Как обичат мъжете?

• 55 560
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Обран бостан ;)
Божееее...
Пак питам, а и други питаха няколко пъти - Къде ги намирате тези жени?
Според мен не съществуват. Само във фантазиите ви са. Наумили сте си го това и от толкова повтаряне ви се струва истина...

Ако някой ден (не дай боже) започнеш да сваляш жени, ще разбереш Wink

# 2 071
  • София
А пък, според мен, единият гол секс на първа среща може да е използване от страна на жената. Обаче, тъй като се предлага единствено и само това, изискванията към него са много, много по-високи и ако не е достатъчно перфектно /а то обикновено не е на първа среща/, дамата просто може да зачертае носителя на голия ... от тефтеря.

# 2 072
По равно джобните, разбира се.. моят син като реши, че иска да черпи момичета намира начин за допълнителни доходи, или черпи от лични спестявания и никога не му свиди да зарадва някоя 'жена', напротив за него е радост..различно е да си всеки ден със съученички и да сте просто приятели, няма за какво да черпи..но ако реши да покани някоя по-специална в парка, защото я харесва, няма лошо да ѝ купи един захарен памук или лимонада, както съм го виждала, че прави.. никога не съм го учила на това, че е задължително, но отвътре му идва кавалерството, слава богу..

# 2 073
различно е да си всеки ден със съученички и да сте просто приятели, няма за какво да черпи..но ако реши да покани някоя по-специална в парка, защото я харесва, няма лошо да ѝ купи един захарен памук или лимонада, както съм го виждала, че прави..
О боже, че има ли още тийнейджъри, които се радват на захарен памук и лимонада?
Те сега си сравняват айфоните, маратонки Найк Еърмакс, парфюми, гримове, кафе пият от Старбъкс, ти захарен памук, ще падна Simple Smile
Ама щом има кой да им ги плаща - бащи ли, гаджета ли, тяхна си работа.

# 2 074
Тука около мен по-малките играят навън, ритат топка, по-големите също- я тенисче или волейбол на плажа, нещо на планина. Даже няма Старбъкс, само костариканско кафе с мляко от 1,5 евро. От година и половина не съм в БГ и съм изостанала Simple Smile))))

# 2 075
Защо жените не пускат на първа среща ? Какво толкова, нищо не губят.
Защото ви е писнало от мъже, които си взимат тяхното и не се обаждат повече. (примерно)
Най-вече от страх. Не знаеш кой стои с/у теб и като си по-слаб физически си е опасно да го допуснеш по-близо. А в сегашното време с всякакви технологии, не знаеш и къде ще се видиш на следващия ден. Не че след няколко срещи има гаранция, но пак е нещо.

Първоначалните стъпки обаче са само началото. Ако има химия рядко се обръща внимание на кой е платил първата вечеря и на коя среща са се отправили към леглото. По-същественото е как обичат като отмине интензивната тръпка и се появят отговорностите. Тогава лъсва всичко.

# 2 076
Ще опитам да дам още едно обяснение за прословутото 100% плащане на първа среща.

Защото ви е писнало от мъже, които си взимат тяхното и не се обаждат повече. (примерно)

Защо мъжете не плащаме 100% на първа среща ? Какво толкова, нищо пари са.
Защото им е писнало от жени, които излизат само за да се наплюскат на тяхна сметка.

Сега малко по-ясно ли е ?
Пълна мъгла Simple Smile)) и ала-бала.
Човек на години и с опит ще знае, че при жените секса е свързан с чувства, не е механичен акт. Ето защо им е необходимо опознаване на мъжа.
За "взимането" и изчезването - ми то това може да се случи примерно след пета среща и тогава е по-неприятно. Но се преживява. А за да няма много такива неприятни случки - слушаш, гледаш, преценяваш, не се хвърляш веднага в нечие легло, щото то кво толкова.

"Наплюскването" ме разсмя с глас. Преяждането води до затлъстяване, без значение кой плаща храната, та умереността е за предпочитане. Интересното става когато жената (примерно) е свикнала с по-изтънчени ястия, пък нетърпеливият за ласки кавалер почита боб и кисело зеле. Дали непреодолимите кулинарни ями биха били пречки в пътя към споделеното ложе. М?

# 2 077
  • Обран бостан ;)
Първоначалните стъпки обаче са само началото. Ако има химия рядко се обръща внимание на кой е платил първата вечеря и на коя среща са се отправили към леглото. По-същественото е как обичат като отмине интензивната тръпка и се появят отговорностите. Тогава лъсва всичко.

100% съгласен с болд-а.

За другото - зависи от двамата. Ако егоизма на единия е в повече чувствата, колкото и да са били силни в началото изчезват.
Не знам дали съм го писал вече, но ще го напиша пак.
Дори една жена да е 100% секси, вечно намусената физиономия я прави по-грозна от килограми, бръчки и побеляла коса взети заедно.

Скрит текст:
Ще опитам да дам още едно обяснение за прословутото 100% плащане на първа среща.

Защото им е писнало от жени, които излизат само за да се наплюскат на тяхна сметка.

Пълна мъгла Simple Smile)) и ала-бала.
Скрит текст:
Човек на години и с опит ще знае, че при жените секса е свързан с чувства, не е механичен акт. Ето защо им е необходимо опознаване на мъжа.
За "взимането" и изчезването - ми то това може да се случи примерно след пета среща и тогава е по-неприятно. Но се преживява. А за да няма много такива неприятни случки - слушаш, гледаш, преценяваш, не се хвърляш веднага в нечие легло, щото то кво толкова.

"Наплюскването" ме разсмя с глас. Преяждането води до затлъстяване, без значение кой плаща храната, та умереността е за предпочитане. Интересното става когато жената (примерно) е свикнала с по-изтънчени ястия, пък нетърпеливият за ласки кавалер почита боб и кисело зеле. Дали непреодолимите кулинарни ями биха били пречки в пътя към споделеното ложе. М?

За това си 100% права. Wink

# 2 078
Моите мъже винаги са ми казвали, че са влюбени в усмивката и очите ми.
Тогава ще черпиш ли?😅

# 2 079
Ще дам още един пример, след което имам въпрос към някои от най активните потребителки.
Имах един майстор, вече доста на възраст, работеше при мен известно време. Човекът беше възрастен и беше видял свят, интелигентен и ми беше приятно да си приказваме когато се е налагало да го карам до отдалеченото му село. Много се оплакваше от снаха си, казваше работил в чужбина през 90-те за много пари и почти всичко отишло по синът му тогава студент, който ги харчел по гаджето си. Като се оженили вече кифлата продължила да иска същия стандарт, но вече кранчето секнало, синът му се беше превърнал в роб окопан с кредити. Казваше, че жената все не и се работи, дълго време стояла без работа, после се задържала малко, децата им бяха вече в прогимназията.
Един път ми направи впечатление, поиска да го закарам до една от пощите в нашия град, изтегли си цялата пенсия и плати тока на сина си, над 300 лв за ония години ми събра очите. И нито веднъж не каза да го закарам да види внуците и снахата, а дори апартамента беше на негово име.

Въпросът ми е към потребителките с момчетата, кажете честно, бихте ли искали вашите момчета да са на мястото на мъжете в някой от примерите? Нещо повече, бихте ли финансирали макар и индиректно някоя такава кифла, защото както знаем на един младеж на 20-25 му е трудно да се издържа сам, кво остава за скъпите ресторанти и дестинации на гаджето.
Защото имам чувството, че изискванията към мъжете, особено форумните, няма да важат за вашите синове. За първата среща вече се разбрахме, от там нататък все на някакъв етап на мацката трябва да и бъде намекнато, ако не стане и натвърдено, че ще трябва да си поема част от масрафа

# 2 080
Ето това, което описа вече е, меркантилна кифла- паразит ,с глупав, неопитен мъж.
Но, другото, което аз описах, в една нормална връзка, няма нищо общо. Едно е да изискваш пълна издръжка и да използваш един мъж, съвсем друго е, мъж да ти показва отношение . Както и ти на него, се предполага.

# 2 081
Rf, знаеш приказката, че дозата прави отровата. И за твоя пример важи. Син ли, дъщеря ли, като се отиде в крайност по финансира и обгрижване,  винаги очаквай неприятни изненади. И друго, трудно за родителите: оставете децата да плащат за грешките си. Това се нарича възпитание.

Бънди, "Правило#1: жените винаги са прави. Правило#2: виж правило #1". Из Наръчник на женения мъж Trollface

# 2 082
Бащата отгледал син кифла и се оплаква, че снахата е кифла. Добре...

# 2 083
  • София
Скрит текст:
Встъпването в брак е встъпване в бизнес отношение. Обикновено го търси този, който ще е по-облагодателстван от промяната. Неслучайно на конкурс по семейно и наследствено право, всяка втора дама от форума би била достойна конкуренция на средностатистически юрист. И така трябва.
За един мъж е голяма чест да поиска брак - промивката му е втълпила, че това е стъпка към възмъжаването и това е ултимативния жест към една жена, която ще ги скрепи до смъртта. Поне в моята среда, тези двойки, които се ожениха заради единия обичай да са двойка в съюз, се изпоразведоха след третата-четвъртата година.
В тази връзка наскоро четох, че уредените бракове в Щатите (предполагам главно средно и южноазиатски емигранти) завършват с развода в едва 4% от случаите за разлика от 50% от сключените на свободна воля, което е показателно.

Да, защото уредените бракове са свързани или с религия, където мърдането е много по-трудно, или с финанси, където щом изгодата стои, другото няма значение. Иначе в днешно време (поне в България), бракът е доста по-неизгоден за жената, защото идва с доста повече задължения за нея.

Скрит текст:
Не мога да кажа, нямам такива очаквания.
Леко ме съмнява, но няма да споря.

Принципно, аз оценявам секса с мен на доста повече от половин сметка за първа среща Joy (не го оценявам буквално в пари, разбира се, преди да се преиначи Wink)

Но нямам проблем да си направя кефа с някой, който съм харесала, дори да е на първа среща Wink И не, нищо няма да загубя, дори да не ми се обади повече. Щом съм го направила, значи съм искала да се случи точно това и точно в този момент, а не съм планирала да ми е врата за нещо друго. Тъпото е, че има мъже, които ще сметнат, че щом си легнала с него на първа среща, значи го правиш с всички. Но дали това, дали друго, във всички възможни варианти, той губи, ако не ме потърси повече, от моя страна няма грижи Joy

# 2 084
Същото.
//
Лошо възпитан син и наивен баща.

Общи условия

Активация на акаунт