Как обичат мъжете?

• 55 553
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 085
Въпросът ми е към потребителките с момчетата, кажете честно, бихте ли искали вашите момчета да са на мястото на мъжете в някой от примерите?
Дъщеря имам, затова ще отговоря от тази гледна точка. Ако се държи така, значи с баща ѝ имаме сериозни пропуски във възпитанието. За същото трябва да се замисли и твоя познат в ролята на родител. Не е важно дамо да изкарваш много пари, важно е и какво правиш с тях. Да даваш всичко на децата си не е добре най-вече за тях. Родители с лоша финансова култура -> деца с лоша финансова култура. И тя се отразява не само във връзките, а по принцип.

# 2 086
Имал пари бащата, дал ги.

# 2 087
Ама други не ги дават, бащи и синове също. И ето ти драма във форума вече 140 страници

# 2 088
rf22, ми никой не е нормален в тази ситуация, която описваш. Бащата със сбърканата представа, че трябва всеки изкаран лев да вкара в сина си го превръща в глезено момченце, което само не може да се оправи, а вечно разчита на тате да даде пари. Сина - тотално счупен и понеже винаги презадоволен - жилище, кола, сметки, джобни ала бала винаги покрито от друг, нито умее да поеме отговорност, нито да мисли рационално - какво да си хване, ако не огледало на себе си - т.е друга мамина глезана. Мамината глезана е ясна - там няма какво да я мисли човек даже, такива жени е имало сигурно от началото на човечеството, макар че тогава просто са държали на пресен мамут и хубава кожа за спане, а не на марково обзавеждане и дизайнерски гардероб. Но защо сина я е харесал? Защо я търпи? Дали всичко е било, защото е покрил 2 сметки в заведение в началото? Едва ли. Просто той харесва такива жени. Далеч не всички жени са такива. Не просто далеч, а повечето не са такива.

# 2 089
Не е важно дамо да изкарваш много пари, важно е и какво правиш с тях. Да даваш всичко на децата си не е добре най-вече за тях.
+1!

Драмата в темата я създават няколко драматурзи, щото знаят как да си направят веселото и да привлекат женско внимание, без даже и стотинка да похарчат Wink

# 2 090
  • Обран бостан ;)
Бънди, "Правило#1: жените винаги са прави. Правило#2: виж правило #1". Из Наръчник на женения мъж Trollface

Елиф,

Щом пишеш тук значи си интелигентна жена
Скрит текст:
чет, чет, чет Wink

Такива обобщения, жените това, жените онова, пък мъжете така, пък мъжете онака не са в твоя полза, защото редовно тук се споменава, че жените не са еднакви,
Скрит текст:
докато мъжете са.
Wink

РФ,
Как още не са казали "той е виновен, да е гледал" не знам Wink

# 2 091
Ама други не ги дават, бащи и синове също. И ето ти драма във форума вече 140 страници
Т.е. че като критерий за любов е посочено да не работим и да ни издържат с все капризи? Къде го видя?

# 2 092
Рф, примерът ти описва някакви болни зависимости в отношенията, но не и любов.. не си по темата

# 2 093
  • София
По случая на Рф... Какво прави това момче с жена, която видимо не му е по джоба? Нито такъв син искам, нито такава дъщеря... Нито такъв баща на децата ми, който да плаща пари на такива (и двамата).

# 2 094
Бънди, моля да си намериш веднага чувството за хумор.

# 2 095
Е що да са болни, нали според повечето женски мнения мъжът ако не плаща сметки е цитирам " ненормален, клошар, негоден...." и ред други квалификации дето не си тормозя акъла да ги помня. Докато и в двата случая е плащано всичко буквално докато са могли, значи би трябвало всичко да е топ?
Просто обобщавам мнения тук, иначе всички знаем какво не е наред. Надявам се

# 2 096
Аз, както и болшинството от момичетата тук, ако сме искали някоя глезотия по време на студенстването си, сме работили и сме си я купували. Т.е знаем много добре стойността на парите и как се изкарват. Затова и драми за сметката от 20 лв. няма, само недоумения, защо тези 20 лв. се оказват непреодолима психическа бариера за някои мъже. Това, че са се събрали двама недъгави персонажа и лежат на издръжка на мама и тате, не е показателно за отношенията мъж и жена.

# 2 097
Бънди, къде прочете, че мислим за мъжете, че са еднакви?
Слава богу, кръстя се с две ръце, че не са всички такива, че мъж нямаше да завъртиме.

# 2 098
Всъщност изброените обидни квалификации и драмата я видях от женския лагер, а от мъжете в темата не съм забелязал някой да обижда или изпада в драма

# 2 099
  • София
Офф, бе, Рф, и ти нищо не си разбрал. Но дори така, логиката ти пак издиша. От всичко до всичко има разлика. И човек трябва да си знае чергата и да се простира според нея. Мъж с друга черга щеше да й плаща на таз и нямаше и джобните да му бутне.

Общи условия

Активация на акаунт