такъв е света!

Джерами не знам вие какви филми сте гледали цял живот и майка ти какво е правила с татко ти, но от где дойде това доказване на жената пред мъжа... не мога да си обясня.

# 1 822
Аз съм горда със себе си.
Щом Бънди каза, че ще ми изхвърла боклука, си е сериозна заявка и напредък.
Всъщност,  в момента точно това става буквално и преносно при мен - изхвърлям боклука.
Малко съпорт- добре дошъл.
---
Джеремито го знаем - виден стискаджия.
То там и да ми дават, ще бягам.🥳

# 1 823
  • София
Що се отнася до стиснатост, съм виждала друго явление. Примерно, една година или даже повече, нещата вървят криво-ляво, 50 на 50, той дава за гориво, тя за продукти, такива тънки сметки и изведнъж...
Мъжът се стиска, ама тотално. В смисъл, ако може месец-два-три, на издръжка на жената...колкото тя изтърпи. Мъжът не е останал без работа или нещо подобно.

# 1 824
  • По света и у нас
Направо не искам да чета темата повече защото е депресираща. А знам че мъжете не са всичките толкова зле, поне като бяха на по 20-30… и те се влюбват и те обичат, но явно извадката от форума кибичи тук защото са разочаровани от жените ли от живота ли. Обичащите мъже са заети с жените си явно.

# 1 825
За жалост не е така, Прими.
Моят последен бивш беше около 30-годишен и имаше подобно мислене. Затова и не сме заедно.
Има нещо счупено в някои мъже.
Както обичам да казвам – обикновено майките им са виновни.

# 1 826
  • Далечният изток
Те милите си мислят, че са толкова ценни, че не следва да си мърдат пръста, а жените да ги търсят, да ги свалят, да си искат. Еййй полудя тоя свят, докъде я докарахме. Като оня в една друга тема, колко бил добър и неоценен, артист ли беше, циркаджия ли беше, и той колко глупости издрънка... Отдавна всъщност не се чудя вече защо форумните мъже нямат жени, с някои много малки изключения, които имат. Но тези, които нямат, сигурна съм, че никога няма и да имат. Те с жените не могат да се държат като нормални мъже.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 22:32 от AIDA_N

# 1 827
  • France
... Като оня в една друга тема, колко бил добър и неоценен, артист ли беше, циркаджия ли беше, и той колко глупости издрънка...
В коя тема?
Аз нямам против някой да се има за ценен, да си прави стратегии, да си има свое мнение за любовта и черпенето, когато си поканил някого... просто не е за мен и подминавам отдалеч.

# 1 828
  • Далечният изток
Е, забравих я вече, може и да е заключена.

И мен не ме бърка, нека всеки да си има мнение, но да не го налага като правилното и единственото възможно на света. Щото той нито една връзка не е имал, ама знае как се случват нещата в читавите връзки... Божеее....

# 1 829
  • София
Ти му казваш, че нищо не "трябва" и нищо не е насила, че мъжът ако е влюбен не си прави сметката за 2 и за 20 лева и с кеф черпи жената едно кафе, то пак върти като развалена плоча, че ние го искаме и че ние казваме, че трябва. 

Ето пак! Мъжът не си правел сметката при състояние на влюбване, ама за жени в тая ситуация пак нищо не чуваме (което е една от причините да ви ръчкам в тая тема - искам да свикнете да говорите и за двата пола, а не само да изисквате от единия и да размахвате сърдито пръст, обяснявайки колко лош бил тоя "стисльо", дето не ви е угодил)? Искате и даже изисквате с поведението си ("учението за стиснатите във всичко, дето не плащали нашето ядене", което се размята тук, както и потенциалното отсвирване на някого, защото не ви бил платил вечерята) човекът да прави неща, които не му отърват или харесват, но отърват/харесват на вас - и вие на свой ред ще правите такива. Условно казано, за всяко негово идва ваше - колкото можете да изтърпите, толкова и ще искате! Това е начин да оценявате какво прави другия за вас вместо да го приемате за даденост, а също така демонстрира равнопоставеност между половете.

Обратното води до оформяне на мироглед на вечния искащ /"татина девойка", както би следвало да се нарича подобно състояние при жена, постоянно чакаща от "тати" или по модерному "провайдъра"/, дето си мисли, че светът му дължи нещо, защото е станал от леглото тая сутрин. Не ви дължи, и на мен не ми дължи, ама не аз ходя по темите да разправям, че жена, дето не ми плати сметката на първа среща, е такава и такава!

Общи условия

Активация на акаунт